![]() |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Alıntı:
|
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Kimse çekirdek inanç çalışması yaptırmıyor mu? Yaptırıyorsa neden yorum yazmıyor:( iyi ben yazayım madem:) Şimdi bir kenarda günlük tutmaya başladım. Bugün 3. günüm eskiden olsa garsonlara sesimi duyuramazdım hep yanımda kim varsa, garsona söyler misin 2 çay getirsin beni duymuyorlar derdim. Dün kendi çayımı söylemekle kalmayıp, annemin yemeğinin tadının bir önceki yemekle aynı olmadığını tavukta garip bir tat olduğunu annem gerek yok söyleme demesine rağmen hayır söyleyeceğim yiyemedinki yemeğini benimkinden yiyorsun dedim ve çağırıp garsonu söyledim, hesabada yazmamışlar. Eskiden olsa annem söylerdi böyle şeyleri, şimdi neden itiraz etti onuda anlamadım ama neyse:) Ben eskiden ne getirilirse evet deyip, adamlara yazık deyip susardım, susmadım, iyide yaptım. İş yerinde de kendime güvenim geldi ve sorumluluğu daha bir istekle şevkle ele aldım hep bir başkasının sırtına yüklemeye çalışırdım yada isteksiz yapardım.Bu arada ben romantik bir insanım aslında ve hep hayaller kurardım şöyle yaparım böyle yaparım diye ama hiç cesaret edipde yapmazdım, yada tembellik yapardım aman şimdi kim uğraşacak diye, ama bu sefer hayal kurdum ve erkek arkadaşıma sürpriz bir doğum günü hazırladım:) şimdilik bu kadar. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Çekirdek inanç çalışması indirime girsin noluuuur :) |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması herkese merhabalar..bende yüz kızarması sorunu var.. yaklaşık 1 ay önce çekirdek inanç çalışması yaptırdım.. başlarda çok iyi gidiyodu, yüzüm kızaracakmı acaba diye düşünmüyodum fakat 3. 10 günlük dinleme dönemine girdim fakat 1 haftadır durmadan kızaracakmıyım düşüncesi konuşurken dinlerken beni bırakmıyor :) böyle bir gel git yaşamam normal mi sizce? bu düşünceyi atmam için önerisi olan var mı? |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Sabah, öğlen ve akşam günde 3 kere ve 5er dakika şunu söylersen kendi kendine sesli, yada içinden "Bilinçaltımın gücü sayesinde şuanda iyileşiyorum ve bunun için teşekkür ederim" dersen ve kendini iyi hissetirecek birşeyler düşünüp, yada birşeyler yapmaya çalışırsan, kendini mutlu edersen, sonunda bir bakacaksınki iyileşmişsin. Öncelikle önemli olan Bilinçaltının gücüne inanman. Ben Özlem hanımla çekirdek çalışması yaptım ve bana önerdiği, okumamı istediği bir kitapta böyle yapılması söyleniyor. Bence işe yarar. Bu yazı yeterli gelmediyse, hemen bir kitapçıdan yada internetten "Bilinçaltının Gücü" adlı kitabı acilen al ve anlayarak, uygulayarak yavaş yavaş oku derim. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması bilinçaltının gücü kitabını geçen sene alıp okumuştum.. tekrardan bi gözden geçireyim en iyisi.. tavsiyen için teşekkür ederim.. bu illet kızarmadan kurtulmak istiyorum ama bazen küçük olumsuz olaylar benim motivasyonumu düşürüyor..ama durmak yok bunu yenicem inşallah.. tekrardan saol |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması merhabalar, haziran ayının ilk haftası çekirdek inanç çalışması yaptırdım özlem hnm ile. özlem hnm çok özel bir bayan onunla sadece konuşmak bile insanın farkındalığını arttırıyor. 