![]() |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Ben bu telkini dinleyeli gerçekten 2 hafta olmuş :) bende işe yaradı. Gece boyu dinliyorum tabi başka telkinler(kendine güven ve ertelemeyi bırak) de var yanında 6 saat dinliyorum geceleri ve 6 saatin sonunda kolayca uyanabiliyorum. Kesinlikle uyku bölünmüyor hatta kolayca uyuyorum. Kolayca uyumak için telkin listesinin başında bu telkin yer alıyor. Birde okuduklarım ve yaşadıklarımdan yola çıkarak söyleyebilirim ki erken ve zinde uyanmak için öncelikle en önemli ve gerekli 3 nokta var 1. Minimum bize yetecek uyku süresini belirlemek 2. Hergün mümkünse aynı saatte uyumak 3. Uyanmak istediğin saate beyin saatini kurmak :)) yani kendini şartlandırmak Ben hergün 01:00-07:00 arası uyumayı tercih ediyorum. Saatimi kuruyorum ve bazı günler saatle yarışıp uyanıyorum. saatin çaldığını bile fark etmiyorum. 2 3 gün çok yorgun olduğum için dinlemeden uyuyakaldığım günler oldu (ama yine de 1 2 saat farkla erken uyandım:) ) Ben hala dinlemeye devam ediyorum... Denemeye değer vazgeçmeyin başarmak için neden çok başaramamak için hiç bir neden yok. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 ben ilk kez bu akşan uyurken dinledim dinlediklerim işin henüz başında olduğum için ego, suçluluk ve ben zinde uyanmayı da ekledim. ben ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir insanım ama yaklaşık 2 aydır sürekli yorgun uyanıyorum hatta yataktan kalkmak dahi istemiyorum dün de aynı şeyi yaşamıştım. akşam annemin odama gelip bilgisayarı radyasyon yayıyor diye gecenin yarısında kapatmasına planladığımdan daha az bir süre dinlememe rağmen umduğumdan çok daha neşeli uyandım ayrıca sabah namazını bile kılabildim ki uzun zamandır gerçekten hem halsizlik hem de uyanamamk yüzünden kılamıyordum yani diyeceğim o ki uyurken dinlemek çok ama çok etkili bakalım yarın ne olacak. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 ben denedim henüz net sonuç alamadım ama en büyük etkisi çok fena insanın çişini getiriyor :) bi dakka geliyorum şimdi ..... :D sonuca ulaşınca sizinle paylaşacağım |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Deneyip sonucu paylasacam.SAbah okula kalkmak işkence gibi geliyor bana.Her sabah okula doğru giderken küfür ediyorm :P Hepte yorgun oluyorum.Deneyip sonucu yazacam. Teşekkürler Atakan bey:) |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Gece yatmadan önce yalnızca 1 defa dinledim ve sabah sanki çok önemli bir işim varmış gibi dinç kalktım :) şaşkın şaşkın :D halbuki okula gidicem :) Çok teşekkürler |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 biri bu telkini nereden yükliyeceğim konusunda yardım edebilir mi.3gündür arıyorum |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Link konu başında mevcut ve hiçbir sorun yok. İndirebilirsiniz. Kontrol ettim. http://www.hayatimdegisti.com/Erken.rar Sevgiler. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 gerçekten yüklemiyor bir sorun varrrrr |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Google Chrome kullanıyorum ben. Linke tıkladığımda indirme direk başlıyor. İndirme sorununuzun neden kaynaklandığını anlayamadım. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 dinlediğim ilk gece sabah 7de pat diye gözlerim açıldı :D |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 erken uyanma mp3 indirilmiyor. erken uyanma yazmasına rağmen indirdikten sonra zinde uyanma olarak değişiyor. yetkililere duyrulur. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 erken demek istemiyorum zamanında uyanamamk hayatıma mal oldu vizeler kocaeli unide sabah oldugundan dolayı abartmıyorum 10larca vizeye giremedim ve 7.sınıfta anca bitirebildim..(girdiklerimin hepsi uyumadan olanlar) birçok yöntem denedim ama işe yaramadı.en faydalısı kalorifer peteğinin üstüne lg marka telefonumu titreşime koyarak bi kaç kez telefonu fırlatmak! oldu o kadar bugun denicem ama gündüzmü dinleyim gecemi yada ne kadar dinleyim tavsiyenizi bekliyorum |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Alıntı:
akla gelebilecek sorular ve cevapları için incelemeniz faydalı olur actionsmile başarılar dilerim |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 sitede yeniyim kusura bakmayın,şimdi okudum gerekli bilgileri rehberden.teşekkürler |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 ilk denemem biraz farklı oldu,hergün 11de kalkan biriyim ki yine aynısı oldu.ama sabah ilginctir ilk önce 7de sonra 8,30da kalktım bu sürekli tekrarladı 11e kadarda sürdü.ilk tecrübemde erken uyanma evet fakat yataktan kaldırma hayır :) |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Ben 1 hafta öncesinden basladım ve 2 güne bir dinledim benim 7de kalkmam gerekiyor yani alarm 7 de calıyor ama ben sırasıy 5 --- 6 --- 7 hepsinde sanki 15 saat uyumusum gibi kalkıyorum .. çok işe yarıyor :) |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 erken uyanma ile zinde uyanma aynı telkinmi? |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Şimdi bir şey