![]() |
Cevap: Kilo verme yeni telkini merhaba söylediklerinizde haklısınız cekirdek inanc calısmamın 2 döngüsüne kdr hersey normlddi 3.döngüde baya baya sıkıntılar yasadım abdullah bey bazı ek değişim telkinler gönderdi panik ataklarımın üstüne bir kac gün sorun yoktu sımdı yıne cıddı dırenıs var fenalık geciriyor her gün bu da beni üzdü en azından kılo vermeyı deneyeyım dedım onda bıle ruhum baya darlanıyor ne yapacagım bılmıyorum |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bu telkin bayağı atıl kalmış, sanırım hiç kimse uzun süre telkini dinlemedi yada dinledikten sonra deneyimlerini paylaşmadı.. Ben de yaklaşık bir hafta gibi dinlemiştim ama aşırı mide bulantısı ve baş ağrısından dolayı bıraktım. Aradan 1 aydan uzun zaman geçti.. Tekrar başlamayı düşünüyorum.. Dinleyenlerin deneyimlerini merak ediyorum.. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Alıntı:
|
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ben mesela başlarda dinledim yalnız müzik new age olduğu için kendime özel liste yaparken zorlanıyorum.Çünkü her telkinin new age versiyonu yok.Müzikleri birbirine karıştırmamaya çalışıyorum. Etkisi nemi oldu (aynı etki ahenkli vücut ile de şu an oluyor) sindirim sistemi daha rahat çalışıyor. Birde hangi telkinin etkisi bileme ama daha fazla meyve tüketme isteği geldi bende.Meyve önüme konulursa yerdim normalde.Hani böyle çikolata yeme isteğim biraz azaldı onun yerine gideyim meyve yiyeyim diyorum ve pazardan meyve alıyorum. Yüzlerce kişinin bu telkini istemesi ama onu geçmeyen sayıda ki insanın telkin hakkında yorum yapması ayrıca tartışılmaya değer bir konu. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Alıntı:
|
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bende denemek istiyorum. Tesekkur ederim.. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Herkese kucak dolusu sevgiler saygılar uzun bir ara oldu netten uzaktayım memleketteyim ay sonuna kadar burdayım fındık topladık şükürler olsun bol ter attım bol bol denize gittim tartılmadım fakat midem küçüldü telkinleri dinledim ilk bastan olduğu gibi çok hoşuma gitti kıvrak kıvrak neşeli müzik :)bu arada beynimi kodluyorum olumlama cümleleri ile bol su bol ter Deniz :) |
Cevap: Kilo verme yeni telkini merhaba. bende zayiflama ile ilgili olan yeni telkin mp3 unu istiyorum. Gonderir misiniz lutfen. tesekkurler.yrl78 |
Cevap: Kilo verme yeni telkini https://yadi.sk/d/lcvu3z5udjkTU burada bulabiiirsiniz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 AM. |