Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Duyurular (http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/)
-   -   Kilo verme yeni telkini (http://www.hayatimdegisti.com/forum/duyurular/625692-kilo-verme-yeni-telkini.html)

kuvars 27-04-2016 10:44 PM

Cevap: Kilo verme yeni telkini
 
Merhaba,
Yeni kilo verme telkinini dinlemeyi ben de istiyorum. Teşekkürler. İyi çalışmalar.

MuminOKAN 27-04-2016 10:59 PM

Cevap: Kilo verme yeni telkini
 
mesaj iletilmiştir.

simsim27 27-04-2016 10:59 PM

Cevap: Kilo verme yeni telkini
 
Ben de denemek istiyorum.

Yildizyildzitozu 27-04-2016 11:21 PM

Cevap: Kilo verme yeni telkini
 
Bu yeni telkini ben de denemek istiyorum

zerrinvezerrin 28-04-2016 08:13 AM

Cevap: Kilo verme yeni telkini
 
bende yeni telkini denemek istiyorum,yardımcı oolursanız sevinirim

yaseminist 28-04-2016 10:27 AM

Cevap: Kilo verme yeni telkini
 
Bugün 4. günüm, iştahım çok azaldı, bir de çok su içmeye başladım..

penelope 28-04-2016 11:04 AM

Cevap: Kilo verme yeni telkini
 
iyi günler. ben de bu telkini kullanmak istiyorum.

ignorabimus 28-04-2016 11:51 AM

Cevap: Kilo verme yeni telkini
 
6. Gunun sabahi:
Istah azalmasi ve yemeklerden duydugum hazda azalma devam ediyor. Ama ne yazik ki butun o sagliksiz gidalarin cazibesini asamiyorum. Aklimda soyle bir yargi olustu sanki; Nasil olsa bu telkini dinledikten sonra bir daha bu gidalar cekici gelmeyecek saglikli beslenmek isteyecegim e o zaman ben de daha cok yiyeyim. Bu dusunceyi kiramiyorum. Sanki diyet yaptigim zamanlarda birakinca nasil kontroli kaybedip yiyorsam ayni hisler.

Diger bir etkiyse gece yemek yiyince direk uyuyamiyorum artik. Istemsizce sindirip oyle uyumaya calisiyorum. Ama sabahlari da zink diye 7 olmadan uyaniyorum. Bu yuzden sabahlari uykulu ve halsiz hissetmeye basladim. Bu gun de depresif bir ruh halindeyim butun bu sebeplerden.

Henuz gercek bir etki gormek icin cok erken aslinda. Sucluluk, ego ve ozguven telkinlerini neredeyse iki ay kulaklik kulagimda yasayarak dinlemistim ve etkiler ben pek de anlamadan ortaya çıkmaya başlamıştı. Hele ilk haftalarda bas agrisi ve uykusuzluk yuzunden zombi gibiydim.Bu sefer de oyle olmasini bekliyorum. Belki 2 - 3 ay sonra yemekle ve bedenimle omur boyu kuracagim saglikli iliskinin basladigini farkedecegim. Su asamada hala yemek-duygu-beden arasindaki denge benim icin cok sagliksiz ve hassas.

Sizlerin hissettigi etkileri de merakla okuyorum. Dilerim bu denge hepimiz icin mumkun olur arkadaslar.. Iyilik ve saglik hepinize 😌

Gorkemim 28-04-2016 12:39 PM

Cevap: Kilo verme yeni telkini
 
Kilo verme telkinini kabul ediyorum.

zerrinvezerrin 28-04-2016 04:09 PM

Cevap: Kilo verme yeni telkini
 
telkini nasıl alacağız acaba?


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:01 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.