Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Erken Uyanma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/erken-uyanma/)
-   -   Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 (http://www.hayatimdegisti.com/forum/erken-uyanma/390755-hediye-yeni-erken-uyanma-mp3.html)

bbb 20-05-2013 11:01 AM

Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 495496)
Daha önceden erken kalkma için bir mp3 yapmıştık.Ancak bu çalışma çok daha farklı ve etkili.Bir gecede etkisini gostereceğini düşünüyorum.Bir gün dinledikten sonra yorumlarınızı bekliyorum.

http://farm3.static.flickr.com/2408/...aea0d1f185.jpg

Erken Kalkın!

Erken uyanmayı öğrenin ve neşeyle dolu, üretici bir güne güçlü subliminal telkinlerimiz yardımıyla. tazelenmiş hissederek başlayın.
  • Sürekli geç mi kalkıyorsunuz, veya uyuyakalıyor musunuz?
  • Alarmınızı duyamıyor veya duymanıza rağmen uyumaya devam mı ediyorsunuz?
  • Alarmınız çaldığı halde şekerleme yapıyor ve yataktan zamanında kalkamıyor musunuz?
  • Sıklıkla fazla uyumanıza rağmen kendinizi yorgun mu hissediyorsunuz?
Erken kalkmak zor görünebilir, özellikle eğer bu kötü alışkanlık tüm yaşamınıza hakimse. İşte bu yüzden bu subliminal albümünü düzenledik, size destek vermek, zihninizi yeniden programlamak ve tüm bu süreci kolaylaştırmak için.
Bu subliminsal mp3 önceki alışkanlıklarınızı kırmak ve yerlerine yenilerini koymak, özellikle daha erken uyanma alışkanlığı kazandırmak ve zamanla doğal bir erken kalkan olmanız için direkt sizin bilinçaltınızı hedefler.

Aşağıda size nasıl yardımcı olacağını açıklıyoruz:
  • Öz disiplinin yüksek derecesine ulaşmak ve her sabah düzenli olarak aynı saatte uyanmayı başarmak
  • Bilinçaltı zihninizi erken kalkan olma amacınız ile aynı hizaya getirir. Başarı için önünüzdeki her engeli temizler ve her şeye rağmen sizi başarıya doğru geliştirir.
  • Zihninizi ne zaman kalkmanız gerektiğine dair ve her sabah aynı saatte kalkmanız için eğitir.
  • Bedeninizi ne zaman kalkmaya ihtiyacınız olduğuna dair eğitir, böylece uykuya dalarsınız ve her gece yeterli uykunuzu alırsınız.
  • Subliminal telkinler, alarmı duyar duymaz kendiliğinden kalkmanız için programlar.
  • Şekerleme yapmamanız için disiplininizi geliştirir.
  • Gereksiz miktarda uyumaktan ve fazla uyuduğunuz halde yorgun olmaktan sizi kurtarır.
  • Her gün güne tam saatinde başlamanız sayesinde üreticiliğinizi artırır ve hayatınızın kontrolünü geri alırsınız.
Biz size uyumaya karşı mantıklı yaklaşmanızı öğütleriz. Her gece yorulduğunuzda yatağa gitmek ve her sabah aynı saatte kalkmak, düzenli bir uyuma örneğine uymanızı ve sadece gerektiği kadar uyumanızı garanti eder.
Bu albümü kullanmak size erken uyanma ve düzenli aynı saatte kalkma disiplinini kazanmanız için ekstra avantaj sağlar. Hayatınız boyunca uyumaya devam etmeyin, bu subliminal mp3 albümünü bugün alın, erken kalkan biri olmayı kazanın, ve yeni enerjik, üretici geleceğinize doğru ilk adımı atın.

