Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   dua haftası.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/507775-dua-haftasi.html)

ceylan84lum 23-04-2010 12:16 PM

Cevap: dua haftası..

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 693687)
burda daha okunmadı..
burası edirneye bağlı..çerkezköy
kulağım sela da... ama şimdi gidim bi hazrlk yapım okunmadan..

canım benim hadi bakalım Allah kabul etsin duanı..istediğinden daha iyisi olsun inş..

sıramız günays ta öle mi..ben 400 tane okudum günayscım..okunan sayıyı kime okunuyosa o takip etsin olur mu.okuyamayan arkadaşlar da mazeretlerini bildirsinler ki ona göre tekrar liste yapılsın..

mendeseva19 23-04-2010 12:55 PM

Alıntı:

ceylan84lum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 693691)
canım benim hadi bakalım Allah kabul etsin duanı..istediğinden daha iyisi olsun inş..

sıramız günays ta öle mi..ben 400 tane okudum günayscım..okunan sayıyı kime okunuyosa o takip etsin olur mu.okuyamayan arkadaşlar da mazeretlerini bildirsinler ki ona göre tekrar liste yapılsın..

saol bitanem dua mı da ettim şimdi inş. kabul olcak :) inş sizlerin dualarıda kabul olur en kısa zmanda :D buarada katılıyorum sıradaki arkdş takip etsin listeyi okuyanları fln... bn dün rahatsızlandğm için 7-8 gnlük sürmesi sebebiyle dua edemicem ama söz veriyorum iyileşir iyileşmezz yanınzdayım her daim :Dy789sevincli

ceylan84lum 23-04-2010 02:06 PM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 693700)
saol bitanem dua mı da ettim şimdi inş. kabul olcak :) inş sizlerin dualarıda kabul olur en kısa zmanda :D buarada katılıyorum sıradaki arkdş takip etsin listeyi okuyanları fln... bn dün rahatsızlandğm için 7-8 gnlük sürmesi sebebiyle dua edemicem ama söz veriyorum iyileşir iyileşmezz yanınzdayım her daim :Dy789sevincli

aminnn inş...gülüm özel günlerde de okunuyo diolar..bilen bi arkadaş aydınlatırsa..bende ona göre haeket etcem..

vitamin61 23-04-2010 02:28 PM

Günayscım sayı 544 olmuş ama sen de takip et istersen...

ceylan84lum 23-04-2010 02:30 PM

sibelcim ve diğer bayan arkadaşlar burda epeydir hastayken salavatı tefriciye okunur mu okunmaz mı muhabbetini yapıyoruz .bazı arkadaşlar gereken açıklamayı yaptı ama içimizde kuşku vardı sanırım..ben araştırdım ve ayet i kerime olmadığı için okunabilir deniyor her yerde.bilen bi arkadaş da okunur dedi.okuyabiliriz arkadaşlar..bilginize sunulur.hastayız die ara vermek yok..y789

Günayss 23-04-2010 02:57 PM

Ben geldiiiiiiiiiiiim :) sıranın bana gectiğini bilmiodum çok çalışıorum bakamıorm hiç :(( tmm hesaplıcam bende yarın yazarım ne kadar okuduğumu Çok saolun :))

Günayss 23-04-2010 03:06 PM

Benim dileğim gönlümdeki insnaın eşim olması arkadaşlar inşAllah Allah hepimizin gönlünün muradını versinn diorumm İsme ihtiyacımız olursa adım Seda annemin adı da Nuran böyle daha etkili oluomuş Nurandan doğma Seda nın .... gibi dualar öle duymuştum tekrar teşekkür ederim :)

ceylan84lum 23-04-2010 03:16 PM

tamam canım ..nuran dan doğma seda:)))güzelmiş..okumaya başladık canım okudukçada yazarız .sen takip et gözden kaçırma bişey..sayı tam olsun.hadi bakalım Allah dua nı kabul etsin inş canım..

ceylan84lum 23-04-2010 05:23 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 694770)
canım ben çıkmak istedim ama size okumayı istiyorum ve okuyacağım hepinize yardım edeceğim.

Allah razı olsun canım..biyere gitme zaten o güzel dualarına ihtiyacımız var..biz burda ki arkadaşlarımıza dua ederken yanımızdaki melekler de bizim o ettiğimiz duayı bizim için ediyo..bi hayal edin..y789o en günahsız işleri sadece dua olan adı üstündeki meleklerii..hepsi hepimiz için dua ediyo..yani çok çok hayırlı ve muhteşem bi iş yapıyoruz arkadaşlar..birbirimize dua ediyoruz daha ne olsun..
iyi ki varsınız..actionsmile

mavihuzur 23-04-2010 06:25 PM

bende 100 defa okurum. birde devamındada peygamberimiz Muhammed(s.a.v) i vesile etmemizde gerek sanırım.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 PM.