Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Erken Uyanma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/erken-uyanma/)
-   -   Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 (http://www.hayatimdegisti.com/forum/erken-uyanma/390755-hediye-yeni-erken-uyanma-mp3.html)

metin06 05-10-2009 02:03 PM

Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3

atakan bey şimdi indirdim telkini ve aynı zamandada erken uyandım,kendimi çok genç ve dinç hissediyorum acaba bir sebebi varmıdır ,teşekkürler :)

ebru_li 05-10-2009 03:10 PM

Ben de şimdi indiriyorum gene bir süpriz telkin.ben de şekerleme yapıyorum bir de çok erken yatmak istiyorum uykumu almakta zorlanıyordum çok şükür bu telkin için de çok teşekkür gece dinlerim artık956kdeğişimleri en kısa zamanda bildiricem.

yarimistanbul 06-10-2009 07:52 PM

Atakan bey telkini indirdim,gerçekten çok yararlı bir telkin olmuş,önceden yorgun uyanırdım şimdi uyandıktan sonra kendimi dinç hissediyorum,teşekkür ederim.super

naz78 07-10-2009 09:29 AM

yükledim ama çalışmıyor yardım lütfen

Renton_co 07-10-2009 02:44 PM

tekrar indirmeyi dene yada bilgisayarına winrar programını yükle sağ tıkla buraya çıkart de.. bu arada atakan bey çok etkili gerçekten bu telkinde...yani mutlulukla birleşincede gayet iyi oluyor :) dinç mutlu daha aktif pozitif sabahları çok daha iyi uyanıyorum şimdi...gün içindede uykum gelmiyor artık içimde bi güç beni dinç kılıyor yine:) tekrar teşekkürler

nidanem 08-10-2009 10:54 AM

bende 3 gündür dinliyorum bu telkini ama bende ters etki yaptı galiba daha fazla uyuyorum. hem şekerleme de cabası:) sadece uyanabildikten sonra daha dinç oluyorum okadar. inşallah yarın işe yarar.hoşcakalın.

sevgili 08-10-2009 12:22 PM

ben neden göremiyorum linki?bir sorunmu var acaba?

hayat_guzeldir 10-11-2009 03:13 PM

çok teşekkürler,buna ihtiyacım vardı...telkinleri dinlemeye başladığımdan bu yana çok geç uyanıyordum.bu geceden itibaren dinlemeye başlayıp,etkilerini sizlerle paylaşacağım.

hayat_guzeldir 13-11-2009 04:11 PM

2 gecedir bu telkini dinliyorum tabi diğer telkinlerle(suçluluk-ego-kendine güven-erteleme) birlikte..fakat birkaç saat arayla sürekli uyanıyorum,sabah olana kadar böyle...hatta dün gece nerdeyse her yarım saatte bir uyandım,sonunda sabah 6 da pes edip kalktım yataktan ama tabi uykumu alamadığımdan gözlerim kapanıyor şimdi bile uykulusmile ...bu normal bir durummu sizce atakan bey

hayatimdegisti 13-11-2009 07:58 PM

Telkin erken uyanma konusunda oldukça başarılı ancak uykudan verim alınması konusunda sıkıntı var sanıyorum.

Bunun için tüm gece telkini dinlemek yerine telefonunuza ekleyip alarm şeklinde kalkmaniza bir saat kala başlatabilirsiniz.Yada telkini gündüz dinleyerek erken kalkma alişkanliğini kazanabilirsiniz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:44 AM.