![]() |
Cevap: Kilo verme yeni telkini 24.04.2016 tarihinden itibaren yani iki gecedir telkinleri dinliyorum ve gördüğüm rüyalardan ilk gördüğüm okulda bi sınavda birilerine kopya vererek onları düşük not almaktan kurtarmak, ikinci rüya ise esaret altındaki 5-6 yakın akrabamı bulundukları yerden kurtarmak oldu. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Telkini indirmek ve dinlemek istiyorum. Ancak telkini bulamadım nasıl dinleyeceğim yardımcı olurmusunuz lütfen |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Telkin ozel mesajla gelicek kardesim |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Alıntı:
Aslında sorun diyet yapıyor olman.. "Beden Aklı" isminden de anlaşılacağı üzere bence bu telkinin amacı zaten bedenin ne istediğine, ne zaman istediğine kendisi karar vermesine izin vermemizi sağlamak.. Yani bedenin sesine kulak verebilmemizi sağlamak.. Benim tavsiyem, kendini diyet psikolojisine sokma.. Ben de senelerdir kilo problemleri yaşadım, çok araştırmalar yaptım, diyetler yaptım ama inan, hiçbir diyetin faydasını görmedim.. Bu konuda bir kitap tavsiye edebilirim.. Yasemin Soysal'ın "Tek Şişman Beyniniz".. Bilinçaltı ve kilo problemleri arasındaki bağlantıyı ve yaptığımız hataları çok güzel anlatıyor.. Yakın zamanda tekrar okuyup altını çizmiştim..Benim de tek sorunum, strese girince yemeğe gömülüyor olmam şuanda..Onu da bu telkinle aşabileceğime inanıyorum.. Bilinçaltına ters teknik hatalar yapmamak adına kesinlikle bu süreçte bu kitaptan faydalanmalısın derim ben sevincli |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Evet aslında psikolojik olarak eksikliğini duydugumuz seyler var ve acıktığımızdan değil o eksikleri kapatmak istediğimizden yemek yiyoruz. Sonra kilo alınca tekrar diyetlere giriyoruz, bir sure veriyoruz ancak sonar tekrar kilo alıyoruz. Tartılmaktan kurtulup hayatı kucakladığımızda herşey daha da güzel olacak |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Kilo vermeye hazırım.Tesekkurler |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Alıntı:
|
Cevap: Kilo verme yeni telkini ücretsiz yeni kilo verme telkinini nasıl indirebilirim yardımcı olalbilirmisiniz. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini forumu siteyi bile tam olarak kullanmayı bilmiyom. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bende indiremedim bana gelen mesajlara aciyorum surekli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:51 PM. |