![]() |
Kilo verme yeni telkini Kilo verme ile ilgili yeni bir telkin yaptik.içerik Abdullah Canıtez tarafından yapıldı.oldukça etkili bir telkin.bu telkini kullanmak isteyen arkadaşlar bu başlığa yazsınlar.bu telkin ilk etapta bu kişilere ücretsiz verilecektir.Tek şartımız her gün bu başlıkta gelişmeleri yazmanız ve site üyesi olmanızdır.wave44 |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ben denemeye hazırım |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Gönerdildi geri bildirimlerini bekliyoruz. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Kilo vermeye niyet ediyorum sevgiyle |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Özel mesajla gönderildi...telkini bu başlık altında paylaşmayınız.günlük olarak yorumlarınızı bu konu başlığına yazınız. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini bu telkini gün boyunca gece dinleyiniz.isterseniz diğer telkinleri windows media playerda ayni anda kio vermeyi winampda açınız böylece telkin sürekli tekrar eder. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Telkin hazırlanırken bu felsefeden faydalanilmiştir.dineyenler bunu uygularsa daha da iyi sonuç alirlar. Beslenme ve kilo kontrolü konusunda yapılan yanlışlara değinen Dr. Fevzi Özgönül, fazla kilolardan kurtulmak ve daha fit bir görünüm kazanmak için beden aklının nasıl kullanılması gerektiğini şöyle anlattı: Akşam yemeğe davetliyim düşüncesiyle sabah kahvaltısı veya öğle yemeğini atlamak/azaltmak: Davetli olduğunuz günlerde sabah ve öğlen çok iyi doyun, akşam gittiğiniz davette tok olduğunuz için yiyemediğiniz yemekleri tabakta bırakın. Ödem olduğunu düşünerek; ödem söktürücü kürler yapmak veya ilaçlar kullanmak: Bedenimiz eğer ödem yaptıysa bir bildiği vardır. Bırakın o istediği zaman ödemi atsın. Fakat çok çay ve kahve içiyorsanız azaltın, bol su içmeye gayret edin, çok tuzlu yemeyin. Daha çok kilo veririm düşüncesiyle çok fazla spor yaparak çok fazla enerji harcamak: Hareketi, sindirim sistemini çalıştırmak için yapmalısınız, spor yapmanın da en iyi zamanı akşam saatidir. Akşam saatlerinde spor yapmak, yediğiniz sabah kahvaltısı ve öğle yemeklerinin sindirimine yardımcı olur, yediklerinizin içerisinde bulunan, sindirimi en zor olan protein ve yağların sindirimini sağlar. Sporu enerji harcamak için değil, enerji kazanmak için yapmalısınız. Daha çok kilo veririm düşüncesiyle sabah kahvaltısı ve öğle yemeğinde daha az yemek: Daha az yerseniz hem akşamları acıkırsınız hem de yetersiz beslendiğiniz için bağ dokunuzu tamir edemezsiniz, küçülemez ve kilo kaybedemezsiniz. Daha hızlı kilo veririm düşüncesiyle, yeşil kahve çekirdeği, alkali su gibi gıdalar tüketmek: Doğadaki diğer canlılar, doğada bulunan suları tüketerek sağlıklı yaşıyorsa sizin de aynı su ile sağlıklı yaşamanız gerekir. Bu nedenle yeşil çay, yeşil kahve, alkali su gibi sıvılara güvenmeyin, siz doğal olan suyu tercih edin. Sabah uyanınca ev halkına kahvaltı hazırlayıp, en son kahvaltı yapmak: Önce can sonra canan diye bir özdeyiş vardır. O nedenle sabah önce kendi kahvaltınızı yapın. Kahvaltı ne kadar erken yapılırsa, öğlen o kadar iyi acıkırız ve gece acıkmayız. Kahvaltı ve öğle yemekleri arasında en az 6 saat olmasına özen gösterin ama saat tutmayın. İyice acıkmadan yemek yemeyin. ÖĞLE YEMEĞİNDE EKMEK YEMEYİN Kahvaltıdan sonra uyumak: Kahvaltı yaptıktan sonra uyursak sindirim sistemi çalışmaz ve böylece yediğimiz kahvaltılıklar sindirilmez. Öğle yemeğine kadar acıkmayız, enerjimiz düşer. Kahvaltıyı evde yapmak yerine iş yerinde yapmak: Kahvaltımızı iş yerinde yaparsak iş arkadaşlarımızın tacizine uğrayabiliriz, sonrasında hareketsiz olduğumuz için sindirilmeyebilir ve en önemlisi geç saate kayabilir. Öğünlerde kilo alırım düşüncesiyle çerez yememek: Çerez yemezsek yeteri kadar kalorili beslenmediğimiz için, hem erken acıkırız hem de tatlı ve hamur işi gıda isteğimiz tekrar başlar. Öğle yemeğinde ekmek tüketmek: Öğle yemeğinde de ekmek yersek, vücudumuz şekeri ekmekten sağladığı için yediğimiz çerezleri ve diğer yemekleri sindirmez, küçülemeyiz. Aralarda çayın yanında bir şeyler atıştırmak veya arada çerez yemek: Tedavimizin başında, yediğimiz yemeklerin tam olarak sindirilebilmesi için 6-8 saate ihtiyaç vardır. Eğer biz yediklerimiz tam sindirilmeden 1-2 saat sonra yeni bir yiyecek maddesi yersek, sindirim sistemi resetlenir ve sil baştan çalışmaya başlar, böylece yediğimiz yemeklerin içerisinde bulunan vücudumuzun yapılanması için gerekli olan yağlar ve proteinlerin sindirimi bozulur, gece küçülme işlemimiz gerçekleşmeyebilir. Sindirim sistemimiz zamanla kuvvetleneceği için ileride böyle bir risk olmaz. Başta bu kurala tam uymamız gerekir." |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bende bu telini kullanmak istiyorum. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini link gonderdim |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Atakan bey yeni kilo verme telkini ni dinlemek istiyorum teşekkürler emeğinize sağlık |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bende bu yeni telini denemek istiyorum. Hergün gün gün yazarim size gelişmeleri. Diyette yapıyorum bakalım nasıl güzel gelişmeler olacak... |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bende denemek istiyorum ve Zayıflamaya niyet ediyorum |
