![]() |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ben de telkin istiyorum. Teşekkür ederim. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini merhaba hayatım değişti sitesi forumda bulunanlar. kilo verme telkini gerçekten çok işe yarıyor. bende olan etkilerini aktarıyorum buraya. iştah azalması oluştu bende ama bu zarar değil yararlı benim için çünkü iştahım öyle bir arttıki vejeteryan olduğumdan dolayı nerede aburcubur var ben onlara yönelmiştim. ayrıca bebeğim var ve yemeden duramıyordum. yemek yemezsemde birşeyler eksik kalıyor vücudumda bana öyle geliyormuş. telkinin eski versiyonunuda dinlememe rağmen newage yeni versiyonu süper etkili. tüm vücudumda adrenalin yükselmesi hissediyorum. terlediğimi görüyorum. y789 yağ yakıyor vücudum. hissediyorum. hevesim arttı. yerimden kalkmak istemeyen ben hareketlerimde kanat takmış gibi oldum. hergün dinleyin arkadaşlar. beynimiz mükemmel söz dinleyen bir organımız. hayatım değişti sitesine ve tüm ekibine teşekkür ederim. hergün paylaşım yapamayacağım ama yinede vakit buldukça burada olacağım. 12389 tavsiye ediyorum tüm çevreme. derty |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Atakan bey bende istiyorum.Teşekkürler.. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhaba... Söz konusu telkinden ben de rica ediyorum.. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhabalar... ben de telkinden istiyorum. Çooook teşekkürler |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Iyi aksamlar Atakan Bey ideal beden telkinini bende istiyorum. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Alıntı:
Bir de uyku problemi yasiyorum. Geceleri 12de uyurdum simdi 4ü buluyor :( ama sabah da yine cok erken uyaniyorum. Geceleri dinledigim icin olabilir belki. Sevgiler. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Daha önce telkinlerinizi kullanıp memnun kalmış biri olarak şuan çok ihtiyacım olan bu telkin e talibim😊😊 |
Cevap: Kilo verme yeni telkini merhaba ben de kilo verme yeni telkin cd siniistiyorum teşekkürler teşekkürler |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Kilo vermeyi diliyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:53 PM. |