Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   dua haftası.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/507775-dua-haftasi.html)

mendeseva19 22-04-2010 09:33 AM

Cevap: dua haftası..

Alıntı:

naz78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 688086)
arkadaşlar takibi kaçırmışım yeni fark etim bende 300 okuyorum bu hafta allah kabul etsin

cnm yarından itibaren bşka biri için okuycaz bugün benim son günüm biliorsun dmi??

Günayss 22-04-2010 09:36 AM

Bende bir dua biliyorum yatmadan önce abdestli ve kapalı bir şekilde okuyoruz bu duayı
1 kere Elhamdurillahi Rabbil Alemin Errahmanirrahim maliki yavmiddin dedikten sonra
100 kere iyakenabüdü ve iyakenastain ayetini çekioruz hemen arkasından da
1 kere İhdinas sıratal müstekıym Sıratallezine en'amte aleyhim ğayril mağdubi aleyhim ve lad dallin Amin deyip duamızı edioruz.

Ek olarak şunu da belirtmek istedim..

Peygamberimiz (S.A.V) bir hadiste bu önemli gerçeği şöyle anlatıyor:

"Allahu Teâlâ buyurdu ki: Ben namaz suresi olan Fatiha`yı kendimle
kulum arasında yarı yarıya paylaştırdım. Yarısı Benim, yarısı da kuluma
aittir. Bu vesile ile kulum bütün istediklerine kavuşacaktır.

Kul, `Elhamdü lillahi Rabbi`l-âlemîn` (Hamd, Alemlerin Rabbi olan
Allah`a aittir) dediği zaman, Allah, `Kulum Bana hamdetti` buyurur.

Kul, `Er-Rahmâni`r-Rahîm` (O Rahman`dır, Rahîm`dir) dediği zaman, Allah, `Kulum Beni methetti` buyurur.

Kul, `Mâliki yevmiddîn` (Din Gününün Sahibidir) dediği zaman, Allah, `Kulum Beni tazim etti, işlerini Bana havale etti` buyurur.

Kul, `İyyâke na`büdü ve iyyâke nestaîn` (Yalnız Sana kulluk eder,
yalnız Senden yardım isteriz) dediği zaman, Allah, `İşte bu kulumla
kendi aramdadır ve kulumun dilediği de onundur` buyurur.

Şüphesiz ki Allah herşeye Kadir dir.. Allah'ım herkesin dualarını kabul etsin.. :)
Kul, `İhdine`s-sırâta`l-müstekîme sırâtallezîne en`amte aleyhim
ğayri`l-mağdûbi aleyhim veleddâllîn` (Bizi doğru yola ilet. Kendilerine
nimetler verdiğin kullarının yoluna ilet. Gazabına uğramış yahut sapmış
olanların yoluna değil) dediği zaman, Allah, `İşte bu kulumundur ve
kulumun istediği de onun hakkıdır` buyurur."

Günayss 22-04-2010 09:37 AM

Aa bilmiodum senin kaç tane kaldııı ??

mendeseva19 22-04-2010 09:40 AM

Alıntı:

Günayss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 688091)
Aa bilmiodum senin kaç tane kaldııı ??

bi önceki sayfada belrttim cnm bakrsan sevnrm..

collinn 22-04-2010 09:41 AM

bence senin oluşturduğun listeye göre okuyalım . zaten katılım sırasına göre. ben orda 6. yım.bugün 150 okurum. akşam bakarız eksikleri tamamlarız.

mendeseva19 22-04-2010 09:57 AM

Alıntı:

collinn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 688093)
bence senin oluşturduğun listeye göre okuyalım . zaten katılım sırasına göre. ben orda 6. yım.bugün 150 okurum. akşam bakarız eksikleri tamamlarız.

tamam cnm katılım sırasına göre yapalım ozmn.. akşam giremiyebilrm ama yarn sabah ya da bu gece yazarm ..

Günayss 22-04-2010 09:57 AM

Baktım cnm gördüm ımm 1760 kaldıysaa 300 okuyum ben diğerlerini de bölüşelim bugun bitsin..bitiremessek bile c.tesiye kadar filan okuruz biter..eğer biir süresi yoksa duanın c.tesi kadar seninkini bitirelim bikaç kiş..diğer arkadaşlarda sıradaki arkadaşınkini okumaya başlar.. _??

mendeseva19 22-04-2010 10:05 AM

Alıntı:

Günayss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 688095)
Baktım cnm gördüm ımm 1760 kaldıysaa 300 okuyum ben diğerlerini de bölüşelim bugun bitsin..bitiremessek bile c.tesiye kadar filan okuruz biter..eğer biir süresi yoksa duanın c.tesi kadar seninkini bitirelim bikaç kiş..diğer arkadaşlarda sıradaki arkadaşınkini okumaya başlar.. _??

tmm hayatım saol bnde elimden geldiği kdr okucam bugn yetşmezse diğer günlerde de aralara sıkştırırız napalım..

Günayss 22-04-2010 12:03 PM

Olur hallederizz Cnm yeterki istekli olalımm duan da kabul olur eminimmm ben inanç çok önemli içten yürekten inanmalısın..Dua da beyin değil Kalp konuşur çünküü :))

zümrütü anka zen 22-04-2010 04:00 PM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 688073)
1. Sibel ( 794 okudu )
2. Günayss
3. Naz78
4. bayşegül
5. Ezeli_Nur
6. collinn (440 okudu )
7. maviinci
8. songulakpinar ( 100 okudu )
9. blue_jaloon ( 400 okudu )
10.birtac ( 250 okudu )
11.nesira
12.ceylan84lum ( 200 okudu )
13.vitamin61
14.ezmiran botan ( 500 okudu )

TOPLAM>>>>> 2684

GERİYE KALAN>1760

arkdşlar az kaldı bide bi arkdşmz hsta olduğu içn okuyamadı bana haber vermşti...dün (çarşamba günü ) başlıcakmış sayıyı yüksek tutarım dedi.. ben 1760 ın 150 sini bu akşam okurum..bütün arkadaşlara da tekrar teşekkür ediyorum bugün son gün biliyorsnz Allah hepinizin gönlüne göre versin.. yarın cuma günü kim için okuyorz şmdi aranızda anlaştınız mı ??

cnm merhaba ,sana 500 daha okurum zorda kalmaman için,inan derslerim çok yoğun, yoksa daha fazla okurdum.
sevgiyle kal.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:50 PM.