3 ay boyunca bana gönderilen cd yi dinledim hayatım kalıcı değişiklikler olduğunu düşünüyorum bazen yine diplere indiğimde tekrar dinliyorum ilaç etkisi gibi yukarılara çıkartıyor. cd yi dinlediğimde ilk 3 haftada bedenimde bir direniş oluştu bogaz ağrıları ciddi düzeyde grip durumu vb. bunların olması beni mutlu etti aslında vücudum direç gösteriyordu.zamanla geçti bunlar. Bende ne gibi değişiklikler oldu; aslında en somut olan bir değişim diğer inançlarımda da değişiklik olduğunu farkettirdi. Bu somut değişim ise; Kendimi kötü hissettiğimde haftada 2 defa alkole başvurmamdı alkol bağımlısı değildim ama alkolü kötüye kullanma bağımlılığım vardı.Haftada bir yada iki defa içmem bile beni rahatsız ediyordu. Bu cd yi dinlemem ile 3.haftanın sonunda alkole karşı bir duyarsızlığım oluştu bunu yaşamam bana mucize gibi gelmişti bu müzikler neler yapıyorda inancımı değiştirebiliyor demiştim.halende şoktayım aslında halen keyfim olmadığı günlerde ki kaçışlarım yok oldu bir tane bira bile aklıma gelmiyor ve huzurlu kılıyor. En somut değişim buydu bende ki. Diğer değişimlere gelince insanların düşünceleri benim için hep çok önemliydi Kafama takar büyütür büyütür hayatımı girdapa sokardım. Şimdi en yakınımda ki insanın bile eleştirileri canımı acıtmyor sadece gülümseyip geçiyorum ben bile şaşırıyorum bu halime beni kimse yaralayamıyor onların düşünceleri diyip o anda unutuyorum Geçmiş yaşadığım bütün olumsuz deneyimlerin aklıma geldiğinde içimde öfke kin olurdu kişilere karşı ama artık onlarıda kendimide affedebildim babamı affedebildim hayat olmayan babama bile öfke duyardım artık bunların hiçbiri yok.Affedebildim ne güzel duyguymuş. Hayatımda aslında hiç bir sorun yok neden kefiysiz mutsuzum derdim hep özlem hnmla konuşana kadar. Bunların tek nedeni çekirdek inançlarınmış.Benim bile farkına varmadım üzerine toprakla örttüğüm duygular nefretler kinler inaçlarmış. Aslında hayatında bir sorunun olmadığı halde hep mutsuz halde asalak gibi yaşayanların psikologlara gidip ilaçlarla beyinleri uyuşturmak yerine çekirdek inanç mucizesini yaptırmanız inanın hayatınızın dönüm noktası olur. Hayatımdan olumsuz kelimeleri çıkarmakla başladım herşeye ve müzikler hayatımı değiştirdi.büyümeye başladım resmen 35 yaşındayım ve yeni tanımaya başladım kendimi hiçbişey için geç değil arkadaşlar Özlem hanıma sonsuz teşekkürler iyi ki varsınız Sevgiler |
sad456 |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması abdullah beyle çalışma nasıl gelişiyor ? onceden bi hazırlık yapmak gerekiyor mu? yoksa soru cewpla mı gelişiyor? tonlarca konuşcak şeyim var. ama ya o anda aklıma gelmezse.... sonra ya bunuda dıycektim. sunu da soyluycktim olayı yaşamak ıstemıyorum.... ? |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Merhabalar, Bu çalışmayı ben geçen çarşamba günü yaptırdım.... üstümden 32 yıllık yüküm kalkmış gibi.... taşıdıklarımın nelerden oluştuğunu hissediyordum fakat adı konunca neyi neden yapıyormuşum şak diye oturuverdi yerine benim 4 tane çekirdek inancım ortaya çıktı.... nasıl gelişiyor kısmı ile ilgili olarak http://www.cekirdekinanc.com/ sitesini ziyaret ettim.. verilen tel no dan randevu aldım... uzun uzun dinledim orada anlatılanları ve notlar aldım beni en çok ne rahatsız ediyor... beni geren, geriye çeken neler var diye 3 başlık altında topladım ben abdullah bey ile görüştüm... 