Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   dua haftası.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/507775-dua-haftasi.html)

lanterna viridis 29-09-2011 10:51 PM

Cevap: dua haftası..

Alıntı:

fussilet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807950)
Allah dualarınızı kabul etsin.toplu dua etmek çok güzel ama bence sayının bir önemi yok önemli olan içten olmak.

haklsınız ama zaten sayı peşinde değiliz içten ve samimi olarak dua ederek allahın adını zikretmek şükretmek...

RimA Vita Perfetto 29-09-2011 10:59 PM

Alıntı:

lanterna viridis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807951)
haklsınız ama zaten sayı peşinde değiliz içten ve samimi olarak dua ederek allahın adını zikretmek şükretmek...

evet katılıyorum. cevap yazmıştım ama gitmemiş yorumum..y789

bluegirlx 30-09-2011 12:05 AM

ooo burda süper bir grup varrr....benide sayın bakalımm...

lanterna viridis 30-09-2011 03:48 PM

arkadaşlar bir çok imam en sonundada bizim müftüye sordum.arada görüşürüz:)) sayı kavramı yok yani öyle 4444 tane şundan 300 bundan okuyun diye.önemli olan niyet allah sizi zaten duru isterseniz düzgün isterseniz duyar dedi.o zaman amacımız nedir bir niyetimizin yerine gelmesi değil mi.13 yada 14 kişiyiz şu an. her gece biri için tesbih sayısı kadar yani 99 tane okusak .amaç önemli olan ve allah adına dua etmek ve istemek değil mi.arkadaşa yardım değil mi?rakama belli sayıya takılmadan tesbih adedi...
her akşam 99 tane okuyalım varmısınız? 13 -14 kişi önce hasta olanlar için şifa isteyerek sonrakilerde kura çekeriz yada nasıl olursa işte okuyalım...katılım olursa daha güzel tabi:)))

Işıldayan Safir 30-09-2011 03:55 PM

Ya benim için farketmez. Salavat'ın amacı zaten şu değil midir? Allah Peygamberimize edilen duayı geri çevirmez. Onun adını andıktan sonra edilen duayı da peygamberimiz hürmetine kabul eder. Ben böyle biliyorum. Tabii ki içten güzel duygularla niyet etmek önemli. Ortak görüş ne olursa ben ona uymaya çalışırım. Herkes bir fikrini söylesin bakalım. :zpzp:

serper 30-09-2011 03:58 PM

evet bencede sayıı önemli değil, Lanternaya katılıyorum.

sabırsız 30-09-2011 04:00 PM

ben de tam hadi diyecektim önce konuyu başlatan rima arkadaş için okumamız daha isabetli olur diye düşünüyorum .tabiki niyetler çok önemli ama sayıyı tam okumaya çalışıp arada eksiklikler olması halinde böyle düşünsek daha uygun olmazmı çünkü bütün kaynaklarda tefriciye 4444 defa okunur diye biliyorum.sayıların bazı kapıları açan anahtarlar olduğundan bahsedilir. hepinizi seviyorummmmm diye bağırmak geldi içimden

sweeet 30-09-2011 04:06 PM

Alıntı:

lanterna viridis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807991)
arkadaşlar bir çok imam en sonundada bizim müftüye sordum.arada görüşürüz:)) sayı kavramı yok yani öyle 4444 tane şundan 300 bundan okuyun diye.önemli olan niyet allah sizi zaten duru isterseniz düzgün isterseniz duyar dedi.o zaman amacımız nedir bir niyetimizin yerine gelmesi değil mi.13 yada 14 kişiyiz şu an. her gece biri için tesbih sayısı kadar yani 99 tane okusak .amaç önemli olan ve allah adına dua etmek ve istemek değil mi.arkadaşa yardım değil mi?rakama belli sayıya takılmadan tesbih adedi...
her akşam 99 tane okuyalım varmısınız? 13 -14 kişi önce hasta olanlar için şifa isteyerek sonrakilerde kura çekeriz yada nasıl olursa işte okuyalım...katılım olursa daha güzel tabi:)))

Ben de dualar konusunda sayı kavramının değil içtenliğin önemli olduğunu düşünüyorum. Yani bence olur. Başlayalım artık, bu akşam başlıyor muyuz? :D

RimA Vita Perfetto 30-09-2011 04:07 PM

biz de seni seviyoruz sabırsız.. beni en sona da koysanız olur acelem yok :))
bir de sizlere önerim şu olacak.dileği olan kişi buraya dileğini de yazsın ki hepimiz onun adına dua edelim. neticede Rabb'im birimizden birinin duasını kabul eder.. düşünsenize bir herkes o gece o kişiye dua ediyor ne kadar müthiş bir şey...

Işıldayan Safir 30-09-2011 04:14 PM

Alıntı:

sabırsız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807995)
ben de tam hadi diyecektim önce konuyu başlatan rima arkadaş için okumamız daha isabetli olur diye düşünüyorum .tabiki niyetler çok önemli ama sayıyı tam okumaya çalışıp arada eksiklikler olması halinde böyle düşünsek daha uygun olmazmı çünkü bütün kaynaklarda tefriciye 4444 defa okunur diye biliyorum.sayıların bazı kapıları açan anahtarlar olduğundan bahsedilir. hepinizi seviyorummmmm diye bağırmak geldi içimden

Bendeki kaynaklarda da hep 4444 sayısı geçmekte. Ben sayılara çok itibar etmiyorum. 21 gün olumlama kuralına karşı olmam gibi. Arkadaşımız da müftüye sormuş. Ben müftünün sözlerine de itiraz edemem. Benim dini bilgilerimle bir müftününkini kıyaslamam olanaksız çünkü. İsteyen seçemez mi peki? Ben şu kadar okuyacağım diye. Bence bu durumda daha içten olur o zaman. dusun2

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:16 PM.