![]() |
Cevap: dua haftası.. Alıntı:
cnm yarından itibaren bşka biri için okuycaz bugün benim son günüm biliorsun dmi?? |
Cevap: dua haftası.. Bende bir dua biliyorum yatmadan önce abdestli ve kapalı bir şekilde okuyoruz bu duayı 1 kere Elhamdurillahi Rabbil Alemin Errahmanirrahim maliki yavmiddin dedikten sonra 100 kere iyakenabüdü ve iyakenastain ayetini çekioruz hemen arkasından da 1 kere İhdinas sıratal müstekıym Sıratallezine en'amte aleyhim ğayril mağdubi aleyhim ve lad dallin Amin deyip duamızı edioruz. Ek olarak şunu da belirtmek istedim.. Peygamberimiz (S.A.V) bir hadiste bu önemli gerçeği şöyle anlatıyor: "Allahu Teâlâ buyurdu ki: Ben namaz suresi olan Fatiha`yı kendimle kulum arasında yarı yarıya paylaştırdım. Yarısı Benim, yarısı da kuluma aittir. Bu vesile ile kulum bütün istediklerine kavuşacaktır. Kul, `Elhamdü lillahi Rabbi`l-âlemîn` (Hamd, Alemlerin Rabbi olan Allah`a aittir) dediği zaman, Allah, `Kulum Bana hamdetti` buyurur. Kul, `Er-Rahmâni`r-Rahîm` (O Rahman`dır, Rahîm`dir) dediği zaman, Allah, `Kulum Beni methetti` buyurur. Kul, `Mâliki yevmiddîn` (Din Gününün Sahibidir) dediği zaman, Allah, `Kulum Beni tazim etti, işlerini Bana havale etti` buyurur. Kul, `İyyâke na`büdü ve iyyâke nestaîn` (Yalnız Sana kulluk eder, yalnız Senden yardım isteriz) dediği zaman, Allah, `İşte bu kulumla kendi aramdadır ve kulumun dilediği de onundur` buyurur. Şüphesiz ki Allah herşeye Kadir dir.. Allah'ım herkesin dualarını kabul etsin.. :) Kul, `İhdine`s-sırâta`l-müstekîme sırâtallezîne en`amte aleyhim ğayri`l-mağdûbi aleyhim veleddâllîn` (Bizi doğru yola ilet. Kendilerine nimetler verdiğin kullarının yoluna ilet. Gazabına uğramış yahut sapmış olanların yoluna değil) dediği zaman, Allah, `İşte bu kulumundur ve kulumun istediği de onun hakkıdır` buyurur." |
Cevap: dua haftası.. Aa bilmiodum senin kaç tane kaldııı ?? |
|
Cevap: dua haftası.. bence senin oluşturduğun listeye göre okuyalım . zaten katılım sırasına göre. ben orda 6. yım.bugün 150 okurum. akşam bakarız eksikleri tamamlarız. |
|
Cevap: dua haftası.. Baktım cnm gördüm ımm 1760 kaldıysaa 300 okuyum ben diğerlerini de bölüşelim bugun bitsin..bitiremessek bile c.tesiye kadar filan okuruz biter..eğer biir süresi yoksa duanın c.tesi kadar seninkini bitirelim bikaç kiş..diğer arkadaşlarda sıradaki arkadaşınkini okumaya başlar.. _?? |
|
Cevap: dua haftası.. Olur hallederizz Cnm yeterki istekli olalımm duan da kabul olur eminimmm ben inanç çok önemli içten yürekten inanmalısın..Dua da beyin değil Kalp konuşur çünküü :)) |
cnm merhaba ,sana 500 daha okurum zorda kalmaman için,inan derslerim çok yoğun, yoksa daha fazla okurdum. sevgiyle kal. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:50 PM. |