Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Duyurular (http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/)
-   -   Kilo verme yeni telkini (http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/625692-kilo-verme-yeni-telkini.html)

Gülay08 30-04-2016 11:44 AM

Cevap: Kilo verme yeni telkini

Ben de telkin istiyorum. Teşekkür ederim.

parisas99 30-04-2016 02:00 PM

merhaba hayatım değişti sitesi forumda bulunanlar. kilo verme telkini gerçekten çok işe yarıyor. bende olan etkilerini aktarıyorum buraya. iştah azalması oluştu bende ama bu zarar değil yararlı benim için çünkü iştahım öyle bir arttıki vejeteryan olduğumdan dolayı nerede aburcubur var ben onlara yönelmiştim. ayrıca bebeğim var ve yemeden duramıyordum. yemek yemezsemde birşeyler eksik kalıyor vücudumda bana öyle geliyormuş. telkinin eski versiyonunuda dinlememe rağmen newage yeni versiyonu süper etkili. tüm vücudumda adrenalin yükselmesi hissediyorum. terlediğimi görüyorum. y789 yağ yakıyor vücudum. hissediyorum. hevesim arttı. yerimden kalkmak istemeyen ben hareketlerimde kanat takmış gibi oldum. hergün dinleyin arkadaşlar. beynimiz mükemmel söz dinleyen bir organımız. hayatım değişti sitesine ve tüm ekibine teşekkür ederim. hergün paylaşım yapamayacağım ama yinede vakit buldukça burada olacağım. 12389 tavsiye ediyorum tüm çevreme. derty

Pervin Türkoğlu 30-04-2016 04:18 PM

Atakan bey bende istiyorum.Teşekkürler..

Grizabella 30-04-2016 05:21 PM

Merhaba... Söz konusu telkinden ben de rica ediyorum..

Sümbül meva 30-04-2016 07:09 PM

Merhabalar... ben de telkinden istiyorum. Çooook teşekkürler

crescent83 30-04-2016 08:05 PM

Iyi aksamlar Atakan Bey ideal beden telkinini bende istiyorum.

ignorabimus 30-04-2016 10:22 PM

Alıntı:

yaseminist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 858271)
Bugün 5. günüm.. Aşırı derecede başım ağrıyor, telkini dinledikten sonra başımda acayip bir ağırlık hissi oluyor.. Bunu hisseden tek kişi ben miyim?

Benim de 6. gunden itibaren muthis bir bas agrim oldu. Hatta bu yuzden 7. ve 8. gun ara verdim. Bu gun 9. gunum tekrar basladim. Bas agrisi icin cozumu su olarak goruyorum.

Bir de uyku problemi yasiyorum. Geceleri 12de uyurdum simdi 4ü buluyor :( ama sabah da yine cok erken uyaniyorum. Geceleri dinledigim icin olabilir belki.

Sevgiler.

Seval53 01-05-2016 12:29 AM

Daha önce telkinlerinizi kullanıp memnun kalmış biri olarak şuan çok ihtiyacım olan bu telkin e talibim😊😊

mavişehir 01-05-2016 01:15 AM

merhaba ben de kilo verme yeni telkin cd siniistiyorum teşekkürler teşekkürler

Nohot 01-05-2016 01:09 PM

Kilo vermeyi diliyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:53 PM.