![]() |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhaba bende yeni kayit oldum . Kilo verme telkini istiyorum ne yapmam gerekiyor |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Telkinlere nereden ulasabiliyorum yardimci olabilir misiniz ? |
Cevap: Kilo verme yeni telkini ucretsız kılo verme telkın cd nızı dinlemek ıstıyorum |
Cevap: Kilo verme yeni telkini ucretsız kılo verme O0telkın cd nızı nereden dınleyebılırım |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ucretsiz kilo verme yeni telkinine nasil ulasabilirim? Tskr. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhaba, linki hala gonderiyor musunuz? Tskr. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Mesajlar iletilmiştir. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhaba Atakan bey. kilo verme telkinini bende istiyorum. teşekkür ederim değerli hediye için. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini [QUOTE=hayatimdegisti;857796]Kilo verme ile ilgili yeni bir telkin yaptik.içerik Abdullah Canıtez tarafından yapıldı.oldukça etkili bir telkin.bu telkini kullanmak isteyen arkadaşlar bu başlığa yazsınlar.bu telkin ilk etapta bu kişilere ücretsiz verilecektir.Tek şartımız her gün bu başlıkta gelişmeleri yazmanız ve site üyesi olmanızdır.wave44[/QUOT Daha önce sitenizden indirdiğim telkinlerin çok faydasını gördüm. Yeni Kilo verme telkinini de dinlemek istiyorum. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Bugün sürekli olmasa da ara ara telkini dinledim. Bu akşam şaşırtıcı bir şey oldu, normalde bir pizzayı bir oturuşta yiyen ben, yarısını zor yedim, enerji seviyem de normalden çok yüksek.. İlk günkü etkiler böyle :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:32 AM. |