Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   dua haftası.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/507775-dua-haftasi.html)

Işıldayan Safir 30-09-2011 05:27 PM

Cevap: dua haftası..

Alıntı:

serper Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808011)
1 saat daha burdayım, benim niyetim şimdi belli oldu : eşimin hayırlısıyla, bereketli kazanç elde edeceği, mutlu ve başarılı olacağı bir iş bulmasıdır.

serper senin ailenden 3 kişi daha vardı yanlış hatırlamıyorsam. İçlerinde sağlık için okuyacağımız birisi var mı?

serper 30-09-2011 05:35 PM

onalrın adına da okunacaksa o halde kardeşim için : sinir durumu pek iyi değil bu aralar son derece kendiside rahatsız bu durumdan.annem ve yeğenim içinde çok şükür ciddi bir problem yok.

Işıldayan Safir 30-09-2011 05:42 PM

Alıntı:

serper Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808013)
onalrın adına da okunacaksa o halde kardeşim için : sinir durumu pek iyi değil bu aralar son derece kendiside rahatsız bu durumdan.annem ve yeğenim içinde çok şükür ciddi bir problem yok.

Tamam onu öncelikli okuruz. Ben Yüsra'yla da konuşucam. Onun da muhtemelen sağlık için okuruz gibime geliyor. Sana da artık telefonla haber vericez internete giremeyeceğine göre. Kardeşinin adını filan bilelim ama.

Işıldayan Safir 30-09-2011 07:44 PM

1-2 saate kadar toplanalım ya. blook

lanterna viridis 30-09-2011 07:46 PM

arkadaşlar ben ailemden ayrıyım.birleşmem benim onların yanında bir yerde iş bulmama bağlı.eşim ve çocuklar burnumda tütüyor.yani anlayacağınız iş bulmam gerekiyor.ne zaman başlayacağız???

Işıldayan Safir 30-09-2011 07:52 PM

Ben sabahtan beri temizlik yapıyordum. Şimdi hemen banyo yapıp gelicem. Az önce Yüsra ile konuştum. O bu akşam biraz yoğun olabilirmiş ama mutlaka okuyacaktır. Kime okuyacaksak ben ona haber veririm. Kesin kararlaştırdıktan sonra da serper'i arayacağım. Ben gidip geleyim o arada da hem herkes toplanmış olur hem de karara varılmış olur diye düşünüyorum. Görüşmek üzere arkadaşlarım.

Öptüm. kiss3

sabırsız 30-09-2011 07:55 PM

arkadaşlar benim bir fikrim var haberleri izliyorsunuz muhakkak şu terör belası için hep birlikte okuyalım her gün şehitler hergün masum insanların ölümleri ülkemiz huzura kavuşsun diye okuyalım önce sonrada hastaları olanlar için hepsinin isimlerini not alıp topluca isimlerini duamızda anarak okuyalım ne dersiniz

lanterna viridis 30-09-2011 08:05 PM

nasıl başlıyoruz ..kim için başlıyoruz...

RimA Vita Perfetto 30-09-2011 08:28 PM

karar verin artık ne olur..

lanterna viridis 30-09-2011 08:30 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808026)
karar verin artık ne olur..

21.30 hastası olanlar adlarını yazsın.
yarın kimler için okuyalım 21.30 iyimi yine??? pazar akşamına bitirelim....herkesi
önemli olan niyet...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:58 PM.