![]() |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Alıntı:
|
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 çooooookk önemlli çokkkkk aciillll!!!!!!!! mp3 de sadece su sesi var .telkin yookk illgilelilere duyurulurrr yardımm acillllll. |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Alıntı:
|
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 ben indiremiyorum hatta link te görünmüyor uzun süre sizden ayrı kaldım ondan olabilirmi acaba sevgiler bende herkese |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Merhabalar, Ben burayı 10 gün önce keşfettim ve 10 gündür hayatım gerçekten değişti. Öncelikle siteyi hazırlayanlara çok teşekkürler.. Erken uyanamama hayatımı ciddi anlamda çok etkiliyordu, sürekli mutsuz ve depresiftim.Bu telkini dinledikten sonra içimde birşeylerin kırıldığına inanıyorum. Kuş gibi hafif uyanıyorum ve tüm günüm öyle geçiyor. Sadece 1 gece dinleyemedim ve ertesi eskisi gibi gibiydim. Saçım, duruşum herşey değişti.. şimdi daha fazla neler yapabilirim diye bakıyorum:) Bu telkin benim artık uyanma ilacım:) |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Oncelikle Hosgeldiniz... Telkinin etkilerinin olumlu olmasina sevindim senin adina.. Ama ego ve sucluluk telkinini bu telkinden once dinlemeni oneriyorum.. y789 |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 çok teşekkürler |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 atakan ben çoookk tşk edyorumm . şusıralarr özlellkle bu çok uyumaktan ve derslerm erken saatte olduğundan dolayı uyanamamaktann acayp şikayetçiydm. takk bu çıktı karşımaaa vee ben çok mutlu etti bu geceden tbaren denyorumm .saolunnnnn tekrardan;)) |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 Ben indiremedim de yardımcı olur musunuz ? Teşekkürler ! |
Cevap: Hediye Yeni Erken Uyanma Mp3 linke sağ tıklayıp farklı kaydet dediğimde world dosyasını indiriyor yanlış yerde miyim ? :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 PM. |