![]() |
Cevap: dua haftası.. [QUOTE=bluegirlx;808037]herkes msn gruba gelse burda biraz zor haberleşcez anlık ileti daha uygun olacak.. group1159186@groupsim.com[/QUO süper fikir |
Cevap: dua haftası.. Allah'ım! Murat'ın ailesine yakın bir yerde iş bulmasına ve ailesine en kısa sürede kavuşmasına, Hazal'ın huzurla çalışacağı bir şirkette insan kaynakları departmanında işe girmesine, sabırsız'ın annesinin bedeninin şifa bulmasına, Perihan'ın kardeşi Sinan'ın yaşamını sağlıkla sürdürmesine ve Perihan'ın eşi Serkan'ın bereketli bir kazanç elde edeceği mutlu ve başarılı olacağı bir iş bulmasına, Hatice'nin gönlüne göre bir iş bulmasına, Yüsra'nın masalının en kısa sürede ihtiyacı olanlara ulaşacak ve Yüsra'yı tatmin edecek şekilde yayınlanmasına, Hülya'nın boşanma davasının hayırlı bir şekilde sonuçlanmasına, Ülkemizin terör olaylarından arınmasına, askerlerimizin güvende olmalarına VE tüm bu dileklerimizin herkesin hayrına olacak şekilde Peygamberimiz (s.a.v) hürmetine gerçekleşmesine niyet ederiz. Bugünlük bu kadar. serper'i bu saatte arayamadım 22 oldu ama onun niyetlerini de ekledim. Yarın arayıp söylicem. O da okur. Kendi isminiz olan yeri ben diye söylersiniz artık. Başlayalım mı yavaştan? |
Cevap: dua haftası.. Allah'ın Selamı rahmeti bereketi ve ihsanı üzerinize olsun.Allah hayırla başlamayı,hayırla sürdümeyi ve hayırla bitirmeyi nasip etsin:)Allah dileklerinizi en hayırlısıyla,en güzeliyle kabul etsin.Aslında biraz dua etme ile ilgili önerilerim olacaktı.Hatta şimdi yazdım geri sildim.Allah sizi güzellikleriyle donatsın.Ben çarşambadan beri ne yapacağıma kara veremedim.Hakkınızı helal edin.Garib olanı cevapta yazmadım.İleride katılır mıyım bilemiyorum.Ama beni çok mutlu ettiniz :))Allah razı olsun.Beni bir daha salat- tefriciyede de yada bir sonrakilerde de bana haber verirseniz beni daha da sevindirirsiniz :))Bu çok güzel bir etkinlik olmuş.Ben de inşallah size buradan dualarımı yolluyorum ve Rabbimin izni ile hep birlikte bu işi başaracağız.Bir dahakine inşallah katılırım ;)o Allah yar ve yardımcınız olsun :)Sözlerimi Dua ile bitirmek istiyorum:) Allah'a emanet olunsmil56 http://www.oguzmetin.com/dua1.jpg |
Cevap: dua haftası.. Alıntı:
|
Cevap: dua haftası.. zahid önerilerini lütfen paylaş... |
Cevap: dua haftası.. Sevgili Rima'cım(Deniz) olayı başlatan arkadaşım internet problemi yüzünden olaya dahil olamadı. Deniz de kasımda memur olarak atanmak istiyormuş. Ben şimdi duayı okumayı bitirdim isme özel dua kısmına geçiyorum. Allah hepimizin duasını kabul eder inşallah. Amin. |
Cevap: dua haftası.. Alıntı:
|
Cevap: dua haftası.. akşam tekrar ediyoruz değil mi?? |
Cevap: dua haftası.. kusura bakmayın arkadaşlar akşam katılamadım okudum ama tam olarak nasıl yaptınız anlayamadım kaç kere okudunuz bu arada dün 100 kere okumuştum o günlük niyetimiz için .lütfen bana bi özetleyinn olurmu |
Cevap: dua haftası.. sevgili zerynthia çok üzgünüm vaktinde söyleyemedim ben tuğba annemin adı aysema |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:14 AM. |