Bu subliminal kayıttaki telkin cümlelerin sadece bir kısmıdır.t678
  • Her zaman erken uyanıyorum.
  • Düzenli olarak zamanında uyanıyorum.
  • Her gün erken uyanıyorum.
  • Uyuma ve uyanma alışkanlıklarımda disiplinliyim.
  • Alarmı duyar duymaz yataktan kalkıyorum.
  • Her sabah aynı saatte yataktan kalkıyorum.
  • Bedenim ne zaman kalkması gerektiğini biliyor.
  • Ben erken kalkan biri olmaktan keyif alıyorum.
  • Erken uyanıyorum ve günden daha çok faydalanıyorum.
  • Ben daha üretkenim, çünkü her sabah erken kalkıyorum.
http://www.hayatimdegisti.com/Erken.rar

• atakan bey, sorum şöyle...
  • telkinlerinizi, benin 1. tekil şahsı olarak yayınlamışsınız.. erken kalkıyorum gibi. içerik gerçekten böylemi? böyleyse nasıl etki ediyor?
yoksa, sen halinin 1. tekil şahsı erken uyanıyorsun, erken kalkıyorsun gibi mi, hangisi doğru? cevap için, şimdiden teşekkürler

bbb 19-07-2013 01:35 PM

20-05-2013, 11:01 AM

yukarıdaki referanslı mesajıma 2 aydır mesaj alamadım.. ilginize tşkrlr..

sweeet 19-07-2013 02:05 PM

Metinde yazdığı gibi birinci tekil şahısla veriliyor telkinler.
Olumlama yaparken de öyle yapıyoruz.

"Erken uyanıyorum."
"Ben dinç ve sağlıklıyım.

gibi.

bbb 22-07-2013 01:17 PM

sweeet 19-07-2013, 02:05 PM bu modaratör arkadaşın (saat ve tarih yanda) verdiği cevap aşağıda..

Metinde yazdığı gibi birinci tekil şahısla veriliyor telkinler.
Olumlama yaparken de öyle yapıyoruz.

"Erken uyanıyorum."
"Ben dinç ve sağlıklıyım.

gibi.

madem 1. tekil şahıs diyorsunuz, o halde... örnek şu...

sorum şöyle: yayınladığınız Kendine Güven/Korku telkininden ilk satırlardan bir kaç örnek.. aşağıdaki gibi.. altını çizdim.. kırmızı olarak işaretleyip altını çizdim. bu çizilen yerler, yüklemi olsun, öznesi olsun, neden hep 2. tekil şahıs? o halde telkinlerinizin içeriği farklı diye düşünüyorum... cevap için, şimdiden tşkr. ediyorum... kolay gelsin.. saygılar..

İçinde sessizce bekleyen kendine güvenin farkına varıyorsun (bu ikinci tekil şahıs).. Sen (ikinci tekil şahıs) kendine güvenli bağımsız ve kararlılık ile dolu bir bireysin. Zihnini uyandırdın ve içindeki içsel güvenlik hissi de seninle birlikte uyandı. Değişim başladı ve devam ediyor. Kendine güvenin artarak devam ediyor. Artık kendine güven hayatında etkilerini göstermeye başladı. Düşünme biçimin ,konuşman her halin kendini ifade ediş tarzın, kendine güvenli bir insan olduğunu belli ediyor. Bağımsızsın ve kendi içinde güven ile dolusun. kısaca, ücretsiz telkinlerde hep sen... bir farklılık var gibi sanki:)) ???

sweeet 22-07-2013 07:34 PM

Pragmatik olarak ne kadar fark eder bilmiyorum illa ki fark eder ama hayatın boyunca "sen" dedikleri telkinleri aldın kendi gerçeğin yaptın bu sefer de "ben" demeye başladın. He şu farkı olabilir. Bazıları başkalarının düşüncelerine daha çok önem verir. O zaman Sen denilen telkinler onlarda daha kısa sürede etki edebilir. Ama sen desin ama ben desin fayda alan alıyor. Ücretsiz telkinlerin içerik metinlerinden örnekler verilidiği zaman telkinler bu şekilde olabilir. Telkinden telkine de değişebilir. Şimdi değişmiş de olabilir bu format. En son satın alınan ücretli telkinlerde ben ifadeleri çoğunlukta. Çok çok uzun zaman oldu ben o metinleri okumayalı sonuçta okumaktan çok dinlemekle fayda gördüğüm için dinlemeyi tercih ederim. Sorunun soruluş amacını bile anlayamadım. Sonuçta bu telkinleri ben hazırlamadım, bilgime ve tecrübelerime göre cevapladım o kadar. En doğru cevabı Atakan Bey verecektir.

