Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Duyurular (http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/)
-   -   Kilo verme yeni telkini (http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/625692-kilo-verme-yeni-telkini.html)

sesa 25-04-2016 07:56 PM

Cevap: Kilo verme yeni telkini

Bugün sabah birkaç kez dinledim açlık krizlerim olmadi ve diğer kilo verme telkinindeki gibi sürekli su içmek istiyorum.

firdevsi ala 25-04-2016 08:46 PM

Bugun bnde bir kac kez dinledim.
Hatta ritmik dans esliginde spor yuruyus yaptim.
Sindirim sistemimi hizlandirdirdi
Corba salata yogurt 2 kasik bulgur pilavi yedim

MuminOKAN 25-04-2016 08:54 PM

Mesajlar iletilmiştir.

Nir 25-04-2016 11:40 PM

Ben de telkini denemek isterim Atakan Bey

Sdogan 26-04-2016 01:30 AM

5 gün istah neredeyse yok sadace su icmek geliyor sık kilo aynı fakat kesinlikle istah dürtüsü bitmek Uzere bakalim zamanla gelismeleri paylasıcam iyigeceler...

yaseminist 26-04-2016 10:11 AM

Bugün ikinci günüm.. Normalde tosta bayılırım ama eşimin tost yeme teklifine hayır dedim ve yoğurtlu keten tohumu ile kahvaltımı yaptım.. Sağlıklı yiyecekleri tercih etmemde telkinin etkisi olduğunu düşünüyorum..

ignorabimus 26-04-2016 10:13 AM

4. Gunun sabahi bu gun vee:

Dun aksamdan beri istahim azalmaya basladi. Yine sagliksiz yemeklere ve aburcuburlara yonelme devam ediyor. Farkli olansa normalde yedikten sonra gelen farkindalik ve pismanlik duygusu henuz yemeye yeni baslamisken geliyor. Daha yarisinda birakmak istiyorum. ozellikle de bu turlu sekerli ve yagli abur cuburlari yerken aldigim haz cok azaldi. Sanki aliskanliktan dolayi ve aliyorum baslayinca da bitsin diye yiyorum gibi hissetmeye basladim.

Bir de sucluluk duygusunun disinda sanki midem bir anda doluyor hic bir seyi sindiremiyorum gibi bir agirlik hissetmeye basladim. Sizler de benim gibi telkine basladiktan sonra abur cubur tarzi yediginizde bedeninizde bir rahatsizlik hissediyor musunuz? Sanki herkeste genel olarak bir azim ve kararlilik artisi var. Bende oyle bir etki olmadi. Hatta dun sabah diyete baslamistim ama aksam yine bozdum. Rahatsiz oldugum halde yemeyi birakmiyorum. Aci ceke ceke yiyorum degisik bi inat var icimde. Boyle hisseden biri var mi benden baska merak ediyorum.

Basarilarinizin devamini diliyorum arkadaslar iyi gunler herkese 😊

firdevsi ala 26-04-2016 10:21 AM

Ben dun aksam cnm dondurma cekti yedim bildigin seker ihtiyacim vardi
Fakat dondurma yedim normalde kayisi yerdim
Dedim ki az yiycem
4 kasik yedim
Chaskek yapmistim yedim
2 dilim ekmek yedim
Istah azalmasi olmadi spor yapma istegi oldu bnde
Birde kendimi cok sevimli buldum
Kendimi motive ediyorum yani simartiyorum desem daha dogru olacak
Agucuk falan filan seni seviyorum tesekkur ederim seni seviyorum tesekkur ederim
Birde kelime tevhid cok okumak lazim
Suya olumlama yapalim
Suya 520 ya samed okunursa aclik hissedilmezmis

özgecancan 26-04-2016 11:02 AM

Bende denemeye hazirim. Tesekkur ederim

dilek79 26-04-2016 12:00 PM

Bende denemek isterim atakan bey

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 PM.