![]() |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Alıntı:
|
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 20-05-2013, 11:01 AM yukarıdaki referanslı mesajıma 2 aydır mesaj alamadım.. ilginize tşkrlr.. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Metinde yazdığı gibi birinci tekil şahısla veriliyor telkinler. Olumlama yaparken de öyle yapıyoruz. "Erken uyanıyorum." "Ben dinç ve sağlıklıyım. gibi. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 sweeet 19-07-2013, 02:05 PM bu modaratör arkadaşın (saat ve tarih yanda) verdiği cevap aşağıda.. Metinde yazdığı gibi birinci tekil şahısla veriliyor telkinler. Olumlama yaparken de öyle yapıyoruz. "Erken uyanıyorum." "Ben dinç ve sağlıklıyım. gibi. madem 1. tekil şahıs diyorsunuz, o halde... örnek şu... sorum şöyle: yayınladığınız Kendine Güven/Korku telkininden ilk satırlardan bir kaç örnek.. aşağıdaki gibi.. altını çizdim.. kırmızı olarak işaretleyip altını çizdim. bu çizilen yerler, yüklemi olsun, öznesi olsun, neden hep 2. tekil şahıs? o halde telkinlerinizin içeriği farklı diye düşünüyorum... cevap için, şimdiden tşkr. ediyorum... kolay gelsin.. saygılar.. İçinde sessizce bekleyen kendine güvenin farkına varıyorsun (bu ikinci tekil şahıs).. Sen (ikinci tekil şahıs) kendine güvenli bağımsız ve kararlılık ile dolu bir bireysin. Zihnini uyandırdın ve içindeki içsel güvenlik hissi de seninle birlikte uyandı. Değişim başladı ve devam ediyor. Kendine güvenin artarak devam ediyor. Artık kendine güven hayatında etkilerini göstermeye başladı. Düşünme biçimin ,konuşman her halin kendini ifade ediş tarzın, kendine güvenli bir insan olduğunu belli ediyor. Bağımsızsın ve kendi içinde güven ile dolusun. kısaca, ücretsiz telkinlerde hep sen... bir farklılık var gibi sanki:)) ??? |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Pragmatik olarak ne kadar fark eder bilmiyorum illa ki fark eder ama hayatın boyunca "sen" dedikleri telkinleri aldın kendi gerçeğin yaptın bu sefer de "ben" demeye başladın. He şu farkı olabilir. Bazıları başkalarının düşüncelerine daha çok önem verir. O zaman Sen denilen telkinler onlarda daha kısa sürede etki edebilir. Ama sen desin ama ben desin fayda alan alıyor. Ücretsiz telkinlerin içerik metinlerinden örnekler verilidiği zaman telkinler bu şekilde olabilir. Telkinden telkine de değişebilir. Şimdi değişmiş de olabilir bu format. En son satın alınan ücretli telkinlerde ben ifadeleri çoğunlukta. Çok çok uzun zaman oldu ben o metinleri okumayalı sonuçta okumaktan çok dinlemekle fayda gördüğüm için dinlemeyi tercih ederim. Sorunun soruluş amacını bile anlayamadım. Sonuçta bu telkinleri ben hazırlamadım, bilgime ve tecrübelerime göre cevapladım o kadar. En doğru cevabı Atakan Bey verecektir. Sevgiler. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 kişisel olumlamalarınızda, 1. tekil.. dikkat ederseniz; atakan beyin, yeni erken uyanma telkin içeriği de 2. tekilden oluşuyor.. sanıyorum, script içerikleri 2. tekil ve genel ifadelerden oluşuyor diye düşünüyorum.. sorma nedenim şuydu... tek bir harf veya noktalama, cümlede veya cümlelerde, anlam bakımından, büyük farklılıklara neden olabilir... örn: o, bardağı kırdı.. o bardağı, kırdı.. yazım itibariyle aynı olmasına rağmen, noktalama işareti nedeniyle (yani virgül nedeniyle) anlam bakımından farklıdır.. şöyle ki. (hatam varsa özür.. türkçem her zaman zayıftı kusura bakmayın) ilk cümlede virgülden önce, özne "o" harfidir, nesne bardaktır.... 2. cümlede, virgülden önceki kelimeler nesnedir ve gizli özne vardır..... umarım, ifade edebilmişimdir.. ilginize tşkr. ediyorum.. syglr.. kolay gelsin.. