![]() |
Cevap: dua haftası.. sevgili ceylan84lum, Daha önceki mesajımda da bahsettiğim gibi buradaki çalışmanız için olumsuz bir ifade kullanmadım..Meditasyon,dua, pozitif enerji,adı her ne olursa olsun yürek birliği olan çalışmaların çok güzel etkileri oluyor.Burada yaptığımız da bu.. Önceki mesajlarda mendeseva 19 arkadaşımızın eklediği günlük dualar vardı,ben onları sildim..Herkes kendi dini anlayışına göre dualar eklerse o zaman bu forum içinden çıkılmaz olur..İncil'e ve Tevrat'a inanan bir insana da aynı insiyatifi göstermek gerekir ki,bu forum kurallarına aykırıdır.. Lütfen paylaşımlarımızın dini,siyasi,cinsellik ve argo içermemesine dikkat edelim,çünkü bu forum hepimizin..Amacım kimseyi yargılamak değil.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: dua haftası.. şimdi yazılanlara bir göz gezdirdim arkadaşlar bazı dualar ve açıklamaları ile ilgili bikaç bişey yazmışlar.bunun için sanırım bu uyarıda bulundunuz..yani bunlar olmayınca sorun kalmıyo..ok..peki devam edebilirmiyiz |
Cevap: dua haftası.. Alıntı:
tamam sorun yok o zaman.arkadaşlar uyarınızı dikkat alacaktır..çok teşekkürler.. sevgiler956k956k956k |
Cevap: dua haftası.. kusura bakmayın arkadaşlar düşüncesizce davranmışım moderator haklı bidaha olmucak merak etmeyin..utananadam arkdşlar buarada günayss arkdşmız liste yaparsa size dha ii yardımcı olur tek yapması gerekn okuyan kişileri ve ne kadar okuduklarını yazsın.. başlarken dua ya umarım yaplması gereknleri yapmştr 100 kere estafirullah getrmesi gibi.. bnm gbi yapmasın :D bide tam rakamı tuttursun 4444 ü geçmesin ne 1 eksik ne 1 fazla.. kolay gelsin arkdşlar. |
Cevap: dua haftası.. Alıntı:
|
Cevap: dua haftası.. arkadaşlar perşembe son okumalar nasıl gidiyo..günayss yok ama biz okuuyalım o gelince toplu veririz..aksatmayalım lütfenn |
Cevap: dua haftası.. ben bugün 215 okudum .toplam390 oldu.bugün kimse girmemiş buraya . devam di mi . |
Cevap: dua haftası.. 10 daha ekle 400 olsun collinn... |
Cevap: dua haftası.. günaysscım nerelerdesin gel bi toparla şu okunanları güzelim..ben 200 daha okudum toplamda 600 oldu benim..okuyan arkadaşlar da var..hadi bi topla bakalım ne kadar olmuş.. :zpzp: |
Cevap: dua haftası.. günayss ccanım ben 100 tane okudum kusura bakma :( annem geçn hfta işe girdi ve bütün ev işi bana kaldı anca bukdr okuyabldm şmdilik.. inşallah gönlündeki insan eşin olur canım benimy789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:02 PM. |