Sevgiler.

bbb 23-07-2013 11:04 AM

kişisel olumlamalarınızda, 1. tekil..

dikkat ederseniz; atakan beyin, yeni erken uyanma telkin içeriği de 2. tekilden oluşuyor.. sanıyorum, script içerikleri 2. tekil ve genel ifadelerden oluşuyor diye düşünüyorum..

sorma nedenim şuydu... tek bir harf veya noktalama, cümlede veya cümlelerde, anlam bakımından, büyük farklılıklara neden olabilir... örn: o, bardağı kırdı.. o bardağı, kırdı.. yazım itibariyle aynı olmasına rağmen, noktalama işareti nedeniyle (yani virgül nedeniyle) anlam bakımından farklıdır.. şöyle ki. (hatam varsa özür.. türkçem her zaman zayıftı kusura bakmayın)
ilk cümlede virgülden önce, özne "o" harfidir, nesne bardaktır.... 2. cümlede, virgülden önceki kelimeler nesnedir ve gizli özne vardır..... umarım, ifade edebilmişimdir.. ilginize tşkr. ediyorum.. syglr.. kolay gelsin..

sweeet 23-07-2013 02:01 PM

Yazıda dediğin gibi noktalama önemli ama telkinler sesli olduğu için konuşma sırasındaki vurgular, duraksamalar asıl anlamı veriyor. Aslında keşke linkle verseydin o ikinci tekil olan telkini. Yapmam gerekeni yaptım ve sorularını mesajla Atakan Bey'e ilettim. Umarım geri dönüşü forumda yapar. En önemlisi senin bu cümleleri okurken hangi tepkiyi verdiğin hangisi sana bir şeyler hissettiriyor. Eğer ki birinin daha etkili olduğunu keşfedersen lütfen bunu da paylaş. Bu kişisel bir şey bence mesela ben emir cümlelerinden oldum olsası hoşlanmam. Benim için birinci tekil daha etkili diye düşünüyorum.

Sevgiler.

bbb 23-07-2013 02:52 PM

04-04-2007, 12:37 PM tarihli mesajında... atakan beyin erken uyanma script içeriği aşağıda..

Günün bittiğinde uyku zamanıdır.Zamanı geldiğinde uyumak için yapman (emir kelimesi bu, kim sorusuna cevap, sen) gereken sadece kendini bırakmaktır.Uyku zamanı sadece kendini uykunun derinliğine bırakıyorsun (kim bırakıyor.. öznesi sen..) .Rahat dinlenmiş ve düzgün bir şekilde uyuyorsun ve tamda uyanman gereken zamanda dinlemiş canlı ve enerji dolu olarak uyanıyorsun (yine aynı durum, emir telakki ediyor.. tabi bu bana göre bir yorum..). Zihnini dinlenmeye ve uykuya kolay ve rahatça bırakabiliyorsun (mesela burda.. kim bırakabiliyor sorusuna cevap, yine sen oluyor.) ... Zamanı geldiğinde kolayca uykuya dalmak sana çok da doğal geliyor ve bunu rahatça kendiliğinden Başarıyorsun. Ayrıca bir gayret sarfetmeden kendi kendine olan bir durum bu.

noktalama önemli olduğu gibi, harflerde önemli.. mesela.. yapıyorsun kelimesi bana göre, eyleme, geçiyorsun anlamında.. yapacaksın olursa, emir kipinde şartlandırma gibi bir şey... ama, yapabiliyorsun demek, bir konuyu veya olayı yapabilecek yetenektesin anlamında bence.. yani, emir olmuyor.. yapabilirsin demek, olayın veya konunun zor olmadığını, istediğinde başkaları gibi başarabileceğin anlamına geldiğini düşünüyorum..

