![]() |
Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Daha önceden erken kalkma için bir mp3 yapmıştık.Ancak bu çalışma çok daha farklı ve etkili.Bir gecede etkisini gostereceğini düşünüyorum.Bir gün dinledikten sonra yorumlarınızı bekliyorum. http://farm3.static.flickr.com/2408/...aea0d1f185.jpg Erken Kalkın! Erken uyanmayı öğrenin ve neşeyle dolu, üretici bir güne güçlü subliminal telkinlerimiz yardımıyla. tazelenmiş hissederek başlayın.
Bu subliminsal mp3 önceki alışkanlıklarınızı kırmak ve yerlerine yenilerini koymak, özellikle daha erken uyanma alışkanlığı kazandırmak ve zamanla doğal bir erken kalkan olmanız için direkt sizin bilinçaltınızı hedefler. Aşağıda size nasıl yardımcı olacağını açıklıyoruz:
Bu albümü kullanmak size erken uyanma ve düzenli aynı saatte kalkma disiplinini kazanmanız için ekstra avantaj sağlar. Hayatınız boyunca uyumaya devam etmeyin, bu subliminal mp3 albümünü bugün alın, erken kalkan biri olmayı kazanın, ve yeni enerjik, üretici geleceğinize doğru ilk adımı atın. Bu subliminal kayıttaki telkin cümlelerin sadece bir kısmıdır.t678
|
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Alıntı:
Şimdi bu telkinden sonra şekerlemeye de son vereceğiz sanırım.. teşekkürler Atakan Bey.. sapkal89 |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Bu telkinle ilgili ilk yorum benden olsun.. Kardeşim bu yıl üniversiteyi bitirdi..Şu aralar geç yatiyor ve geç uyaniyor.. Bu telkinin olduğu bir liste yapip uyuduğu odada dinlettim.. Tabii ki ne dinledğinden haberi yok.. Ben niye 9 da kalktım diye bana soruyory789 Telkini gece uyurken dinleme imkanınız varsa mutlaka dinleyiniz.Yani uyurken bir yandan bu telkin çalsın... Yorumlarınızı bu bölümde bekliyorum.. Şekerleme yapmaya sonactionsmilekahvesmiley |
|
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 yahu atakan bey siz gerçekten benim yardım çağrılarımı duyuyosunuz:) gerçekten ihtiyacım olan bi telkin daha yıllardır uyku problemim var gerçekten diğer telkinler bunu bir miktarda azalmıştı ama tabiiki iyinin iyisi vardır. umarım bu telkin çok daha fazla yardımcı olucaktır.gelişmeleri en kısa zamanda yazıcam tekrar teşekkürler |
|
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 ben de renton gibi düşünüyorum gerçekten bi kaç gündür çok formdasınız atakan bey kihkihkihkih teşekkürler y789 |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Merhaba Atakan bey ve arkadaşlar! Bu telkini yeni yükledim, dinlemeye başlayacağım, normalde zaten her sabah 5'te kalkan biriyim, erken kalkma ve uyuma ile ilgili bir problemim yoktu ancak diğer telkinleri gün içinde bir haftadır düzenli olarak 10 saat süre ile dinliyorum, bu haftadır yatağa girdikten sonra uyuma güçlüğü çekiyorum ve sık sık uyanıyorum ve daha sık rüya görmeye başladım, acaba bunlar, telkinlerin etkisini göstermeye başladığının işareti mi? Bu uyuma güçlüğü problemim, daha uzun süre sürer mi acaba? Cevabınız için şimdiden teşekkürler |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Merhabalar yaseminist, Telkinler, dalgalanma sürecinde bu tarz etkiler yapabiliyor..Bu da,telkinlerin etkili olduğunun bir işareti..Kısa bir süre sonra geçecektir..Herkeste farklı etkiler oluyor..Benim de daha önce düzensiz olan uykum ve rüyalarım,tekinlerden sonra daha bir düzene girmişti.. Sabırlı olup dinlemeye devam edersen olumlu etkilerini de yaşamaya başlayacaksın.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 bu arada bu telkinle ilgili yorumumu da yazayım.. Bu gece geç saatlere kadar dinledim bu telkini..Sabaha karşı yatmama rağmen 8:10 civarı uyandım..Uykum esnasında da telkinin sesi açıktı..Gerçi uyandırıldım,kendi isteğimle kalkmadım,fakat az uyumama rağmen ve dün yorucu bir gün geçirmiş olmama rağmen dinç hissediyorum kendimi..Beni uyandıran ses,normalde uyanabileceğim bir ses de değildi..uykum biraz ağırdır da.. Bu gece tekrar gözlemleyeceğim.. