Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Duyurular (http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/)
-   -   Kilo verme yeni telkini (http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/625692-kilo-verme-yeni-telkini.html)

sivridil38 26-04-2016 12:27 PM

Cevap: Kilo verme yeni telkini

24.04.2016 tarihinden itibaren yani iki gecedir telkinleri dinliyorum ve gördüğüm rüyalardan ilk gördüğüm okulda bi sınavda birilerine kopya vererek onları düşük not almaktan kurtarmak, ikinci rüya ise esaret altındaki 5-6 yakın akrabamı bulundukları yerden kurtarmak oldu.

acn 26-04-2016 01:48 PM

Telkini indirmek ve dinlemek istiyorum. Ancak telkini bulamadım nasıl dinleyeceğim yardımcı olurmusunuz lütfen

firdevsi ala 26-04-2016 01:51 PM

Telkin ozel mesajla gelicek kardesim

yaseminist 26-04-2016 01:53 PM

Alıntı:

ignorabimus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 858129)
4. Gunun sabahi bu gun vee:

Dun aksamdan beri istahim azalmaya basladi. Yine sagliksiz yemeklere ve aburcuburlara yonelme devam ediyor. Farkli olansa normalde yedikten sonra gelen farkindalik ve pismanlik duygusu henuz yemeye yeni baslamisken geliyor. Daha yarisinda birakmak istiyorum. ozellikle de bu turlu sekerli ve yagli abur cuburlari yerken aldigim haz cok azaldi. Sanki aliskanliktan dolayi ve aliyorum baslayinca da bitsin diye yiyorum gibi hissetmeye basladim.

Bir de sucluluk duygusunun disinda sanki midem bir anda doluyor hic bir seyi sindiremiyorum gibi bir agirlik hissetmeye basladim. Sizler de benim gibi telkine basladiktan sonra abur cubur tarzi yediginizde bedeninizde bir rahatsizlik hissediyor musunuz? Sanki herkeste genel olarak bir azim ve kararlilik artisi var. Bende oyle bir etki olmadi. Hatta dun sabah diyete baslamistim ama aksam yine bozdum. Rahatsiz oldugum halde yemeyi birakmiyorum. Aci ceke ceke yiyorum degisik bi inat var icimde. Boyle hisseden biri var mi benden baska merak ediyorum.

Basarilarinizin devamini diliyorum arkadaslar iyi gunler herkese 😊

Aslında sorun diyet yapıyor olman.. "Beden Aklı" isminden de anlaşılacağı üzere bence bu telkinin amacı zaten bedenin ne istediğine, ne zaman istediğine kendisi karar vermesine izin vermemizi sağlamak.. Yani bedenin sesine kulak verebilmemizi sağlamak.. Benim tavsiyem, kendini diyet psikolojisine sokma.. Ben de senelerdir kilo problemleri yaşadım, çok araştırmalar yaptım, diyetler yaptım ama inan, hiçbir diyetin faydasını görmedim.. Bu konuda bir kitap tavsiye edebilirim.. Yasemin Soysal'ın "Tek Şişman Beyniniz".. Bilinçaltı ve kilo problemleri arasındaki bağlantıyı ve yaptığımız hataları çok güzel anlatıyor.. Yakın zamanda tekrar okuyup altını çizmiştim..Benim de tek sorunum, strese girince yemeğe gömülüyor olmam şuanda..Onu da bu telkinle aşabileceğime inanıyorum.. Bilinçaltına ters teknik hatalar yapmamak adına kesinlikle bu süreçte bu kitaptan faydalanmalısın derim ben sevincli

Harikabirgün 26-04-2016 02:10 PM

Evet aslında psikolojik olarak eksikliğini duydugumuz seyler var ve acıktığımızdan değil o eksikleri kapatmak istediğimizden yemek yiyoruz. Sonra kilo alınca tekrar diyetlere giriyoruz, bir sure veriyoruz ancak sonar tekrar kilo alıyoruz.
Tartılmaktan kurtulup hayatı kucakladığımızda herşey daha da güzel olacak

Lin 26-04-2016 02:46 PM

Kilo vermeye hazırım.Tesekkurler

yaseminist 26-04-2016 03:02 PM

Alıntı:

Harikabirgün Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 858146)
Evet aslında psikolojik olarak eksikliğini duydugumuz seyler var ve acıktığımızdan değil o eksikleri kapatmak istediğimizden yemek yiyoruz. Sonra kilo alınca tekrar diyetlere giriyoruz, bir sure veriyoruz ancak sonar tekrar kilo alıyoruz.
Tartılmaktan kurtulup hayatı kucakladığımızda herşey daha da güzel olacak

Evet aynen o kitapta tartının bilinçaltının en büyük düşmanı olduğu ve en az 45 gün tartılmanın yasak olduğu yazıyordu y789

teknocenter 26-04-2016 04:14 PM

ücretsiz yeni kilo verme telkinini nasıl indirebilirim yardımcı olalbilirmisiniz.

teknocenter 26-04-2016 04:15 PM

forumu siteyi bile tam olarak kullanmayı bilmiyom.

firdevsi ala 26-04-2016 05:21 PM

Bende indiremedim bana gelen mesajlara aciyorum surekli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:51 PM.