Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   dua haftası.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/507775-dua-haftasi.html)

bayşegül 27-04-2010 11:12 AM

Cevap: dua haftası..

bende ne zamandır giremedim... bende okuyabildiğim kadar okuyacagım ....günays için okuyoruz rabbim dualarımızı kabul edilenlerden eylesin... amin

vitamin61 27-04-2010 12:22 PM

Arkadaşlar ben çok kötüyüm bugünlerde. İçinizden ne geliyorsa benim için okuyabilir misiniz? Teşekkür ederim...

Müşfik 27-04-2010 03:35 PM

bişey sorucam herkes birbirine okuyo ama içten dua etmeyenler olabilir mi o zaman kabul olmayabilir bende katılmak isterim kendime okuduğumu sizede okurum ama ne kadar kabul olur?..

zümrütü anka zen 27-04-2010 08:24 PM

merhaba arkadaşlar,ben günayys için 1000 okudum.
şimdiden dileğin hayırlısı ile kabul olsun canım..
inşallah..
herkese sevgiler .
mutlu kalın

mutluluk parfüm gibidir..
kendimize bulaştırmadan başkalarına veremeyiz....

ceylan84lum 27-04-2010 09:48 PM

Alıntı:

bayşegül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 708630)
bende ne zamandır giremedim... bende okuyabildiğim kadar okuyacagım ....günays için okuyoruz rabbim dualarımızı kabul edilenlerden eylesin... amin

amin canım..Allah kabul etsin..
Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 708641)
Arkadaşlar ben çok kötüyüm bugünlerde. İçinizden ne geliyorsa benim için okuyabilir misiniz? Teşekkür ederim...

hayırdır vitamin önemli bişey yok ya canım..ben 150 tane okudum senn yerine..inş.. en kısa herşey yoluna girer
Alıntı:

>pckopat< Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 708661)
bişey sorucam herkes birbirine okuyo ama içten dua etmeyenler olabilir mi o zaman kabul olmayabilir bende katılmak isterim kendime okuduğumu sizede okurum ama ne kadar kabul olur?..

canım vardır belki ama ben burdaki herkesin içtenlikle okuduğuna inanıyorum..velev ki okumamış olsun Rabb im inş.. içtenlikle okuyanların yüzü suyu hürmetine kabul eder diyelim..
canım benim ne kadar kabul olur deme ..senin bizler için ettiğin dua daha makbul,daha evla..çünki sen bizim için günahsız bir ağızsın..bizlerde senin için tabi..bununla ilgili hadialerde var netten bakabilirsin canım..

Allah kabul etsin arkadaşlar hepimizinkini..nefesinize sağlık

günayss cım sen de nerelerdesin gülüm gelip takip etsen organize etsen çok iyi olcak.şu kadar kaldı şu kadar okundu diye..nese umarım iyisindir..

ceylan84lum 27-04-2010 09:50 PM

Alıntı:

ezmiran botan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 708665)
merhaba arkadaşlar,ben günayys için 1000 okudum.
şimdiden dileğin hayırlısı ile kabul olsun canım..
inşallah..
herkese sevgiler .
mutlu kalın

mutluluk parfüm gibidir..
kendimize bulaştırmadan başkalarına veremeyiz....

allah razı olsun..çok teşekkürler..Allah kabul etsin

Müşfik 27-04-2010 10:04 PM

önceki arkadaşın duası kabul oldumu acaba merak ettim?

Müşfik 27-04-2010 10:06 PM

bende kendime okumuştum ama günaysa niyet ettim şimdi hayırlısı olsun 544 tane allah kabul etsin..

vitamin61 27-04-2010 10:06 PM

Ceylan çok tatlısın teşekkür ederim henüz benim sıram gelmedi ben sadece içinizden ne gelirse. Ama inanın gerçekten rahatladım ferahladım. Allah razı olsun dostlar...

ceylan84lum 27-04-2010 10:16 PM

Alıntı:

>pckopat< Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 708679)
önceki arkadaşın duası kabul oldumu acaba merak ettim?

bi açıklama yapmak istiyorum;

arkadaşlar öncelikle, bu dua okunduktan sonra illa her problem çözülecek her dilek gerçekleşecek diye bişey yok..onu biz bilemeyiz..biz sadece o mübarek salavatı duamıza şefaatçi yapıp hayırlısını istiyoruz.eğer istediğiniz şey istdeğiniz gibi gerçekleşmezse sakın okuduk olmadı falan gibi düşüncelere kapılmayın..belki daha hayrılısı olmuştur,belki olacaktır duanın zamanı dolmamştır...biz hakkımızda hayırlı olanı bilemiyoruz sonuçta..
bir şeye cevap vermek ayrıdır kabul etmek ayrı.Rabb imiz her duaya cevap veririm buyuruyor..mesela bir anne erkek çocuk istesin.yalvarsın günlerce her duayı etsin ama Rabb im ona hz.meryem gibi bir kız evladı verirse duam kabul olmadı diyemez de mi belki daha güzeli oldu der..işte bizde böyle düşünelim ve bu niyetle duamzı edelim arkadaşlar..

hepimizinkini Allah kabul etsin inş..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:01 PM.