Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/519754-su-icinden-geleni-soyle.html)

the desert 08-06-2010 01:01 PM

Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

aşık olmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmm..deli gibi............................

Elektra 08-06-2010 01:09 PM

Alıntı:

DeLiTaY21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750719)
nasıl yani elektra:)sence ne olabilir sorun?

Sorunun psikolojik mi fizyolojik mi bilmiyorum, bunu hastahanede öğrenebilirsin ama gitmen gerektiğini düşünüyorum, çünkü ne zaman senin yazılarını okusam, akşam olsada uyusam, yorgunum dediğini okuyorum :)

DeLiTaY21 08-06-2010 01:42 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750732)
aşık olmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmm..deli gibi............................

çok tutkulu olmuş :)

DeLiTaY21 08-06-2010 01:43 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750738)
Sorunun psikolojik mi fizyolojik mi bilmiyorum, bunu hastahanede öğrenebilirsin ama gitmen gerektiğini düşünüyorum, çünkü ne zaman senin yazılarını okusam, akşam olsada uyusam, yorgunum dediğini okuyorum :)

stresli bir iş yapıyorum ve yorucu(mali müşavir stajyeri)ağustosta askere gideceğim o moda da tam girdim.o yüzden hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden:)hem beden olarak hem kafa olarak yoruldum.biraz espiriyle,biraz ciddi yazıyorum onları:)

Elektra 08-06-2010 01:53 PM

Alıntı:

DeLiTaY21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750754)
stresli bir iş yapıyorum ve yorucu(mali müşavir stajyeri)ağustosta askere gideceğim o moda da tam girdim.o yüzden hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden:)hem beden olarak hem kafa olarak yoruldum.biraz espiriyle,biraz ciddi yazıyorum onları:)

Vayyy vayyyy vayyy. Askerim benim yasevincli Sen şöyle desene baştan. Haaah, askere git, ''koğuş kalk!'' moduna giriceksin merak etmegirlhaha Senden daha fazla ben heyecanlandım ya sevincli Hayırlı tezkereler inşallah Arslanım benim.actionsmile

DeLiTaY21 08-06-2010 02:00 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750763)
Vayyy vayyyy vayyy. Askerim benim yasevincli Sen şöyle desene baştan. Haaah, askere git, ''koğuş kalk!'' moduna giriceksin merak etmegirlhaha Senden daha fazla ben heyecanlandım ya sevincli Hayırlı tezkereler inşallah Arslanım benim.actionsmile

Sağol Elektra çok iyisin.çok hoşuma gitti yazdığın mesaj.çok çok çok çok teşekkürler :)

Elektra 08-06-2010 02:05 PM

Alıntı:

DeLiTaY21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750771)
Sağol Elektra çok iyisin.çok hoşuma gitti yazdığın mesaj.çok çok çok çok teşekkürler :)

O senin iyiliğin ve güzelliğin, askeriye ve komutanlar konusunda çok fazla hassasımdır, hemen heyecanlanır hemen moda girerim sevincli İdare et beni. Sevgilerimle biricik Asker'imiz...actionsmile

Müşfik 08-06-2010 09:27 PM

bend modaratör olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm..........

Elektra 08-06-2010 09:37 PM

Alıntı:

>pckopat< Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750931)
bend modaratör olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm..........

Atakan Bey'e söyliyceksin bunu, bize değil girlhaha

Müşfik 08-06-2010 09:42 PM

peki modaratör olunca bişi yapmak gerekiyor mu?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:09 PM.