![]() |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Hosgeldiniz arkadaslar diyet icin grup kurmaya ne dersiniz? Bence telkin motive muzigimizi dinleyelim hemde birbirimize moral verelim ne dersiniz ? |
Cevap: Kilo verme yeni telkini girlhahaHazirlik asamasindabisiklet Oncelikle grubumuzun diyet listesi lazimk8908 Gunluk icilmesi gereken suyumuz en az 2 litreguitar Odem attirici caylarimiz956k Gunluk spor derty Her haftada bir gun tarti gunumuz olsungulensmiley |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Telkine hazırım,denemek istiyorum |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bugün 3. günüm.. İştahımda azalma var, normalde kahvaltıda yediklerimi görmek bile istemedim.. Yine yoğurtlu keten tohumu ile kahvaltı ettim.. Çayımı şekersiz içmeye başladım sevincli |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Mesajlar iletilmiştir. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini telkini bana yollandığından beri dinlemeye çalışıyorum. sadece hafta sonu dinleyemedim. 2 gündür midem bulantım var su bile içememeye başladım o derece midem bulanıyor acaba telkinin etkisi olabilirmi diye merak etmeye başladım. bu tip etkiler gören arkadaş var mı acaba? |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Asuman yemegi gorunce mi miden bulaniyo cnm Bnm yemek gorgugum zaman kokusunu duydugum zanan oluyor Hatta yemek bile yapmak istemiyorum |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ben de telkini bugun dinlemeye basladım. Birkac kez arkaarkaya dinlemenin sonucunda midem bulanmaya basladı. Ama kahvaltı edince gecti 😊bakalım onumuzdeki gunler ne gosterecek |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Daha önce kan değerlerime göre beslenip 15 kg verip tekrar iştah açılması ile Kilo aldım. Telkin cd nizi istiyorum. Nasıl dinlenecek ne kadar dinlenecek tarif edebilir misiniz |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:19 PM. |