![]() |
Cevap: dua haftası.. Alıntı:
sıramız günays ta öle mi..ben 400 tane okudum günayscım..okunan sayıyı kime okunuyosa o takip etsin olur mu.okuyamayan arkadaşlar da mazeretlerini bildirsinler ki ona göre tekrar liste yapılsın.. |
saol bitanem dua mı da ettim şimdi inş. kabul olcak :) inş sizlerin dualarıda kabul olur en kısa zmanda :D buarada katılıyorum sıradaki arkdş takip etsin listeyi okuyanları fln... bn dün rahatsızlandğm için 7-8 gnlük sürmesi sebebiyle dua edemicem ama söz veriyorum iyileşir iyileşmezz yanınzdayım her daim :Dy789sevincli |
|
Cevap: dua haftası.. Günayscım sayı 544 olmuş ama sen de takip et istersen... |
Cevap: dua haftası.. sibelcim ve diğer bayan arkadaşlar burda epeydir hastayken salavatı tefriciye okunur mu okunmaz mı muhabbetini yapıyoruz .bazı arkadaşlar gereken açıklamayı yaptı ama içimizde kuşku vardı sanırım..ben araştırdım ve ayet i kerime olmadığı için okunabilir deniyor her yerde.bilen bi arkadaş da okunur dedi.okuyabiliriz arkadaşlar..bilginize sunulur.hastayız die ara vermek yok..y789 |
Cevap: dua haftası.. Ben geldiiiiiiiiiiiim :) sıranın bana gectiğini bilmiodum çok çalışıorum bakamıorm hiç :(( tmm hesaplıcam bende yarın yazarım ne kadar okuduğumu Çok saolun :)) |
Cevap: dua haftası.. Benim dileğim gönlümdeki insnaın eşim olması arkadaşlar inşAllah Allah hepimizin gönlünün muradını versinn diorumm İsme ihtiyacımız olursa adım Seda annemin adı da Nuran böyle daha etkili oluomuş Nurandan doğma Seda nın .... gibi dualar öle duymuştum tekrar teşekkür ederim :) |
Cevap: dua haftası.. tamam canım ..nuran dan doğma seda:)))güzelmiş..okumaya başladık canım okudukçada yazarız .sen takip et gözden kaçırma bişey..sayı tam olsun.hadi bakalım Allah dua nı kabul etsin inş canım.. |
iyi ki varsınız..actionsmile |
Cevap: dua haftası.. bende 100 defa okurum. birde devamındada peygamberimiz Muhammed(s.a.v) i vesile etmemizde gerek sanırım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 PM. |