1 saat görüştük...sağolsun... çok candan dinledi beni hala sesi, söyledikleri kulaklarımda... olumlamalar ve olumsuzlamalar verdi düşünün ki onları bile yapmadım şimdiden çok iyi hissediyorum....benim temel hissim şu.... .....hıııhhhh tam da aradığım buydu evet şimdi oldu..... cd lerim gelsin onları bekliyorum... ben sadece inanmak istediğim için inanmıyorum bu yaşananlara..... gerçekten hissettiğim için değişimi inanıyorum... çekirdek inanç resmen insanın hayatının özeti gibi bişey yaparsın ama neden yaptığını bilmezsin tüm o bilmediklerin ortaya çıkıyor ve artık korkmuyorsun. ben şimdi biliyorum....bu beni çok mutlu ediyor.... işin güzel tarafı, bu bildiklerim bi süreden sonra artık hayatımda olmayacaklar cd lerim gelene kadar suçluluk ve ego dinliyorum hazırlık yaptım cdler gelene kadar:)) herşey sadece güzel...teşekkür ediyorum tüm kalbimle... şu kadarını söyliyeyim, ben yıllardır ailesiyle çatışma yaşamış, kendi yaşamını kurmuş ama kendiyle hep kavgalı bir insan oldum... ben şimdi kendime kavuştum... hasret bitti... bunun ederi, değeri yok.... Sevgilerimle:) |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması ben de yarın çekirdek inanç bulma çalışması yapacağız.... da başka bir arkadaş istanbuldan yapacak.. ona göre yine de size bilgi verirsem çekirdek inanç telkin cdsi bana hazırlar mısınız... |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması cd geldi.....:)) çok heyecanlıyım ama bir hafta daha dinleyeceğim suçluluk ve ego yu ben bu durumun anlatılmayacak yaşanacak bi durum olduğunu düşünüyorum.... şimdi olan bişeyi anlatayım ben her fırsatta olumlu olumsuz:) her durumda kendimi sabote edebilecek bir yapıdaydım ama şimdiişyerinde bişey oldu ve alnım gayet dik ve açık evet böyke bir hata yaptım,yapabilirim önemli olan hatanın geri dönülemez olması dedim geçtim...geçebiliyorum.... sevgilerimle.... |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması gncl................................ |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması azonce Atakan beyle görüşüp randevu aldımm....yarın sabah abdullah beyle konusucaz bakalım:S şaşkın bir ruh hali mevcut... herşeyın guzel olmasıyla.... |
Nasıl geçti görüşmen? sevgilerimle, |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Görüşmen nasıl geçti.? |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması merhaba arkadaşlar, çekirdek inanç çalışması yaptıranlar bilir 10 günlük periyodlarla 3 tur dinlenşyo ilk başta bende 2. turumu bitirdim 3 gün ara verip tekrar dinlicem ve aşırı derece asabiyet , eski olayları hatırlayıp öfke duyma var , bide sivilcelenme oluştu birden bire, iç sıkıntısı geliyo aradabir ve ne yapıcağımı bilemiyorum o anda bu belirtiler olan var mı?? ve daha önceki bi kaç meseleyide bu şekilde hatrlayıp bağırp çağırdığım oldu şimdi o konuyu unuttum ama diğer olumsuz anılar ve olayların yaşattığı duygular arada nüksediyo.. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması olan var mı değil, herkese oluyor. bu duygularınla son kez yüzleşip onlara elveda diyeceksin. bu tür reaksiyonlar her şeyin iyiye gittiğini gösteriyor. aynen devam :) |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması görüşmeyi yaptık dedigim gibi.... pztesi elimde olucak Cd 'im....bayram fln girdi ya araya ondan geç geliyor....biran önce gelsin sabırsızlanıyorum.... abdullah beyle goruşmem cok guzel geçti....sanki beni daha onceden tanıyor gibiydi....soyledikleri karşısında şaşırıp kaldım.... her soyledigine dogru ya, gerçekten ben oyleyim fln... oldum....olumlamalar verdi bide....bian once pztesi