![]() |
Cevap: dua haftası.. cnm hesaplara göre dualar bitti.. sıradaki kimse başlasın.. sevgiyle kalın |
Cevap: dua haftası.. Sırada Naz78 var sanırım... |
Cevap: dua haftası.. HERKESİN HIDIRELLEZ DİLEKLERİ KABUL OLSUN... (AMİN :D ) |
Cevap: dua haftası.. Amin arkadaşım... |
Cevap: dua haftası.. naz78 nerde arkadşlar dileğini ve ismini söleseydi barii ona göre başlasak bizde.. |
Cevap: dua haftası.. merhaba arkadaşlar ,sizler nerdesiniz dağıldığınızı düşünüyorum.. bu kadar çabuk hayallerinizden vazgeçmediniz inşallah,naz78 bir an önce gelsen de başlasak olmazmı? mendeseva19 cnm sen listeyi bi daha gözden geçir istersen ,ona göre bir diğerine başlayalım.. hayaller kolay unutulacak kadar basit olmamalı. başlarsan naz78 mutluluk ve zafer seni bekliyor.. mutlu kalın |
Cevap: dua haftası.. ozmn sırada bayşegül var o yazarsa dileğini başlarız duaya.. |
Cevap: dua haftası.. naz78 için okumuyor muyuz arkadaşlar benim için başlayacaksak adım ayşegül oğlum 5 haziranda sbs sınavına girecek onun ve bütününün hayrına olacak şekilde çok güzel bir sınav geçirmesi ve istediği okula yerleşmesi için okumak istiyorum sizlerinde yardımlarıyla... |
Cevap: dua haftası.. merhaba bayşegül, önce senin duana başlaman gerekmekte ve niyetini belirtirsin , bizde okumaya başlarız,olmazmı? mutlu kal.. |
Cevap: dua haftası.. Alıntı:
sevgi ve ışıkla.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:01 AM. |