örneğin, yaparsın kelimesi kullanılırsa, gelecekte veya geniş zamanda yapılabilecek bir mana çıkıyor.. tabiki bu yorumlar benim düşüncem.. yanlış yorumlamış olabilirim ama, algıda yanılgı olmaması adına, iyi bir türkçe veya edebiyat hocasına sormak gerekir diye düşünüyorum...

diğer telkin içeriklerinizide zaman zaman inceliyorum... kullanılan kelime hatası, erite edebilir.. yani zora sokabilir.. scriptlerinizin bazılarını dinledim ve olumlu sonuçlar aldım.. fakat etki süreleri çok uzun.. faydalı bir siteniz var... umarım herkese faydalı olur.. başarılarınızın devamını diliyorum.. kolay gelsin.. emeği geçen herkese, sevgiler, saygılar...

kısaca, sözün özü;

kelimeye anlamı, kullanıcı yükler..... gerisi, çözümleyicinin analizine kalmış bir durum... )) sıhhatle kalın..

sweeet 23-07-2013 03:35 PM

2. tekilin fiilde olduğu zaman sen cümlesi oluyor. Cümlenin anlamı da önemli. Sen cümleleri içeriği olumsuzsa yargılayıcıdır. Aklım onlara gitti sana cevap yaparken. Emir cümlesi başka bir şey.

Otur, kalk, yap, et vs. Eksizdir yani tekil emir kipi.

Önemli olan nokta şu olumlama veya telkin içeriğinin zaman kavramı. Zaman her zaman şimdiki zaman olmalıdır. Ya da genel geçer cümleler bir şey bildiren cümleler yer alıyor bunun gibi bilgi veren "Günün bittiğinde uyku zamanıdır". Kesinlikle okuduğun, dinlediğin, izlediğin her şeye anlamı sen yüklersin. Başkası da bambaşka bir anlam yükleyebilir. Her zaman en faydalı olanları seçmek ümidiyle yaklaşıyorum olaya. Fikir alışverişimiz faydalı oldu.

Teşekkürler, iyi ki varsınız.

bbb 24-07-2013 09:50 AM

[QUOTE=sweeet;845225]2. tekilin fiilde olduğu zaman sen cümlesi oluyor. Cümlenin anlamı da önemli. Sen cümleleri içeriği olumsuzsa yargılayıcıdır. Aklım onlara gitti sana cevap yaparken. Emir cümlesi başka bir şey.

Otur, kalk, yap, et vs. Eksizdir yani tekil emir kipi.

yukarıda verdiğiniz örneğe katılıyorum.. görüldüğü üzere, verilen emrin adresi belirsiz.. yani, kime gittiği, belli değil... yaparsın denilirse, sen anlamı olacağından, gideceği adres bellidir..

faydalı bir paylaşım oldu.. ilginize, tşkrlr. sağlıkla kalın..

İYİKİ VARSINIZ....

ancasinan 25-07-2013 12:11 AM

Alıntı:

bbb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845223)
04-04-2007, 12:37 PM tarihli mesajında... atakan beyin erken uyanma script içeriği aşağıda..

Günün bittiğinde uyku zamanıdır.Zamanı geldiğinde uyumak için yapman (emir kelimesi bu, kim sorusuna cevap, sen) gereken sadece kendini bırakmaktır.Uyku zamanı sadece kendini uykunun derinliğine bırakıyorsun (kim bırakıyor.. öznesi sen..) .Rahat dinlenmiş ve düzgün bir şekilde uyuyorsun ve tamda uyanman gereken zamanda dinlemiş canlı ve enerji dolu olarak uyanıyorsun (yine aynı durum, emir telakki ediyor.. tabi bu bana göre bir yorum..). Zihnini dinlenmeye ve uykuya kolay ve rahatça bırakabiliyorsun (mesela burda.. kim bırakabiliyor sorusuna cevap, yine sen oluyor.) ... Zamanı geldiğinde kolayca uykuya dalmak sana çok da doğal geliyor ve bunu rahatça kendiliğinden Başarıyorsun. Ayrıca bir gayret sarfetmeden kendi kendine olan bir durum bu.

noktalama önemli olduğu gibi, harflerde önemli.. mesela.. yapıyorsun kelimesi bana göre, eyleme, geçiyorsun anlamında.. yapacaksın olursa, emir kipinde şartlandırma gibi bir şey... ama, yapabiliyorsun demek, bir konuyu veya olayı yapabilecek yetenektesin anlamında bence.. yani, emir olmuyor.. yapabilirsin demek, olayın veya konunun zor olmadığını, istediğinde başkaları gibi başarabileceğin anlamına geldiğini düşünüyorum..