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 atakan bey şimdi indirdim telkini ve aynı zamandada erken uyandım,kendimi çok genç ve dinç hissediyorum acaba bir sebebi varmıdır ,teşekkürler :) |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Ben de şimdi indiriyorum gene bir süpriz telkin.ben de şekerleme yapıyorum bir de çok erken yatmak istiyorum uykumu almakta zorlanıyordum çok şükür bu telkin için de çok teşekkür gece dinlerim artık956kdeğişimleri en kısa zamanda bildiricem. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Atakan bey telkini indirdim,gerçekten çok yararlı bir telkin olmuş,önceden yorgun uyanırdım şimdi uyandıktan sonra kendimi dinç hissediyorum,teşekkür ederim.super |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 yükledim ama çalışmıyor yardım lütfen |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 tekrar indirmeyi dene yada bilgisayarına winrar programını yükle sağ tıkla buraya çıkart de.. bu arada atakan bey çok etkili gerçekten bu telkinde...yani mutlulukla birleşincede gayet iyi oluyor :) dinç mutlu daha aktif pozitif sabahları çok daha iyi uyanıyorum şimdi...gün içindede uykum gelmiyor artık içimde bi güç beni dinç kılıyor yine:) tekrar teşekkürler |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 bende 3 gündür dinliyorum bu telkini ama bende ters etki yaptı galiba daha fazla uyuyorum. hem şekerleme de cabası:) sadece uyanabildikten sonra daha dinç oluyorum okadar. inşallah yarın işe yarar.hoşcakalın. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 ben neden göremiyorum linki?bir sorunmu var acaba? |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 çok teşekkürler,buna ihtiyacım vardı...telkinleri dinlemeye başladığımdan bu yana çok geç uyanıyordum.bu geceden itibaren dinlemeye başlayıp,etkilerini sizlerle paylaşacağım. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 2 gecedir bu telkini dinliyorum tabi diğer telkinlerle(suçluluk-ego-kendine güven-erteleme) birlikte..fakat birkaç saat arayla sürekli uyanıyorum,sabah olana kadar böyle...hatta dün gece nerdeyse her yarım saatte bir uyandım,sonunda sabah 6 da pes edip kalktım yataktan ama tabi uykumu alamadığımdan gözlerim kapanıyor şimdi bile uykulusmile ...bu normal bir durummu sizce atakan bey |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Telkin erken uyanma konusunda oldukça başarılı ancak uykudan verim alınması konusunda sıkıntı var sanıyorum. Bunun için tüm gece telkini dinlemek yerine telefonunuza ekleyip alarm şeklinde kalkmaniza bir saat kala başlatabilirsiniz.Yada telkini gündüz dinleyerek erken kalkma alişkanliğini kazanabilirsiniz. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 2 gun uyurken dinledim (diger telkinlerle birlikte) ama ters etki yapti. Onun icin dinlemiyorum. Ama alarm gibi kullanmak iyi fikir ola bilir. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 gonderdiginiz mp3 giris yapamadim nereden satin alabilirim hollandaya nasil gonderilecek istekli olmamin sebebi dun sadece siteden 2 saat dinledim sabah uyanabildim ama yataktan cikmak istemedim o baska tabi |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 erken uyanma telkini atakan bey in bizlere hediye olarak sunduğu telkinlerdendir. bu konuya ait birinci mesajın sonunda yer alan linkten indirebilirsiniz.. aynı linki indirme işlemi için yurt dışındaki arkadaşlarımızda kullanabilirler.. farklı bir telkin ile ilgili ise hayatimdegisti rumuzlu atakan bey e özel mesaj atabilirsiniz.. sevgiler.. actionsmile |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Bunun Su sesi olmayan bir versiyonunu da yapabilirseniz minnettar oluruz zira uyurken kazaya uğramak olası bu kadar su sesli bir telkin akabinde :) |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 İndiriyorum.Yakın zamanda listeme ekleyeceğim.Teşekkürler... |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 bu telkini en fazla 4 yada 5 defa dinledim.cumartesi dinlemeye başladım.sabaha kadar durdu.yani ona sıra gelinceye kadar en fazla 