Cevap: Kilo verme yeni telkini bende istiyorum.teşekkür ederim |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bende istiyorum |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhabalar.. Ben de bu yeni telkini denemek istiyorum.. Sağlıkla ideal kilomda olmaya niyet ediyorum :) |
Cevap: Kilo verme yeni telkini kilo vermeye hazır ve açığım. Yeni telkini bekliyorum. Tşk. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini yeni kilo verme tekniğini çok merak ediyorum |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bende alabilirmiyim lütfen gelişmeleri yazacağım |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Üzerimde biraz bir yağ tabakası var.Beş kilo verdiğim zaman fit gözüküyorum hatta kanat kaslarımdan dolayı üçgen tam belli oluyor.Neyse benim felsefem dinlediğim her telkin hakkında geri bildirim yapmak üzerineydi.Sitede veya forumda yazdım ve yazacağım. Sadece deneme maksatlı bu telkini dinlemek isterim.Gelişmeleri de buraya yazarım. Bu arada yağ yakmak ve kilo vermek aynı şeyler değil.Kas yapan insan da kilo alır mesela.Ben spor yapıp neden zayıflayamadığımı çözememiştim.Sonradan fark ettim ki kütle yapmışım. Sabah sporu akşam sporu demişken aslında açken yapılan sabah sporunun metabolizma hızını artırdığı tespit edilmiş.Akşam sporunu yorgun olunduğu için önermiyorlar ama subay astsubay değilseniz 8-5 çalışan birisi genelde akşam spor yapabiliyor.Yazın mümkün olduğunca işe yürüyerek gidiyorum ben. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bende ücretsiz telkin programanızdan yararlanmayı çok istiyorum. Gelişmeleri sizlerle paylaşacağım. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini bende kilo verme yeni telkininden sağlıkla kolaylıkla yararlanmayı seçiyorummmm :) |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bende denemek isterim 956k |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhaba Atakan Bey, Kilo verme telkinini denemek istiyorum. Selamlar, |
Cevap: Kilo verme yeni telkini linkler gonderildi |
Cevap: Kilo verme yeni telkini merhaba yeni kilo verme telkininin linkini bana da gönderebilirmisiniz lütfen. teşekkürler. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini indirdim dinliyorum. nedense içimde bir heyecan bi enerji oluştu. sanki çarpıntı gibi. olacak insallah bu sefer |
Cevap: Kilo verme yeni telkini aynı heyecanı bende yaşamak istiyorum :)))))))) |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Atakan Bey bende denemek istiyorum. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Mesajlar tarafımdan iletilmiştir. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini denemek isterim |
Cevap: Kilo verme yeni telkini bende dinlemeye başladım. çok teşekkür ederim.müzikde çok güzel. yine aynı şekilde dinliyoruz değilmi. 21 gün üst üste. dinleme zamanları konusunda bilgi verebilirseniz yeni başlayanlar öğrenir bizlerde bilgilerimizi tazeleriz. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Telkini ben de edinebilir miyim lütfen? :) şimdiden teşekkürler çok yararlı bir çalışma |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Atakan bey bana link gelmedi |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bende istiyorum |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhaba, linke nasıl ulaşabiliriz? Teşekkürler |
Cevap: Kilo verme yeni telkini yeni üye oldum, ben de denemek istiyorum... |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhaba Atakan Bey,bende daha önce çekirdek inanç çalışmanızı almıştır,faydasını görmüştür.Şimdi de yeni kilo verme çalışmanızı denemek istiyorum.Emeginize sağlık teşekkür ederim.... |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ben de niyet ediyorum, teşekkür ederim. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini ben de ben de :) |
Cevap: Kilo verme yeni telkini merhaba sevgili hocalarım sevgili arkadaşlarım yoldaşlarım :) ben de ben de istiyorum bir 10 kilo vermeyiiiiiiii |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:46 PM. |