Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   dua haftası.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/507775-dua-haftasi.html)

Işıldayan Safir 01-10-2011 01:02 PM

Cevap: dua haftası..

sabırsız'cım Allah seni de anneni de biliyor. O nedenle benim için çok sorun değildi. Bundan sonraki günlerde annenin adına göre niyet ederiz.

Ben nasıl yaptığımı anlatıyım. Başında niyetimizi okudum. Sonra salavatlara başladım. Arada niyetimizi tekrar ettim bir kere. Bir de bitirirken de tüm bu okuduklarımız için niyetimi söyledim. Rima aklımdan çıkmıyordu. O arada Allah'tan sweeet onun niyetini de eklemiş. Onunkini de niyetime ekledim.

Az önce arayıp serper'le de konuştum. Toplu niyet ettiğimizi filan söyledim. Herkesin niyetini vermem biraz zor olacağı için ona pazartesi den itibaren başlamasını söyledim. O da öyle yapıcak.

RimA Vita Perfetto 01-10-2011 03:34 PM

geldim çok şükür.. sonundaa.
zahiri ile de konuştum.. dileğini söyledi aslında ama sonra gönlümdekini diliyorum onu eklersin dedi. her gün yüz tane okuyacak inşallah..

Işıldayan Safir 01-10-2011 03:43 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808090)
geldim çok şükür.. sonundaa.
zahiri ile de konuştum.. dileğini söyledi aslında ama sonra gönlümdekini diliyorum onu eklersin dedi. her gün yüz tane okuyacak inşallah..

Hoşgeldin Rima... Ben de niye girmedi acaba diye düşünüyordum. Artık hemen hemen hepimiz birbirimizin niyetini bildiğimize göre dünkü gibi aksaklıklar olsa da sorun yaşamayız diğer günler.

Niyetlerimiz en hayırlı haliyle gerçeğimiz olsun.

Sevgiler. actionsmile

jeveux 01-10-2011 03:44 PM

Selam. Ben dün yoktum. Ben de katılmak istiyorum. Nasıl yapacağız biraz aydınlatır mısınız? Kaç gün kaç adet okunacak.

RimA Vita Perfetto 01-10-2011 03:45 PM

evet çok şükür kesinleşmiş yokluğumda ve süper de olmuş..
zaten internet sorunum da devam ediyor.. neden kaynaklandığını da bilmiyorum.
neyse. dularımızın kabul olması dileklerimle...

jeveux 01-10-2011 03:59 PM

Ben de günde 100 adet okumaya başlıyorum. Sanırım sayı önemli değil. Sizin niyetlerinizi de göndereceğim. Lütfen sizde benim için gönderin. Ben tayinimin memleketime çıkması ve eşimin işe girmesi için niyetleniyorum. Unutmayın "Yapılan dualar kabul olunur.Kimi sizin istediğiniz anda ve şekilde, kimi zamanı gelince, kimi dualarda günahlarımıza kefaret olarak kabul olunur." Yani her dua kabul olunuyor. Her zaman hakkımızda en hayırlısı olsun. Allah kabul etsin.

lanterna viridis 01-10-2011 04:15 PM

Alıntı:

jeveux Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808098)
Ben de günde 100 adet okumaya başlıyorum. Sanırım sayı önemli değil. Sizin niyetlerinizi de göndereceğim. Lütfen sizde benim için gönderin. Ben tayinimin memleketime çıkması ve eşimin işe girmesi için niyetleniyorum. Unutmayın "Yapılan dualar kabul olunur.Kimi sizin istediğiniz anda ve şekilde, kimi zamanı gelince, kimi dualarda günahlarımıza kefaret olarak kabul olunur." Yani her dua kabul olunuyor. Her zaman hakkımızda en hayırlısı olsun. Allah kabul etsin.

bugün okurken muhakak ekleyeceğim...allah kabul etsin..

lanterna viridis 01-10-2011 04:15 PM

rima deniz ben seni dün ekledim:)))

RimA Vita Perfetto 01-10-2011 05:30 PM

ALLAH razı olsun :))
ben bugün 300 okumayı düşünüyorum.. inşallah..

sweeet 02-10-2011 12:02 AM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808041)
Allah'ım!

Ülkemizin terör olaylarından arınmasına, askerlerimizin güvende olmalarına

Murat'ın ailesine yakın bir yerde iş bulmasına ve ailesine en kısa sürede kavuşmasına,

Hazal'ın huzurla çalışacağı bir şirkette insan kaynakları departmanında işe girmesine,

Tuğba'nın annesi Aysema Hanımın bedeninin şifa bulmasına,

Perihan'ın kardeşi Sinan'ın yaşamını sağlıkla sürdürmesine ve Perihan'ın eşi Serkan'ın bereketli bir kazanç elde edeceği mutlu ve başarılı olacağı bir iş bulmasına,

Hatice'nin gönlüne göre bir iş bulmasına,

Yüsra'nın masalının en kısa sürede ihtiyacı olanlara ulaşacak ve Yüsra'yı tatmin edecek şekilde yayınlanmasına,

Hülya'nın boşanma davasının hayırlı bir şekilde sonuçlanmasına,

Deniz'in kasımda memur olarak atanmasına

Jeveux'un tayinin memleketine çıkması ve eşinin işe girmesine

VE tüm bu dileklerimizin herkesin hayrına olacak şekilde Peygamberimiz (s.a.v) hürmetine gerçekleşmesine niyet ederiz.

Niyetimizin son hali arkadaşlar.
Allah kabul etsin.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:34 AM.