![]() |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE TVS (türk vergi sistemi) offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:((((((( ((((((((((((( |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Arabamı bağladılar onu bir an önce çıkarmak istiyorum. |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE natuurlijk gaan we opeens ontmoeten....956k |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
|
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE nedense bu konuya yazacak şey bulmakta zorlanıyorum... |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Finallerin gözünü seveyim (aslında içimden bu gelmedi ha, başka şeyler geliyor) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı:
''Sanma ki Dert Sadece Sende Var. Sendeki Derdi Nimet Sayanlar da Var...''demiş hz.mevlana valla uygulamalı olarak görüyoruz sevinclisevinclisana başarılar arkadaşım finallerinde inşallah güzel geçer hepsiactionsmile |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Bugün bizim erkek arkadaşlara uydum ve 3 kız arkadaşla birlikte hep beraber basketbol oynadık. 2 saat durmaksızınsevincli 3 litre su içtim hala doymadım, damacanayı bitirdim, bana su tankeri lazım sevincli bir daha erkeklere uyar mıyım? uymam, onlarla basket oynar mıyım? oynamam!!! |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE acaba buluşsam mı buluşmasammı:) |
Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sanırım hep seni sevecek kalbim son kez atana kadar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:37 AM. |