örneğin, yaparsın kelimesi kullanılırsa, gelecekte veya geniş zamanda yapılabilecek bir mana çıkıyor.. tabiki bu yorumlar benim düşüncem.. yanlış yorumlamış olabilirim ama, algıda yanılgı olmaması adına, iyi bir türkçe veya edebiyat hocasına sormak gerekir diye düşünüyorum...

diğer telkin içeriklerinizide zaman zaman inceliyorum... kullanılan kelime hatası, erite edebilir.. yani zora sokabilir.. scriptlerinizin bazılarını dinledim ve olumlu sonuçlar aldım.. fakat etki süreleri çok uzun.. faydalı bir siteniz var... umarım herkese faydalı olur.. başarılarınızın devamını diliyorum.. kolay gelsin.. emeği geçen herkese, sevgiler, saygılar...

kısaca, sözün özü;

kelimeye anlamı, kullanıcı yükler..... gerisi, çözümleyicinin analizine kalmış bir durum... )) sıhhatle kalın..

Valla bravoo bu neyin kafasi boyle anca yogun bir tiner kokusuna maruz kalmasi lazim insanin :)))

serqan24 17-11-2013 12:30 AM

slm,

ben normalde sabahları uyanamayan, uyansamda yataktan kalkmayan (yada kalkmak istemeyen), uyansamda kalkmama fırsat kalmadan geri uyumaya başarabilen bir tipim :)

benim için dünyadaki en güzel şey sabah uyanmamak, yaşasın uyumak, fakat iş hayatının önündeki en büyük etken ,,,

telkini bu gece dinledim... normalde olmayan birşey oldu bende. gece kendime geldiğimde (saat 03,00 civarı) yatakta oturuyordum, pencereye bakıyordum.gözlerim çok açık hiç uykum yokve çok dinçtim, yataktan kalkıp gitmem gerektiğini düşünüyordum :) sonra kendimi yatıştırdım ve tekrar yattım. sabahta daha dinç kalktım ...

bu gece yaşadığım normalmi sizce??

Janer 17-11-2013 03:31 AM

Alıntı:

serqan24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 847829)
slm,

ben normalde sabahları uyanamayan, uyansamda yataktan kalkmayan (yada kalkmak istemeyen), uyansamda kalkmama fırsat kalmadan geri uyumaya başarabilen bir tipim :)

benim için dünyadaki en güzel şey sabah uyanmamak, yaşasın uyumak, fakat iş hayatının önündeki en büyük etken ,,,

telkini bu gece dinledim... normalde olmayan birşey oldu bende. gece kendime geldiğimde (saat 03,00 civarı) yatakta oturuyordum, pencereye bakıyordum.gözlerim çok açık hiç uykum yokve çok dinçtim, yataktan kalkıp gitmem gerektiğini düşünüyordum :) sonra kendimi yatıştırdım ve tekrar yattım. sabahta daha dinç kalktım ...

bende dinlediğim zamanlar dinç kalkıyordum . 2-3 saatlik uyku bile yetiyordu .

serqan24 17-11-2013 08:50 PM

Alıntı:

serqan24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 847829)
slm,

bugün 2. günüm. hiç etkisini göremedim dinç kalkamadım. hatta çok geç kalktım. blook devam edeceğim

NickCave 22-09-2014 11:01 PM

ben 3 gündür kullanıyorum ve hala hiçbirşey olmadı işe gecikmelerimden bi türlü kurtulamadım nedeni nedir ?

