![]() |
Cevap: dua haftası.. teşekkürler rima heycanla başlamayı bekliyorum. kaç gündür evin içinde karşıma annemin zikir makinası çıkıyodu demek bunun işaretiymiş ben yüzle başlıyorum siz kimi belirlerseniz ona gönderirim . |
Cevap: dua haftası.. Benim de zikir matiğim var. khkh56 |
Cevap: dua haftası.. tamam sayıya takılmayalım ama dualarımızı aynı niyet için bir saat belirleyip hepimiz o an yapalım nasıl olur. mesela 3 gün okuyup o gecede dua edelim |
Cevap: dua haftası.. Alıntı:
neye karar verilirse ona uyarım ben.. |
|
Cevap: dua haftası.. teşekkürler zerynthia ilk olmak istemiyorum . bu konuya heycanlanıp biraz fazlaca yazdım amacımı ilk olmayı istiyor diye algılamayın lütfen topluca sadece iyi niyetle yapılan dualar beni heycanlandırıyor.annem iki buçuk yıldır felç sadece gözlerini açıp kapata biliyor ama bilinci yerinde diye düşünüyorum onun bu ıstırabını hazmetmek çok zor. birkez yutkunmak ne büyük nimetmiş meğer annem öğretti bana |
Sevgiler. actionsmile |
Cevap: dua haftası.. Arkadaşlarım benim evde bilgisayar yok, ben hafta sonu mesajlarınızı alamayacağım, siz ne karar verirseniz uyacağım. |
|
1 saat daha burdayım, benim niyetim şimdi belli oldu : eşimin hayırlısıyla, bereketli kazanç elde edeceği, mutlu ve başarılı olacağı bir iş bulmasıdır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:47 PM. |