olsun:) |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Arkadaşın yaşadığı dalgalanmayı bende yaşadım dedim ki yok olmayacak herhalde kaç yıllık düşünceler nasıl değişecek birkaç ayda ve ilginçtir o gece Abdullah bey rüyama girdi, ben kendisiyle konuşmuyorum güya odamdayım adam benimle kapı ardından konuştu yumuşacık bir sesle.. Dedim Allah Allah boyut mu değiştiriyoruz ne :) Sonra cd.lere devam ettim. Yine de edecektim ama belki bir hafta olacaktı ara rüya ile 1 gün oldu :)))))))))) |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Son zamanlarda yaptıran var mı? Merak ettim... |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Cekirdek Inanc calismasina Katilan Arkadaslara sormak istiyorum: Acaba telefon ile randevu aldiktan sonra, inanc bulma calismasini yuz yuze mi yapiyoruz yoksa telefonda bu calismayi yapip daha sonra mi yuzyuze gorusuyoruz? Bilgisi olan var mi acaba? Tesekkurlergirlhaha |
|
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması İlişşkiler parasal konular ailevi temalar anılarımız duyduklarımız anne karnından baslayyıp 0-6 yaşa kadar olan ve hatırlamadıgımız tum olaylar sesler dusunceler ınanclar.. Acıkcası bunun bır telefon gorusmesıyle cozulebılecegını sanmıyorum..Sadece farkındalık artabılır bence..Dıs bır gozun objektıf olaylara bakması ıyıdır ama sonucta kısının cumlelerınden yola cıkılıyor sanırım..Kıısı cekırdek ınanclarını rahatlıklaa bulabılır forumlarda ınternette yuzlerce guzel ve farkındalıgı arrttıcı yazı var. |
|
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması çekirdekinanc.com da çekirdek inanç analizi yaptırıp.hayatındaki değişikliği paylaşanlar var ordan bak istersen...bende en kısa zamanda inş.ilk işim bu olacak.tabii imkanlar el verirse :):D çünkü artık değişim zamanı :) |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması merhaba...cdlerim geldi... ve dinleyeli bugun 2.günüm.... sürekli ağlamak istıyorum... tuhaf bi ruh hali içersindeyim.... beynimin içi sokaktaki çöp kutusundan farksız....çekirdek inancımla ilgli konuştugum butun duygularımı hat safada yaşıyorum.8.8 şiddetinde.... resmen... rüyalar deseniz ona keza... karmaşık...garip...sanki astral seyahate çıkar gibi her anıyla yaşıyrum ruyalarımı... umarım yazdıklarımla ilgili bilen birileri yorum yapar. herşey normal mi? merak içindeyim....teşekkürler. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması benimde öyle, 25. günümdeyim bende bi kaç tane çekirdek inanç çıktığı için telkinlerimde fazla ve tekrar sayısı düşüyo bu şekilde.. yaklaşık günde 4-5 saat dinleyebiliyorum , bazen öyle bi an geliyoki geçmişimdeki duygularımı hatsafhada yaşıyorum ve bu durumdan hiç çıkamıcak gibi geliyo o anda , gelip gidiyo bu duygular bazı sabahlar enerjik uyanmaya başladım, rüyalar zaten karışık ve arttı, ilk zamanlarda baya ağladım şimdi çok nadir oluyo.. etrafımdaki değişmelere gelirsek pek bişey yok şuan.. yada farkında değilim içimdeki yoğunluktan , biraz zaman geçsin , herkesin tepki verme süresi farklı oluyo |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması g n c l . . . |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması soruma keşke birileri daha cewplasaydı da icim rahatlasaydı...:( |
|