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Yazıda dediğin gibi noktalama önemli ama telkinler sesli olduğu için konuşma sırasındaki vurgular, duraksamalar asıl anlamı veriyor. Aslında keşke linkle verseydin o ikinci tekil olan telkini. Yapmam gerekeni yaptım ve sorularını mesajla Atakan Bey'e ilettim. Umarım geri dönüşü forumda yapar. En önemlisi senin bu cümleleri okurken hangi tepkiyi verdiğin hangisi sana bir şeyler hissettiriyor. Eğer ki birinin daha etkili olduğunu keşfedersen lütfen bunu da paylaş. Bu kişisel bir şey bence mesela ben emir cümlelerinden oldum olsası hoşlanmam. Benim için birinci tekil daha etkili diye düşünüyorum. Sevgiler. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 04-04-2007, 12:37 PM tarihli mesajında... atakan beyin erken uyanma script içeriği aşağıda.. Günün bittiğinde uyku zamanıdır.Zamanı geldiğinde uyumak için yapman (emir kelimesi bu, kim sorusuna cevap, sen) gereken sadece kendini bırakmaktır.Uyku zamanı sadece kendini uykunun derinliğine bırakıyorsun (kim bırakıyor.. öznesi sen..) .Rahat dinlenmiş ve düzgün bir şekilde uyuyorsun ve tamda uyanman gereken zamanda dinlemiş canlı ve enerji dolu olarak uyanıyorsun (yine aynı durum, emir telakki ediyor.. tabi bu bana göre bir yorum..). Zihnini dinlenmeye ve uykuya kolay ve rahatça bırakabiliyorsun (mesela burda.. kim bırakabiliyor sorusuna cevap, yine sen oluyor.) ... Zamanı geldiğinde kolayca uykuya dalmak sana çok da doğal geliyor ve bunu rahatça kendiliğinden Başarıyorsun. Ayrıca bir gayret sarfetmeden kendi kendine olan bir durum bu. noktalama önemli olduğu gibi, harflerde önemli.. mesela.. yapıyorsun kelimesi bana göre, eyleme, geçiyorsun anlamında.. yapacaksın olursa, emir kipinde şartlandırma gibi bir şey... ama, yapabiliyorsun demek, bir konuyu veya olayı yapabilecek yetenektesin anlamında bence.. yani, emir olmuyor.. yapabilirsin demek, olayın veya konunun zor olmadığını, istediğinde başkaları gibi başarabileceğin anlamına geldiğini düşünüyorum.. örneğin, yaparsın kelimesi kullanılırsa, gelecekte veya geniş zamanda yapılabilecek bir mana çıkıyor.. tabiki bu yorumlar benim düşüncem.. yanlış yorumlamış olabilirim ama, algıda yanılgı olmaması adına, iyi bir türkçe veya edebiyat hocasına sormak gerekir diye düşünüyorum... diğer telkin içeriklerinizide zaman zaman inceliyorum... kullanılan kelime hatası, erite edebilir.. yani zora sokabilir.. scriptlerinizin bazılarını dinledim ve olumlu sonuçlar aldım.. fakat etki süreleri çok uzun.. faydalı bir siteniz var... umarım herkese faydalı olur.. başarılarınızın devamını diliyorum.. kolay gelsin.. emeği geçen herkese, sevgiler, saygılar... kısaca, sözün özü; kelimeye anlamı, kullanıcı yükler..... gerisi, çözümleyicinin analizine kalmış bir durum... )) sıhhatle kalın.. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 2. tekilin fiilde olduğu zaman sen cümlesi oluyor. Cümlenin anlamı da önemli. Sen cümleleri içeriği olumsuzsa yargılayıcıdır. Aklım onlara gitti sana cevap yaparken. Emir cümlesi başka bir şey. Otur, kalk, yap, et vs. Eksizdir yani tekil emir kipi. Önemli olan nokta şu olumlama veya telkin içeriğinin zaman kavramı. Zaman her zaman şimdiki zaman olmalıdır. Ya da genel geçer cümleler bir şey bildiren cümleler yer alıyor bunun gibi bilgi veren "Günün bittiğinde uyku zamanıdır". Kesinlikle okuduğun, dinlediğin, izlediğin her şeye anlamı sen yüklersin. Başkası da bambaşka bir anlam yükleyebilir. Her zaman en faydalı olanları seçmek ümidiyle yaklaşıyorum olaya. Fikir alışverişimiz faydalı oldu. Teşekkürler, iyi ki varsınız. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 [QUOTE=sweeet;845225]2. tekilin fiilde olduğu zaman sen cümlesi oluyor. Cümlenin anlamı da önemli. Sen cümleleri içeriği olumsuzsa yargılayıcıdır. Aklım onlara gitti sana cevap yaparken. Emir cümlesi başka bir şey. Otur, kalk, yap, et vs. Eksizdir yani tekil emir kipi. yukarıda verdiğiniz örneğe katılıyorum.. görüldüğü üzere, verilen emrin adresi belirsiz.. yani, kime gittiği, belli değil... yaparsın denilirse, sen anlamı olacağından, gideceği adres bellidir.. faydalı bir paylaşım oldu.. ilginize, tşkrlr. sağlıkla kalın.. İYİKİ VARSINIZ.... |