Funk1903 22-09-2014 11:18 PM

Alıntı:

NickCave Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 851683)
ben 3 gündür kullanıyorum ve hala hiçbirşey olmadı işe gecikmelerimden bi türlü kurtulamadım nedeni nedir ?

Birden olucak diye birşey yok sabretmek lazım,ilk önce ego ve suçluluğu dinlersen daha etkili olur mesela ben 2 kere dinledim ayrı ayrı ikisindede çok erken bir saatte dinç bir şekilde kalktım.Bazı kişilerde gecikme olabiliyor dediğim gibi ilk ana telkinlerden başla daha sonra bunuda kat gelişmeleri görüceksin :)

elektita 20-12-2014 09:33 PM

Hiç bir mp3 ü indiremiyorum. Ücretsiz ürünler kaldırıldı mı?

penelope 29-12-2014 09:45 AM

Alıntı:

Daha önceden erken kalkma için bir mp3 yapmıştık.Ancak bu çalışma çok daha farklı ve etkili.Bir gecede etkisini gostereceğini düşünüyorum.Bir gün dinledikten sonra yorumlarınızı bekliyorum.

Erken Kalkın!

Erken uyanmayı öğrenin ve neşeyle dolu, üretici bir güne güçlü subliminal telkinlerimiz yardımıyla. tazelenmiş hissederek başlayın.
  • Alarmınız çaldığı halde şekerleme yapıyor ve yataktan zamanında kalkamıyor musunuz?
Erken kalkmak zor görünebilir, özellikle eğer bu kötü alışkanlık tüm yaşamınıza hakimse. İşte bu yüzden bu subliminal albümünü düzenledik, size destek vermek, zihninizi yeniden programlamak ve tüm bu süreci kolaylaştırmak için.
Bu subliminsal mp3 önceki alışkanlıklarınızı kırmak ve yerlerine yenilerini koymak, özellikle daha erken uyanma alışkanlığı kazandırmak ve zamanla doğal bir erken kalkan olmanız için direkt sizin bilinçaltınızı hedefler.

• Öz disiplinin yüksek derecesine ulaşmak ve her sabah düzenli olarak aynı saatte uyanmayı başarmak
  • Bilinçaltı zihninizi erken kalkan olma amacınız ile aynı hizaya getirir. Başarı için önünüzdeki her engeli temizler ve her şeye rağmen sizi başarıya doğru geliştirir.
  • Zihninizi ne zaman kalkmanız gerektiğine dair ve her sabah aynı saatte kalkmanız için eğitir.
  • Bedeninizi ne zaman kalkmaya ihtiyacınız olduğuna dair eğitir, böylece uykuya dalarsınız ve her gece yeterli uykunuzu alırsınız.
  • Subliminal telkinler, alarmı duyar duymaz kendiliğinden kalkmanız için programlar.
  • Gereksiz miktarda uyumaktan ve fazla uyuduğunuz halde yorgun olmaktan sizi kurtarır.
  • Her gün güne tam saatinde başlamanız sayesinde üreticiliğinizi artırır ve hayatınızın kontrolünü geri alırsınız.
Biz size uyumaya karşı mantıklı yaklaşmanızı öğütleriz. Her gece yorulduğunuzda yatağa gitmek ve her sabah aynı saatte kalkmak, düzenli bir uyuma örneğine uymanızı ve sadece gerektiği kadar uyumanızı garanti eder.
Bu albümü kullanmak size erken uyanma ve düzenli aynı saatte kalkma disiplinini kazanmanız için ekstra avantaj sağlar. Hayatınız boyunca uyumaya devam etmeyin, bu subliminal mp3 albümünü bugün alın, erken kalkan biri olmayı kazanın, ve yeni enerjik, üretici geleceğinize doğru ilk adımı atın.

merhabalar, günaydın.. telkini indirmekte sorun yaşıyorum. linke tıkladığım zaman içerik bulunamadı diyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim. iyi günler.