soracam ben bunu dinlediğim günler mi telkinin etkilerini görecem yoksa bir süre sonra bunu dinlememe gerek kalmayacak mı ? Ve bir sorum daha olacak . Mesela bu telkini dinledim ardından ego güçlendiriciyi dinleyeyimmi yoksa baska bir zaman mı dinleyeyim ? |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Sürekli tek bir telkini belli bir saat diliminde dinlemenizi önermem. Ben liste halinde dinlemeyi tercih ediyorum ve suçluluk ve egodan sonra ihityacıma göre en az üç telkini listemde bulunduruyorum. Ego + Kendine Güven + Erken uyanma Ego + Ertelemeyi bırak + Erken uyanma Gece uyurken dinlemek için iyi birer liste tercihi olabilir. Kalıcılık olayı bence kişiden kişiye değişir. Ama 21 Gün kuralının beyin programlamada önemli olduğunu söylüyorlar. Yani 21 gün boyunca erken kalkmayı başarabilirseniz. Bu bir alışkanlık haline gelebilir. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Harikaaaa:))) Isim vardiya sistemi oldugu icin calisma saatlerim esnek ve sabit degil dolayisiyla uyku sorunum mevcuttu ve bugun sabah 5 te kalkmam gerekiyordu, hem de 3 saat uyku sonrasi cunku gece 24:00 e kadar calismistim... Neyse gece ``Zinde Uyanma`` doga versiyonunu uyanincaya kadar dinledim SONUC ``Muhtesem``, 05:00 yerine 04:54 `te kendiligimden yataktan firladim:))) Sonra kendi kendime ne bu cosku dur kizim sakin ol diye telkin vermeye basladim... Harika bir deneyimdi... Tavsiye ederim... Gercekten zinde hissediyorum kendimi.... |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 ben ilk dinlediğim gece çok erken uyandım ama diğer günlerde işe yaramadı |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 dün tam 12 saat dinledim ve erken kalkmam gerekirken 1 saat geç uyandım. İşe geç kaldım tabi :) Neden sizce? |
|
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 yardımlarınız için teşekkür ederim |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 indirdim.dinleyeceğim.teşekkürler... :) |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 yillardir insomnia ile hipersomnia ( ama ne hipersomnia rahatlikla mega yada uber hipersomnia diye adlandirabiliriz benim durumu) arasinda gidip gelen ben, sayenizde cok yorgun gecen bir gunun ardindan sabah bes sularinda uykuya dalip on gibi uyandim isin ilginc tarafi kac saat uyumus olursam olayim yorgun kalkan ve yataktan ayrilmak icin bir kac dakika beklemek zorundayimdir ama bugun dinc bir sekilde uyanabildim, bunun icin size cok tesekkur ederim. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 ben de 12 saat uyuyorum.hemen indirdim .bakalım bende bile faydası olacak mı..saolun atakan bey.gelişmeleri ben de bildiririm.teşekkürleeeeeeeeeeeeeeeeer. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 15 dakikadır dinliyorum başım fena halde ağrıyor... |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 ben de sadece suçluluk scriptinde kötü oluyorum.bağ ağrsıs.bulantı.normaldir |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 ayrıca erken uyanma scriptini dinlememe rağman sadece ego güçlendirici ve suçlulu scripleriyle her sabah 8.30 da uyanır oldum.bu saat benim için oldukça erken. |
|
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 çooooookk önemlli çokkkkk aciillll!!!!!!!! mp3 de sadece su sesi var .telkin yookk illgilelilere duyurulurrr yardımm acillllll. |
|
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 ben indiremiyorum hatta link te görünmüyor uzun süre sizden ayrı kaldım ondan olabilirmi acaba sevgiler bende herkese |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Merhabalar, Ben burayı 10 gün önce keşfettim ve 10 gündür hayatım gerçekten değişti. Öncelikle siteyi hazırlayanlara çok teşekkürler.. Erken uyanamama hayatımı ciddi anlamda çok etkiliyordu, sürekli mutsuz ve depresiftim.Bu telkini dinledikten sonra içimde birşeylerin kırıldığına inanıyorum. Kuş gibi hafif uyanıyorum ve tüm günüm öyle geçiyor. Sadece 1 gece dinleyemedim ve ertesi eskisi gibi gibiydim. Saçım, duruşum herşey değişti.. şimdi daha fazla neler yapabilirim diye bakıyorum:) Bu telkin benim artık uyanma ilacım:) |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Oncelikle Hosgeldiniz... Telkinin etkilerinin olumlu olmasina sevindim senin adina.. Ama ego ve sucluluk telkinini bu telkinden once dinlemeni oneriyorum.. y789 |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 çok teşekkürler |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 atakan ben çoookk tşk edyorumm . şusıralarr özlellkle bu çok uyumaktan ve derslerm erken saatte olduğundan dolayı uyanamamaktann acayp şikayetçiydm. takk bu çıktı karşımaaa vee ben çok mutlu etti bu geceden tbaren denyorumm .saolunnnnn tekrardan;)) |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Ben indiremedim de yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler ! |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 linke sağ tıklayıp farklı kaydet dediğimde world dosyasını indiriyor yanlış yerde miyim ? :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:19 AM. |