Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   dua haftası.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/507775-dua-haftasi.html)

yeni bir hayat 24-04-2010 08:00 PM

Cevap: dua haftası..

sevgili ceylan84lum,
Daha önceki mesajımda da bahsettiğim gibi buradaki çalışmanız için olumsuz bir ifade kullanmadım..Meditasyon,dua, pozitif enerji,adı her ne olursa olsun yürek birliği olan çalışmaların çok güzel etkileri oluyor.Burada yaptığımız da bu..
Önceki mesajlarda mendeseva 19 arkadaşımızın eklediği günlük dualar vardı,ben onları sildim..Herkes kendi dini anlayışına göre dualar eklerse o zaman bu forum içinden çıkılmaz olur..İncil'e ve Tevrat'a inanan bir insana da aynı insiyatifi göstermek gerekir ki,bu forum kurallarına aykırıdır..

Lütfen paylaşımlarımızın dini,siyasi,cinsellik ve argo içermemesine dikkat edelim,çünkü bu forum hepimizin..Amacım kimseyi yargılamak değil..

Sevgiler..actionsmile

ceylan84lum 24-04-2010 08:03 PM

şimdi yazılanlara bir göz gezdirdim arkadaşlar bazı dualar ve açıklamaları ile ilgili bikaç bişey yazmışlar.bunun için sanırım bu uyarıda bulundunuz..yani bunlar olmayınca sorun kalmıyo..ok..peki devam edebilirmiyiz

ceylan84lum 24-04-2010 08:08 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 702015)
sevgili ceylan84lum,
Daha önceki mesajımda da bahsettiğim gibi buradaki çalışmanız için olumsuz bir ifade kullanmadım..Meditasyon,dua, pozitif enerji,adı her ne olursa olsun yürek birliği olan çalışmaların çok güzel etkileri oluyor.Burada yaptığımız da bu..
Önceki mesajlarda mendeseva 19 arkadaşımızın eklediği günlük dualar vardı,ben onları sildim..Herkes kendi dini anlayışına göre dualar eklerse o zaman bu forum içinden çıkılmaz olur..İncil'e ve Tevrat'a inanan bir insana da aynı insiyatifi göstermek gerekir ki,bu forum kurallarına aykırıdır..

Lütfen paylaşımlarımızın dini,siyasi,cinsellik ve argo içermemesine dikkat edelim,çünkü bu forum hepimizin..Amacım kimseyi yargılamak değil..

Sevgiler..actionsmile

geç anladım biraz kusura bakmayındusun2şimdi diğer sayfalara bakınca ne demek istediğinizi anladım sanırım.benim gözümden kaçmış onlar.
tamam sorun yok o zaman.arkadaşlar uyarınızı dikkat alacaktır..çok teşekkürler..
sevgiler956k956k956k

mendeseva19 25-04-2010 05:39 AM

kusura bakmayın arkadaşlar düşüncesizce davranmışım moderator haklı bidaha olmucak merak etmeyin..utananadam

arkdşlar buarada günayss arkdşmız liste yaparsa size dha ii yardımcı olur tek yapması gerekn okuyan kişileri ve ne kadar okuduklarını yazsın.. başlarken dua ya umarım yaplması gereknleri yapmştr 100 kere estafirullah getrmesi gibi.. bnm gbi yapmasın :D bide tam rakamı tuttursun 4444 ü geçmesin ne 1 eksik ne 1 fazla.. kolay gelsin arkdşlar.

mendeseva19 25-04-2010 05:44 AM

Alıntı:

ceylan84lum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 694172)
sibelcim ve diğer bayan arkadaşlar burda epeydir hastayken salavatı tefriciye okunur mu okunmaz mı muhabbetini yapıyoruz .bazı arkadaşlar gereken açıklamayı yaptı ama içimizde kuşku vardı sanırım..ben araştırdım ve ayet i kerime olmadığı için okunabilir deniyor her yerde.bilen bi arkadaş da okunur dedi.okuyabiliriz arkadaşlar..bilginize sunulur.hastayız die ara vermek yok..y789

tamam o zmn hayatım bugün başlarım nurandan doğma seda için :D inş. Allah kabul eder duamı 128956 ben bu yorumları nasıl bukdr geç gördüm yaa :S

ceylan84lum 25-04-2010 02:19 PM

arkadaşlar perşembe son okumalar nasıl gidiyo..günayss yok ama biz okuuyalım o gelince toplu veririz..aksatmayalım lütfenn

collinn 26-04-2010 06:27 PM

ben bugün 215 okudum .toplam390 oldu.bugün kimse girmemiş buraya . devam di mi .

vitamin61 26-04-2010 06:31 PM

10 daha ekle 400 olsun collinn...

ceylan84lum 26-04-2010 09:16 PM

günaysscım nerelerdesin gel bi toparla şu okunanları güzelim..ben 200 daha okudum toplamda 600 oldu benim..okuyan arkadaşlar da var..hadi bi topla bakalım ne kadar olmuş.. :zpzp:

mendeseva19 27-04-2010 10:27 AM

günayss ccanım ben 100 tane okudum kusura bakma :(
annem geçn hfta işe girdi ve bütün ev işi bana kaldı anca bukdr okuyabldm şmdilik..
inşallah gönlündeki insan eşin olur canım benimy789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:02 PM.