Valla bravoo bu neyin kafasi boyle anca yogun bir tiner kokusuna maruz kalmasi lazim insanin :))) |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 slm, ben normalde sabahları uyanamayan, uyansamda yataktan kalkmayan (yada kalkmak istemeyen), uyansamda kalkmama fırsat kalmadan geri uyumaya başarabilen bir tipim :) benim için dünyadaki en güzel şey sabah uyanmamak, yaşasın uyumak, fakat iş hayatının önündeki en büyük etken ,,, telkini bu gece dinledim... normalde olmayan birşey oldu bende. gece kendime geldiğimde (saat 03,00 civarı) yatakta oturuyordum, pencereye bakıyordum.gözlerim çok açık hiç uykum yokve çok dinçtim, yataktan kalkıp gitmem gerektiğini düşünüyordum :) sonra kendimi yatıştırdım ve tekrar yattım. sabahta daha dinç kalktım ... bu gece yaşadığım normalmi sizce?? |
|
|
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 ben 3 gündür kullanıyorum ve hala hiçbirşey olmadı işe gecikmelerimden bi türlü kurtulamadım nedeni nedir ? |
|
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Hiç bir mp3 ü indiremiyorum. Ücretsiz ürünler kaldırıldı mı? |
|
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 erken uyanma nasıl indirebilirim |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 https://yadi.sk/d/lcvu3z5udjkTU burdan indirebilirsin |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Merhaba iki gundur kisa kisa dinledim dun gece yatmadan dinledim yine 15 dk kadar sonra uyurkende devam etti muzik hos muzik dedim de deniz ve kus sesleri bu sabah alarmdan once kalktim ve hic sektirmedim uyanma isini 5 dk daha falan demeden kalktim bu ilk sabahti yarinda olacak mi bilmiyorum su anda yine dinliyorum yatarkende dinleyecegim yarin yine yazarim |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Devamı için beklemedeyim |
|
|
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Link içerik bulunamadı diyor yenilermisiniz linki acaba ? |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 forumdaki dikkat mp3 leri burdan yükleyiniz konusuna girip tüm telkinler başlığına tıkla birazcık formu araştır |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Bu konudaki telkinin linki yok dosya bulunamadi diyor ben burdaki yeni telkinden bahsediyorum. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Baktim ama bulamadim. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 merhabalar herkese; ben bu telkını ındıremedım.hata verıyor.başka bi link var mı?sizler nereden indirdiniz yardımcı olabılır mısınız? |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 tmmdır baska bı adresten ındırdımderty kendıme tesekkur ederım 956k |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 neden ındıremıyorummmm mp3 leri |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 acil yardımmm lutfennn neden ınmıyor lınklerde de cıkmıyor |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 imzamdaki linkten indirebilirsiniz. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 ben bır turlu ındıremedım ucretsız telkınlerı lutfeeeeen bırı bana yardımcı olabılır mııı |
http://www.dropbox.com/sh/cur0uyv403...r9kODS7Da?dl=0 |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Bugun gec kalktim oglum okula gec kaldi kahvalti yspamadi Sinavi vardi ac gitti Kendimi suclu hissediyorum:( |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Sayfadaki link ölmüş, burada varmış https://yadi.sk/d/lcvu3z5udjkTU |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Neden hiçbir hediye telkini açamıyorum...bir tanesini deniyim ona göre cd almak istiyorum ama hiçbiri açılmıyor........Kimse sorularıma cevap bile vermedi |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Forumu karıştırırsanız bulabilirsiniz ayrıcı mümin okan'ın imzasında da link mevcut. |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:19 AM. |