![]() |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 atakan bey şimdi indirdim telkini ve aynı zamandada erken uyandım,kendimi çok genç ve dinç hissediyorum acaba bir sebebi varmıdır ,teşekkürler :) |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Ben de şimdi indiriyorum gene bir süpriz telkin.ben de şekerleme yapıyorum bir de çok erken yatmak istiyorum uykumu almakta zorlanıyordum çok şükür bu telkin için de çok teşekkür gece dinlerim artık956kdeğişimleri en kısa zamanda bildiricem. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Atakan bey telkini indirdim,gerçekten çok yararlı bir telkin olmuş,önceden yorgun uyanırdım şimdi uyandıktan sonra kendimi dinç hissediyorum,teşekkür ederim.super |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 yükledim ama çalışmıyor yardım lütfen |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 tekrar indirmeyi dene yada bilgisayarına winrar programını yükle sağ tıkla buraya çıkart de.. bu arada atakan bey çok etkili gerçekten bu telkinde...yani mutlulukla birleşincede gayet iyi oluyor :) dinç mutlu daha aktif pozitif sabahları çok daha iyi uyanıyorum şimdi...gün içindede uykum gelmiyor artık içimde bi güç beni dinç kılıyor yine:) tekrar teşekkürler |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 bende 3 gündür dinliyorum bu telkini ama bende ters etki yaptı galiba daha fazla uyuyorum. hem şekerleme de cabası:) sadece uyanabildikten sonra daha dinç oluyorum okadar. inşallah yarın işe yarar.hoşcakalın. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 ben neden göremiyorum linki?bir sorunmu var acaba? |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 çok teşekkürler,buna ihtiyacım vardı...telkinleri dinlemeye başladığımdan bu yana çok geç uyanıyordum.bu geceden itibaren dinlemeye başlayıp,etkilerini sizlerle paylaşacağım. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 2 gecedir bu telkini dinliyorum tabi diğer telkinlerle(suçluluk-ego-kendine güven-erteleme) birlikte..fakat birkaç saat arayla sürekli uyanıyorum,sabah olana kadar böyle...hatta dün gece nerdeyse her yarım saatte bir uyandım,sonunda sabah 6 da pes edip kalktım yataktan ama tabi uykumu alamadığımdan gözlerim kapanıyor şimdi bile uykulusmile ...bu normal bir durummu sizce atakan bey |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Telkin erken uyanma konusunda oldukça başarılı ancak uykudan verim alınması konusunda sıkıntı var sanıyorum. Bunun için tüm gece telkini dinlemek yerine telefonunuza ekleyip alarm şeklinde kalkmaniza bir saat kala başlatabilirsiniz.Yada telkini gündüz dinleyerek erken kalkma alişkanliğini kazanabilirsiniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:44 AM. |