![]() |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhaba Zayiflama telkini icin buradayim :) |
Cevap: Kilo verme yeni telkini İletilmiştir. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ben hazırım |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Eski üyeniz olarak bende istiyorum bu telkin den. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bende bu telkini denemek istiyorum mümkünse |
Cevap: Kilo verme yeni telkini bende bu telikini dinlemek istiyorum. zaten uzun bir süredir telkinlere merak duymaktan ve gece bi kaçtane telkin dinlemekteyim |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Alıntı:
|
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhabalar. Daha once 2012 yilinda ilk defa telkinlerinizi dinlemeye başladım. Özgüven ve suçluluk telkinleri daha sonra aynı yıl yaşadığım zor bir dönemi atlatmamda cok yardımcı oldu bence. Ama daha sonra tamamen bıraktım. Su anda ise aylardir kilo vermeye çalışıyorum ama resmen bir kısır döngüdeyim. 3 aldim 5 verdim diyerek yerimde sayıyorum. Bu telkine başlamayı ve gelişmeleri de burada paylaşmayı cok isterim. Bu telkini burada görmem belki de bir işaret. ^-^ Telkini nasil dinleyecegimiz konusunda da yardimci olursaniz cok sevinirim. Oncesinde sucluluk ve ego telkinleri ile mi başlamalıyız? Herkese kilo verme surecinde başarılar diliyorum. Sevgiyle kalin :) |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhaba yeni telkinden ben de istiyorum,teşekkürler.... |
Cevap: Kilo verme yeni telkini merhaba kilo vermek için telkinleri bende kullanmak isterim. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini MERHABA. YENİ TELKİNDEN BEN DE İSTİYORUM :) |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhabalar, bende Yeni kilo vermek telkinini denemek istiyorum.actionsmile |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Benim bugün 1. günüm. henüz bir şey anlamadım. yada gerçekten bilinçaltıma bir etkisi olduysa da henüz fark etmedim. diyetimin dördüncü günü. bana ne gibi bir fayda sağlayacak ona göre geribildirim yapmam daha kolay. yani açlık mı hissettirmiyor. bilinçaltımdan yemeyi mi uzaklaştırıyor. biraz daha bilgi alabilir miyim. çok teşekkürler. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Kilo verme telkinini bende denemekiistiyorum |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bende denemek istiyorum |
Cevap: Kilo verme yeni telkini telkinin içeriğinide görmemiz mümkünmü acaba? |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhaba bugün 1 gün basımda agırlık hissi var fakat kendimi iyi hissediyorum hergün gelismelerini size yazıcam tesekkürler... |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Alıntı:
|
Cevap: Kilo verme yeni telkini bende yeni yaptığınız zayıflama telkininden istiyorum sonuçları yazarım |
Cevap: Kilo verme yeni telkini YENİ ZAYIFLAMA TELKİNİNİZİ RİCA EDİYORUM |
Cevap: Kilo verme yeni telkini kilo verme telkininden bende istiyorum. teşekkürler. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Talkini bilgisayarimiza nasil indirebiliriz? |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bende denemek istiyorum teşekkürler |
Cevap: Kilo verme yeni telkini BENDE KULLANMAK İSTİYORUM. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhaba telkinleri bende kullanmak istiyorum. Lüften özel mesaj atabilirmisiniz |
Cevap: Kilo verme yeni telkini bende istiyorum kilo verme telkini lütfen.. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhaba ben de denemek istiyorum.saygılar |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhabalar... ben de denemek istiyorum yeni telkini ... |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ben de kilo vermek istiyorum lutfen |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Iki defa talep ettim ki Facebookta msj yazmamiz gerektigini gormeme ragmen hala telkin gonderimi soz konusu degil :(((( |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhaba kilo verme telkininizden yararlanmak istiyorum.Tesekkurler... |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Kilo verme telkininizden faydalanmak istiyorum. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Kilo verme telkininden bende istiyorum |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Diğer telkinlerle birlikte bunuda dinlemek istiyorum acaba hemen gelirmi lütfeeen956k |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Kilo verme telkininden bende istiyorum lütfen 😊 |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Kilo verme telkinini bende denemek isterim |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhaba 2 gün sabah biraz bas bölgesinde agırlık hissi var kendimi rahat hissediyorum gel7smeleri gün aktarıcam size tesekkür ederim... |
Cevap: Kilo verme yeni telkini bugun icinde gonderilecek |
Cevap: Kilo verme yeni telkini bu siraya kadar herkese gonderdim guzel haberlerinizi bekliyorum bu ideal beden telkinidir kilo almak isteyende kullanabilir |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bende Zayıflamak istiyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:15 PM. |