pdra 13-02-2015 11:23 PM

erken uyanma nasıl indirebilirim

mehtap1606 18-02-2015 04:03 PM

https://yadi.sk/d/lcvu3z5udjkTU burdan indirebilirsin

cevik 06-05-2015 11:53 AM

Merhaba iki gundur kisa kisa dinledim dun gece yatmadan dinledim yine 15 dk kadar sonra uyurkende devam etti muzik hos muzik dedim de deniz ve kus sesleri bu sabah alarmdan once kalktim ve hic sektirmedim uyanma isini 5 dk daha falan demeden kalktim bu ilk sabahti yarinda olacak mi bilmiyorum su anda yine dinliyorum yatarkende dinleyecegim yarin yine yazarim

Dusunsel 06-05-2015 04:27 PM

Devamı için beklemedeyim

Magdelinay 16-06-2015 06:54 PM

Alıntı:

Erken Kalkın!

Dosya yok malesef ya ben çok gecikmiş olamam daha insanların çoğunun haberi bile yok bunlardan :( beni de bir arkadaşım gönderdi..Kızım için bulmam gerekiyor.

Magdelinay 16-06-2015 07:02 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 853685)
https://yadi.sk/d/lcvu3z5udjkTU burdan indirebilirsin

Teşekkürler actionsmile

duhust 17-07-2015 08:09 AM

Link içerik bulunamadı diyor yenilermisiniz linki acaba ?

Dusunsel 18-07-2015 12:21 AM

forumdaki dikkat mp3 leri burdan yükleyiniz konusuna girip tüm telkinler başlığına tıkla birazcık formu araştır

duhust 18-07-2015 01:13 AM

Bu konudaki telkinin linki yok dosya bulunamadi diyor ben burdaki yeni telkinden bahsediyorum.

duhust 18-07-2015 01:13 AM

Baktim ama bulamadim.

bi_prenses 27-07-2015 07:02 PM

merhabalar herkese;
ben bu telkını ındıremedım.hata verıyor.başka bi link var mı?sizler nereden indirdiniz yardımcı olabılır mısınız?

bi_prenses 28-07-2015 11:32 AM

tmmdır baska bı adresten ındırdımderty kendıme tesekkur ederım 956k

neyzen ömer 24-08-2015 08:43 PM

neden ındıremıyorummmm mp3 leri

neyzen ömer 24-08-2015 08:44 PM

acil yardımmm lutfennn neden ınmıyor lınklerde de cıkmıyor

hayatimdegisti 24-08-2015 08:58 PM

imzamdaki linkten indirebilirsiniz.

black queen 21-12-2015 01:42 PM

ben bır turlu ındıremedım ucretsız telkınlerı lutfeeeeen bırı bana yardımcı olabılır mııı

delidervis 21-12-2015 11:19 PM

Alıntı:

black queen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 856742)
ben bır turlu ındıremedım ucretsız telkınlerı lutfeeeeen bırı bana yardımcı olabılır mııı

erken_uyanm_doğa versiyonunu bu linkte bulabilirsiniz.
http://www.dropbox.com/sh/cur0uyv403...r9kODS7Da?dl=0

firdevsi ala 22-12-2015 01:02 PM

Bugun gec kalktim oglum okula gec kaldi kahvalti yspamadi
Sinavi vardi ac gitti
Kendimi suclu hissediyorum:(

esmerrapunzel 28-03-2016 11:03 AM

Sayfadaki link ölmüş, burada varmış https://yadi.sk/d/lcvu3z5udjkTU

Iyambe 10-04-2016 07:20 PM

Neden hiçbir hediye telkini açamıyorum...bir tanesini deniyim ona göre cd almak istiyorum ama hiçbiri açılmıyor........Kimse sorularıma cevap bile vermedi

KıpçakBeyi 10-04-2016 10:10 PM

Forumu karıştırırsanız bulabilirsiniz ayrıcı mümin okan'ın imzasında da link mevcut.

duygukrdsh 06-12-2016 02:01 PM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 495502)
Atakan bey teşekkürler hediye için...devamını beklerizwink77 ...işin şakası benim durumum şekerleme yapmaktan çıkmıştı ...cidden nasıl güzel oldu bu erken kalkma mp3 ümusic45...tekrar teşekkürler...

Ben neden indiremiyorum acaba :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:19 AM.