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Sweet teşekkürler:) |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması çekirdek inanç bulma çalışması sihirli değnek gibi tabiki hayatımızı komple değiştirmiyor.hayatımızda bize olumsuz etki eden farkında olmadığımız düşünce tarzımız ya da davranışlarımızı farketmemizi sağlıyor.ve sorunun kaynağını bildiğimiz için daha dikkatli ve olumlu olmaya çalışıyor.mesela daha önce bizi çok fazla etkileyen olaylar karşısında daha ılımlı tepki vermek ve daha olumsuz etkilenmek gibi. ben çekirdek sürekli kişisel gelişim kitapları okuyarak ayakta kalmaya çalışıyordum ama hep geçici oluyordu.yine kendimi çıkmazda hissettiğim bir gün arayış içerisindeyken burayı buldum.çekirdek inanç çalışmasına inanarak ümitle başladım.çünkü artık değişmek zorundaydım mutlu olmak için.ve zaten bilinçaltının gücüne fazlasıyla inanıyorum.tabiki bilinçaltı kişilik yapımızı değişteremez ama eylemlerimizi ve manevi gücümüzü daha olumlu hale getirebilir. mesela benim çekirdek inancım birden fazla çıktı.çalışma yapılırken tespitler çok doğruydu.ben şuanki durumumuzda çocukluğumuzda yaşadıklarımızın ve hissettiklerimizin önemli olduğunu düşünüyorum.hele ki benim gibi hassas bir yapınız varsa.:) cdleri dinlemeye başladığım ilk zamanlarda kendimi daha da kötü hissettim.adeta duygu patlamaları yaşadım.ve kendimi psikiyatrist te buldum ve antidepresan ilaç kullanmaya başladım aynı zamanda cd leri de dinlemeye devam ediyorum tabiki. cd lerin etkisimi ilacın etkisimi bilmiyorum ama şükür şu an daha iyiyim.kendimi sevmeye başladım,bazı hatalarım yüzünden kendimi suçlamaktan ve kötü hissetmekten birhayli kurtuldum,kendimi hatalarımla kabul ediyorum.eskisine nazaran kendime güveniyorum.ve daha sakinim olaylara bakış açımı daha kolay değiştirebiliyorum,ve insanlarla daha rahat iletişime geçebiliyorum.tabi biraz neşe ve çoşkuya da ihtiyacım var orası ayrı.ve rüyalarım netleşti.ve beynim hafiflemiş gibi.:)) Daha önce rüyalarımda kendimi kötü hissettiren kişileri görürken şimdi onları affetmek istiyorum .çünkü üzerimdeki ağırlığın hafifleyeceğini düşünüyorum. şu an bunları yazarken daha çok farkettim kendimdeki değişikleri.bence bu cd ler işe yarıyor. mesela duygusal parçalar dinlediğimizde kendimizi hüzünlü hissederiz.ya da ankaralı turgutu dinlediğimizde kalkıp oynamak isteriz.ben buna benzetiyorum.farkındalığımız arttığında olaylara bakış açımız da değişiyor ve bunu sürekli başarabilirsek eminim ki hayat o zaman bambaşka olur diye düşünüyorum.sonuçta bu cd ler bir araç,ve bişeylere ulaşmak için araçlara ihtiyacımız var. ''Çaresizsek çare biziz...herşey beyinde ve bizde başlar.'' diye düşünüyorum...:)) |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması beklemeli....sanki hiçbşey olmuyor gibi:( yada fazla sabırısız Niobe! |
Ayrıntılarıyla; Ne yapıyorum? Neler düşünüyorum? Ne hissediyorum? Sonra da öncesiyle bugünü kıyasla aynı mı herşey? Ama en az bir 21 günü tamamlamalısın beynin değişimi öğrenmesi için gereken minimum süre. |
|
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Son zamanlarda yaptiran var mi aranizda arkadaslar? |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması cdşlerim geldikten sonra herşey bi tuhaf gitmeye başladım....en yakın kız ark. 15 yıllık ark.bitti. babamla aynı ewin içinde küssüz. bu naıl biiişey anlamadım ............ bole mi oldu çekirdek inanç yaptıranlarada....yanii böle tuhaf şeyler....??? |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması biri cewp versin yaaaa:( böffffffff |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:48 PM. |