![]() |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Cok ilginc bende muzigi duyunca kopuyorum resmen buyulenmis gibi fakat fitnes yapmis gibi kaslarim agriyo Yoruluyorum Mide bulantim yok aksine yemegi cok yersin de yemek gormek istemezsin iste oyle bir sey Tokken yemekde yapamiyorsun ya benm sorunumda bu tuzuna bile bakamiyorum anlayin |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ismim figenayten. Herkese merhabalar. Kullandığım hormon ilaçları ve hareketsizlik sebebi ile ciddi kilo aldım. Yeni telkini dinlemeyi merala bekliyorum. Hepinize iyi günler dilerim. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Forum bölümünde telkini bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen? |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Ben kilo verme ile ilgili yeni telkini ücretsiz telkinler bölümünde bulamıyorum. Lütfen link'i alabilir miyim ? |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Telkin size özel mesaj ile gönderilecektir. Bende bugun basladim telkini dinlemeye. Bol sanslar 😊 |
Cevap: Kilo verme yeni telkini İletilmiştir. |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Mumin bey Allah cc razi olsun Bir sorum olacakti Hissedilen mide bulantilari normal mi acaba |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhaba Atakan bey ben de istiyorum kilo verme telkinini... |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Merhaba Sinem ben, telkini bende alabilir miyim? Tesekkurler |
Cevap: Kilo verme yeni telkini Telkine ait link mesaj olarak gönderilmiştir. Alıntı:
Hissedilen mide bulantıları normaldir değişim sürecinde. Malum, değişim/dönüşüm süreci. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 PM. |