![]() |
Cevap: dua haftası.. çok güzel olmuş elinize sağlık |
Cevap: dua haftası.. bu akşamdan itibaren kardeşim FAZİLET de katılacak. her gün 100 kere okumasını söyledim tamam abla bu akşam okumaya başlayacağım dedi. onun niyeti de üniversitesini hayırlısıyla bu sene bitirmek.. onu da ekleyebilir miyiz.?? |
Cevap: dua haftası.. Tamamdır. Ne kadar çok kişi o kadar çok dua demektir. art56art56 |
Cevap: dua haftası.. Wow neler olmuş neler :) Harikasınız :) |
Cevap: dua haftası.. Arkadaşlarımla zaman zaman sure ve duaları paylaşıp okurduk. Şimdi Türkiye'nin birçok yerinden paylaşıyoruz. Bizler çok şanslı insanlarız. Ve bu tesadüf değil. Bu sayfayı açanlara ve tekrar başlatan Rima'ya çok teşekkürler.25889ağla2 Allah kabul etsin. AMİN |
Cevap: dua haftası.. Ay ben az önce salavat okurken sonra nasıl oldu bilmiyorum gayri ihtiyari bir şekilde kendimi ihlas suresi okurken buldum. Vardır heralde bir hikmeti. utananadam |
Cevap: dua haftası.. hergün yüz tanemi okunucak |
Cevap: dua haftası.. evet her gün 99-100 diye anlaşmıştık ama içinizden ne kadar geliyorsa okuyabilirsiniz? Sonuşta sayı değil niyetttir önemli olan. |
Cevap: dua haftası.. o halde bende varım umarım düzenli okuyabilirim |
Cevap: dua haftası.. Geldim geldim, bugün okumaya başlayacağız inşalllah. Naçizane bir şey paylaşmak istiyorum sevgili arkadaşlarım. Dualarımızın daha etkili olması için : Dua okumadan önce 3 ihlas, 1 fatiha okuyup Peygamberimize ve akrabalarına, eshablara, evliyalara vs.... bağışlarsak ettiğimiz daha iyi olurmuş, ben öyle yapıyorum faydasınıda görüyorum. Herkesin duaları kabul olsun inşallah. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 PM. |