![]() |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 erken uyanma mp3 indirilmiyor. erken uyanma yazmasına rağmen indirdikten sonra zinde uyanma olarak değişiyor. yetkililere duyrulur. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 erken demek istemiyorum zamanında uyanamamk hayatıma mal oldu vizeler kocaeli unide sabah oldugundan dolayı abartmıyorum 10larca vizeye giremedim ve 7.sınıfta anca bitirebildim..(girdiklerimin hepsi uyumadan olanlar) birçok yöntem denedim ama işe yaramadı.en faydalısı kalorifer peteğinin üstüne lg marka telefonumu titreşime koyarak bi kaç kez telefonu fırlatmak! oldu o kadar bugun denicem ama gündüzmü dinleyim gecemi yada ne kadar dinleyim tavsiyenizi bekliyorum |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Alıntı:
akla gelebilecek sorular ve cevapları için incelemeniz faydalı olur actionsmile başarılar dilerim |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 sitede yeniyim kusura bakmayın,şimdi okudum gerekli bilgileri rehberden.teşekkürler |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 ilk denemem biraz farklı oldu,hergün 11de kalkan biriyim ki yine aynısı oldu.ama sabah ilginctir ilk önce 7de sonra 8,30da kalktım bu sürekli tekrarladı 11e kadarda sürdü.ilk tecrübemde erken uyanma evet fakat yataktan kaldırma hayır :) |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Ben 1 hafta öncesinden basladım ve 2 güne bir dinledim benim 7de kalkmam gerekiyor yani alarm 7 de calıyor ama ben sırasıy 5 --- 6 --- 7 hepsinde sanki 15 saat uyumusum gibi kalkıyorum .. çok işe yarıyor :) |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 erken uyanma ile zinde uyanma aynı telkinmi? |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Şimdi bir şey soracam ben bunu dinlediğim günler mi telkinin etkilerini görecem yoksa bir süre sonra bunu dinlememe gerek kalmayacak mı ? Ve bir sorum daha olacak . Mesela bu telkini dinledim ardından ego güçlendiriciyi dinleyeyimmi yoksa baska bir zaman mı dinleyeyim ? |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Sürekli tek bir telkini belli bir saat diliminde dinlemenizi önermem. Ben liste halinde dinlemeyi tercih ediyorum ve suçluluk ve egodan sonra ihityacıma göre en az üç telkini listemde bulunduruyorum. Ego + Kendine Güven + Erken uyanma Ego + Ertelemeyi bırak + Erken uyanma Gece uyurken dinlemek için iyi birer liste tercihi olabilir. Kalıcılık olayı bence kişiden kişiye değişir. Ama 21 Gün kuralının beyin programlamada önemli olduğunu söylüyorlar. Yani 21 gün boyunca erken kalkmayı başarabilirseniz. Bu bir alışkanlık haline gelebilir. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Harikaaaa:))) Isim vardiya sistemi oldugu icin calisma saatlerim esnek ve sabit degil dolayisiyla uyku sorunum mevcuttu ve bugun sabah 5 te kalkmam gerekiyordu, hem de 3 saat uyku sonrasi cunku gece 24:00 e kadar calismistim... Neyse gece ``Zinde Uyanma`` doga versiyonunu uyanincaya kadar dinledim SONUC ``Muhtesem``, 05:00 yerine 04:54 `te kendiligimden yataktan firladim:))) Sonra kendi kendime ne bu cosku dur kizim sakin ol diye telkin vermeye basladim... Harika bir deneyimdi... Tavsiye ederim... Gercekten zinde hissediyorum kendimi.... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:53 AM. |