![]() |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Forumda bir bolluk bereket var.Acaba kilo verme telkini teşvik mi oldu.Çevrim içi üye sayısı bir elin parmaklarını geçmiyordu.Şu an ise neredeyse iki deste üye var.Maaş'Allah diyorum. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini kilo herkesi sorunu genelde , o yüzden hareketlenme oldu sanırım y789 |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bende denemek istiyorum |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Sonuçları paylaşmaya hazırım |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Kilo verme telkinini dinlemeyi ben de sabirsizlikla bekliyorum.emeginize saglik |
Cevap: Kilo verme yeni telkini yeni yapılan kilo verme telkinini bende dinlemek isterim ve günlük olarak yazmak iyi olur teşekkürler |
Cevap: Kilo verme yeni telkini merhaba bu telkini dinlemeden önce yine suçluluk ve ego telkinlerini dinlememiz gerekiyormu acaba??? ben bugün telkin geldiğinden beri dinliyorum. ellerinize ve emeğinize sağlık |
Cevap: Kilo verme yeni telkini bende istiyorum bu telkini paylaşım yaparım.. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Mesajlar gönderilmiştir. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini beden aklı.. ilginç bir isim içeriğini öğrenebilsek çok güzel olurdu içeriği paylaşılabilir mi ? Abdullah beyin neler yazdığını merak etmekteyiz :) |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Telkinleri kulaklıkla mı dinlemiz lazım ? |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Alıntı:
-kulaklıkla dinlemene gerek yok hoparlörden kısık açsanda olur -zamanım yok diyenlerde uykularında dinleyebilirler -ne kadar dinlenicek diyenlerde 21 gün dinleyip 7 gün ara vererek bunu 3 kere tekrarlayabilirler -başka telkinlerlede kullanılabilir bu tarz sorular forumda bir çok defa soruldu yanıtlandı lütfen özen gösterelim f678h |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bazı subliminal çalışmalarına da katıldığımda kulaklık şart deniliyor diye sordum... |
Cevap: Kilo verme yeni telkini ben de denemek istiyorum. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini BEN DE İSTİYORUM ATAKAN BEY SEVGİLER |
Cevap: Kilo verme yeni telkini merhaba, linki nasıl temin edeceğiz |
|
Cevap: Kilo verme yeni telkini Mesajlar gönderildi |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bende denemek istiyorum |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Kilo vermek ikcin yeni telkin cd sini istiyorum lütfen y789 |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Mesajlar gönderildi. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini denemeye hazırım hergün buraya gelişmeleri aktarıcam |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Zayıflamak istiyorum |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Banada lazim lutfen en cok bana lazim :) |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Atakan bey yazıflama telkin cd nizi bende istiyorum |
Cevap: Kilo verme yeni telkini merhaba, linkler gönderildi demişsiniz ancak bana gelen bi mesaj olmamış. yeniden iletebilir misiniz? tşk. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Atakan bey bende yeni kilo verme telkinini denemek istiyorum.Dinledikten sonra gelişmeleri yazarım.Şimdiden teşekkürler emeğinize sağlık. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Banada gonderirseniz cok mutlu olurum.Emeginize saglik |
Alıntı:
|
Cevap: Kilo verme yeni telkini Atakan bey bekliyorum yeni zayıflama telkinizi tesekkür ederim acaba ne zaman gönderirsuniz? |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Telefondan kulaklik olmadan dinlenildigi zaman telkinlerin etkileri azaliyor mu ? Gece telefondan dinliyorum telkinleri sabaha kadar caliyor.Forumda gezinirken bu konuda fikir ayriliklari gordum kafam karisti.Sabirla bekliyorum etkilerini eger boyle birsey varsa farkli bir alternatif bulacagim.Bilgilendirirseniz cok mutlu olurum :) |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ben de daha önce olduğu gibi telkin ile kilo vermek istiyorum :) yeni telkininizi merakla bekliyorum. Teşekkürler.. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Arkadaşlar telkin için gerekli link i mesaj olarak gönderdim. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ben de denemek istiyorum.şu an kilo verne surecindeyim.bazen tıkanıyor bazı şeyler.lütfen ulasin lucy_narnia@hotmail.com |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ben de denemek istiyorum :) |
Cevap: Kilo verme yeni telkini İletildi arkadaşlar. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Atakan bey iyiakasmlar yeni zayıflama telkin gelmedi bekliyorum |
|
Cevap: Kilo verme yeni telkini Rica etsem sd76931@gmail.com gönderirmisiniz mesaj acılmıyor tesekkür ederim |
Cevap: Kilo verme yeni telkini İletilmiştir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:28 PM. |