![]() |
Cevap: dua haftası.. günaysscım nerelerdesin bu gün senn son günündü:((((((( |
Cevap: dua haftası.. merhaba ben bugün 50 tane okudum. dileklerinizin kabul olması dileğiyle |
Cevap: dua haftası.. ben bugün 50 tane daha okudum |
Cevap: dua haftası.. arkadasimes canım allah kabul etsin..canım çok sıkıldı ya günayys nerdesin inş...kötü bişey olmamıştır.. arkadaşlar sürekli ilgilenemeyecek olanlar lütfen bildirsinler..aksadı şimdi dua haftası:((( |
Cevap: dua haftası.. arkadaşlar nerde günayss duası eksik kaldı sanırm :( 2 gündr giremiom pc yeni tamir oldu..bn şmdi bi düzeltme yapaym bakalım ne kdr eksiğimz var ona göre bitirelim ama günayss arkdşmz kendisi için okumıo sanırm hç bişi de yazmıor ki bilelim...:S |
Cevap: dua haftası.. GÜNAYSS İÇİN OKUYORUZ YANİ NURAN'DAN DOĞMA SEDA İÇİN; 1. Sibel ( 100 okudu ) 2. Günayss 3. Naz78 4. bayşegül ( 270 okudu) 5. Ezeli_Nur (180 okudu ) 6. collinn (390 okudu ) 7. maviinci 8. songulakpinar 9. blue_jaloon 10.birtac 11.nesira 12.ceylan84lum ( 850 okudu ) 13.vitamin61 (70 okudu ) 14.ezmiran botan ( 1000 okudu ) 15.pckopat (544 okudu ) 16.arkadasimes (100 okudu) sanırm şimdi düzelttim :D TOPLAM>>>>>>>>>>>3504 GERİYE KALAN>>940 |
Cevap: dua haftası.. Alıntı:
o yüzden özür. listeden beni cikartin söz verince yapmak lazim mendesevaya sözüm vardi yerine getirdim. yogunluktan unutabiliyorum o yüzden aksatmak istemiyorum. tsklerimi sunar iyi günler diliyorum.. t678 |
rabbim tekrarini yasatmasin. actionsmile |
Cevap: dua haftası.. 35 daha ekleyin benden:) |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:49 PM. |