![]() |
Cevap: dua haftası.. yada hastası olanlar yazsın herkeş durumuna göre başlasın sonuçta niyet o kişi yada kişilere gidecek.saate bağlı kalmayalım.... |
Cevap: dua haftası.. O zaman herkesin burada olmasını beklemeyelim. Şurada Allah rızası için bir şey yapmaya çalışıyoruz. Herkes uygun olduğunda okusun. Terör için de okuyabiliriz tabii ki. art56art56 sabırsızın annesi ve serperin kardeşine şifa niyet edeceğiz. Şu kişinin işi olsun, şu kişinin sağlığı düzelsin, şu kişi ailesine kavuşsun, şu kişi sınavda başarılı olsun vs. diye bir metin hazırlayıp toplu niyetle de okuyabiliriz o zaman bugün. Karar verelim de serperi arayacağım daha. |
Cevap: dua haftası.. Alıntı:
|
Cevap: dua haftası.. murat iş ve aile:)) |
Cevap: dua haftası.. Alıntı:
Bak iyi oldu adını söylemen. :DDD Şaka bir yana allah biliyor yani kimin kim olduğunu söylemek istemeyenin nickine göre niyet ederiz. Ama tabii söylense daha iyi olur bence. Murat ailesine kavuşmak istiyor. Ben (Hazal) iyi bir şirkette insan kaynaklarında çalışmak istiyorum. sabırsız annesinin (adını söylersen sevinirim.) sağlık durumunun iyileşmesini istiyor. serperi arayacağım şimdi onun niyetlerini de alıp eklicem isimlerle beraber. |
Cevap: dua haftası.. arkadaşları iyi tanıyan birisi hazırlasın o zaman metini... |
Cevap: dua haftası.. Elime kağıt kalem almam lazım. sabırsız annenin adını söyleyebilir misin? serper'i aricam. Eksik bilgi vermek istemiyorum. |
Cevap: dua haftası.. Hatice, gönlüne göre hayırlı bir iş bulsun. :)) |
Cevap: dua haftası.. herkes msn gruba gelse burda biraz zor haberleşcez anlık ileti daha uygun olacak.. group1159186@groupsim.com |
Cevap: dua haftası.. Tamam ben grupta bekliyorum. Saat 22:30 da başlayalım. Ben niyetleri topluyorum. Öncesinde buraya da hepsini bir arada ekleyeceğim. Herkes o arada adını niyetini tamamlasın. Sonra beni unuttunuz bana söylemediniz diyen olmasın. Zaten 2 gündür Cuma akşamı diye konuşuyorduk. Artık onları da başka gün eklemek zorunda kalıcaz. Sevgiler. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 AM. |