Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Erken Uyanma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/erken-uyanma/)
-   -   Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 (http://www.hayatimdegisti.com/forum/erken-uyanma/390755-hediye-yeni-erken-uyanma-mp3.html)

YESHAPPY 24-01-2011 05:03 PM

Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 570625)
Telkin erken uyanma konusunda oldukça başarılı ancak uykudan verim alınması konusunda sıkıntı var sanıyorum.

Bunun için tüm gece telkini dinlemek yerine telefonunuza ekleyip alarm şeklinde kalkmaniza bir saat kala başlatabilirsiniz.Yada telkini gündüz dinleyerek erken kalkma alişkanliğini kazanabilirsiniz.

Gündüzden kasıt uyandıktan hemen sonra mı? Yoksa gün içinde midir? Başka bir başlıkta da akşam saatlerinden itibareren dinlenilsin denilmiş... Düzenleyip yenisini eklemeniz mümkün müdür? Zaten çok geç uyuyan ve uyanan biriyim. Daha da kötü etki yapmasın! Yani dediğiniz gibi uykudan verim alınamaması... Uykum bölünmeden uyuyorum en azından. Bunu da kaybetmek istemem. Siz söyleyin ne yapayım ben şimdi???

_roxie_ 25-01-2011 01:00 AM

şimdi tatildeyim ama ikinci dönem başladığında bu telkine çok ihtiyacım olacak =)

lade 12-04-2011 04:25 PM

benim asıl sorunum geceleri uyuyamama

frezya 12-04-2011 07:59 PM

İndiriyorum şimdi,Atakan bey teşekkürler.İhtiyacım vardı böyle bir telkine,bu gece dinleyip yarın gelişmeleri yazarım.

4e1h 20-04-2011 06:06 PM

HERKES EN KISA SÜREDE ETKİLERİNİ YAZACAĞINI SÖYLEMİŞ FAKAT BİR ALLAHIN KULU BİLE YAZMAMIŞ. KEŞKE YAZSALARDI.

sheen 22-04-2011 12:42 AM

bi indirebilsem yorum yazıcam da..:(

sheen 22-04-2011 12:47 AM

ben bu rar dosyasını indiriyorum ama sonra bilgisayarda bulamıyorum..bi de mp3 olarak nasıl ındırebılırım yardımcı olurmusunuz..yapamıyorum..

sheen 22-04-2011 12:55 AM

indiriyorum bu rar dosyasını ama dinliyemıyorum yardımcı olurmusunuz mp3 olarak indiremıyormuyum :( off bu gece dinlicektim ne güzel :(

ByBy 24-04-2011 03:29 AM

Gercektende genelde yorum yaparım diyenler gitmiş gelmemiş:)

Ben bir ay oncesi kadar indirmiştim bu mp3 ü , deneyeyim dedim fakat sonuc alamadım : 1 hafta boyunca dinlemiştim sık olarak. geceleride acık bırakıyordum uyudugum yerde de dinliyordum ama olmadı.
fakat Ben dinlerken arada kardeşimin duymasını da saglıyordum onun haberi yoktu boyle bi mp3 oldugundan , ona 2-3 gun içinde etkisini gösterdi cogu zaman erken kalkıyor. (Benden gec uyanırdı o :) ). Neden erken kalktıgını sordugumda da bilmiyorum sabahları uyayamıyorum diyor.
hala umudum var ama arada dinliyorum bu mp3 :( . Belkide mp3 un içerigini bildigimden bilinc altıma yerleşmiyor.

sweeet 24-04-2011 01:39 PM

sheen Winrar dosyası içinde hem mp3 hem de telkin içeriği olan word dosyası bulunuyor tabi winrar dosyasını açmak için pc de winrar programının da yüklü olması gerekiyor. Ben 2 haftadır dinliyorum faydasını gördüm hala dinliyorum hatta dinlemekten vazgeçemiyorum :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 PM.