2-3 defa dinlemişimdir.pazar sabah 7'de uyandım ve 8.30 da yataktan kalktım.pazar gece 3 te ancak yattım.ve bugün sabah saat 7.10'da çok rahat uyandım.gün içinde hiç uykum gelmedi.hâlâ uykum yok ve yorgunluğumda yok.sanıyorum bunlar bu telkinin sayesinde.tabi önce Allah:)akşam kpss çalışacağım 3 defa ard arda dinleyecğeim bu telkini ve sonra derse başlayacağım.umarım işe yarar.bu kpss döneminde işime yararsa o kadar mutlu olurum ki anlatamam.telkini yapan ve paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler... |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 yeni üye oldum :) yaklaşık 3 saattir okuyorum :) sanırım bunuda ekleyerek listemi tamamlıycam:) 12 gün sonra sınavım var umarım daha da güzel olur ondan sonra herşey daha fazla vakit ayırıp geliştirebilirim. çok teşekkürler.::) |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 çok teşekkür ederz atakan abi denemek ve sonuçları paylaşmak için 4 gözle bekliyorm ::) |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 inşallah faydalı olur, gece yatmak içimden gelmiyor, gündüzde kalkmak! |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 ÇOK HEYECANLANMIŞTIM TELEFONUMA HEMEN YÜKLEMEK İSTEDİM DAHA ÖNCE SİGARA BIRAK KENDİNE GÜVEN GİBİ TELKİNLERİ BU TELEFONUMA ÇOK RAHAT İNDİREBİLMİŞTİM AMA BU LİNK İÇİN DESTEKLENMİYOR DİYOR :( ÇOK ÜZÜLDÜM NASIL YÜKLEYECEĞİM TELEFONUMUN MODELİ N82 LÜTFEN YARDIMM |
Gündüzden kasıt uyandıktan hemen sonra mı? Yoksa gün içinde midir? Başka bir başlıkta da akşam saatlerinden itibareren dinlenilsin denilmiş... Düzenleyip yenisini eklemeniz mümkün müdür? Zaten çok geç uyuyan ve uyanan biriyim. Daha da kötü etki yapmasın! Yani dediğiniz gibi uykudan verim alınamaması... Uykum bölünmeden uyuyorum en azından. Bunu da kaybetmek istemem. Siz söyleyin ne yapayım ben şimdi??? |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 şimdi tatildeyim ama ikinci dönem başladığında bu telkine çok ihtiyacım olacak =) |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 benim asıl sorunum geceleri uyuyamama |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 İndiriyorum şimdi,Atakan bey teşekkürler.İhtiyacım vardı böyle bir telkine,bu gece dinleyip yarın gelişmeleri yazarım. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 HERKES EN KISA SÜREDE ETKİLERİNİ YAZACAĞINI SÖYLEMİŞ FAKAT BİR ALLAHIN KULU BİLE YAZMAMIŞ. KEŞKE YAZSALARDI. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 bi indirebilsem yorum yazıcam da..:( |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 ben bu rar dosyasını indiriyorum ama sonra bilgisayarda bulamıyorum..bi de mp3 olarak nasıl ındırebılırım yardımcı olurmusunuz..yapamıyorum.. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 indiriyorum bu rar dosyasını ama dinliyemıyorum yardımcı olurmusunuz mp3 olarak indiremıyormuyum :( off bu gece dinlicektim ne güzel :( |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Gercektende genelde yorum yaparım diyenler gitmiş gelmemiş:) Ben bir ay oncesi kadar indirmiştim bu mp3 ü , deneyeyim dedim fakat sonuc alamadım : 1 hafta boyunca dinlemiştim sık olarak. geceleride acık bırakıyordum uyudugum yerde de dinliyordum ama olmadı. fakat Ben dinlerken arada kardeşimin duymasını da saglıyordum onun haberi yoktu boyle bi mp3 oldugundan , ona 2-3 gun içinde etkisini gösterdi cogu zaman erken kalkıyor. (Benden gec uyanırdı o :) ). Neden erken kalktıgını sordugumda da bilmiyorum sabahları uyayamıyorum diyor. hala umudum var ama arada dinliyorum bu mp3 :( . Belkide mp3 un içerigini bildigimden bilinc altıma yerleşmiyor. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 sheen Winrar dosyası içinde hem mp3 hem de telkin içeriği olan word dosyası bulunuyor tabi winrar dosyasını açmak için pc de winrar programının da yüklü olması gerekiyor. Ben 2 haftadır dinliyorum faydasını gördüm hala dinliyorum hatta dinlemekten vazgeçemiyorum :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 PM. |