Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekirdek İnanç Bulma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/)
-   -   Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/617509-telefonla-cekirdek-inanc-bulma-calismasi.html)

hayatimdegisti 08-02-2011 09:16 PM

Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

http://urun.gittigidiyor.com/Telefon...QQidZZ36055324
Çekirdek inanç çalışması için kredi karti ile odeme yapabilirsiniz.

silgiler 08-02-2011 10:13 PM

merhaba,

şimdi ben bu çalışmayı gittigidiyordan satın almadan Abdullah beyle direk irtibata geçemiyor muyuz? eskisi gibi yani

Işıldayan Safir 08-02-2011 11:08 PM

Arayabilirsiniz. Konu içerisinde Atakan beyin ve Abdullah beyin telefon numaraları var.

Sevgiler. actionsmile

baharcık 09-02-2011 12:24 PM

MERHABALAR!...
Ben de forumdaki diğer arkadaşlarım gibi telefonla çekirdek inancı bulma çalışmasına katıldım..
İlk olarak Atakan Bey ile irtibata geçerek Abdullah Bey'e ulaştım..
Bir çok tereddütüm olmasına rağmen yani telefonla nasıl olurda bu konuda başarı sağlanabilir endişesini taşımama rağmen Atakan Bey'le konuştuğumuz ilk andan itibaren onlara duyduğum güven hemen hissettirdi kendini bedenimde ve ruhumda...
3-02-2011 günü akşam saat 9 da ( bu tarihi ve saati unutmuyorum çünkü hayatıma katkısı sözle ifade edilmeyecek kadar önemli) Değerli hocamız Abdullah Beyle çekirdek inanç konusunda konuşmaya başladık..Sesini duyduğum ilk andan itibaren anında yaptığı tespitlerle sanki beni görmeden tanıyormuş gibi inanılmaz bir his bıraktı bende..Telefonda bu kadar iyi tespitlerin yapılabileceğini aklımdan bile geçirmemiştim..
Hayatımda bildiğim ancak benim hayatımda nasıl bu kadar olumsuzluk yaratabileceğini düşünemediğim çok çok önemli noktaları yakaladı ve bu konuda beni bilgilendirdi inanılmaz derecede...
Konuşmamızın sonucunda Abdullah Bey bazı olumsuzlamalar ve olumlamalarla ev ödevleri verdi bana..Ve şu an onları büyük bir sabırla ve kararlılıkla uyguluyorum...
Bendeki ilk farklılıklara gelince;
Çocukluğumdan beri hayatımda yaşadığım kısırdöngülerin,hep aynı şekilde karşıma çıkan olumsuz gelişmelerin tek sorun kaynağının ne olduğunu öğrenmek bana öncelikle huzur ve ferahlık verdi...Şimdi en azından sorunun kaynağını biliyorum..hatta bilmekle kalmıyorum bu duruma nasıl müdahale edeceğimi de Abdullah Bey sayesinde öğrendim...OLumsuzlamaları yaptığım ilk anlarda bedenim ve ruhum tepki vermeye başladı..Önce bu cümleleri tekrarlarken korkularım arttı,bedenimin bu korkuyla titremesine engel olamıyordum..sonra ağlamaya ve kabullenememeye başladım..Bedenim ve ruhum ilk karşılaştığı ve yüzleştiği bu durumla mücadele ediyodu sanki..
Yaklaşık bugün 6 gün oldu.. hem olumlamalara hemde olumsuzlamalara devam ediyorum..ayrıca benim adıma yapılan telkini de dinliyorum büyük bir karalılıkla...Artık olumsuzlamalar yani yüzleştiğim duygular beni korkutmuyor ve üzmüyor..Yavaş yavaş bedenim bunlara tepkisiz kalmaya başladı..Daha rahatım ve hatta bunları tekrarlarken gülümsemeye başladım bile...
Küçük bir çocuk gibi hissediyorum kendimi..Şimdi emekliyorum,adım adım gelişmeye başlıyorum..Hatta zaman zaman öyle güçlü hissediyorum ki kendimi birden yürüme cesareti gösteriyorum....Zamanla daha büyük gelişmeleri yaşayacağımdan da hiç şüphem yok..KARARLIYIM KARARLIYIM...Hatta hayatımda şimdiye kadar hiç olmadığı kadar kendi yaşamım için bu kadar kararlıyım...
DEĞERLİ ARKADAŞLAR!..
Ben ilk defa kendi hayatım için bi yatırımda bulundum tüm samimiyetimle söylüyorum ki ilk defa.. Kendi hayatım için yaptığım bu yatırımın ne olduğunu merak ediyosanız şunu söyleyebilirim ki, Atakan beyle irtibata geçip Abdullah beyle çekirdek inanç çalışmasını gerçekleştirmek olduğunu söyleyebilirim size..
Değerli iki insan,Tanımaktan büyük onur duyduğum ve teşekkürlerimi sözcüklere sığdıramayacak kadar şükran dolu olduğum ATAKAN BEY VE ABDULLAH BEY'E sonsuz saygı ve sevgilerimi iletiyorum...İYİKİ VARSINIZ... İYİKİ HAYATIMDASINIZ..İYİ Kİ TANIMIŞIM SİZLERİ....
Hayatımdaki tüm güzel gelişmelerden sizleri ve arkadaşlarımı haberdar etmekten de büyük mutluluk duyacağımm..HERKESE KUCAK DOLUSU SEVGİLER...DİLEK

martimartin 21-02-2011 12:16 AM

Merhabalar

ben çok yeniyim aranızda; sitede gezinirken pek çok faydalı şeyler görüyorum.

gördükçe de hayretler içinde kalıyorum çünkü bence bunlar ihtiyacı olanlar için servet değerinde.

en kısa zamanda çekirdek inancımın ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Umarım her şey çok iyi olacak.

hayatimdegisti 25-02-2011 02:25 AM

Anne ve Babanızda Eleştirdiğiniz Her şeyi mıknatıs Gibi Kendinize Çekersiniz. Bazen seminerlerimde katılımcılara anne ve babanızda eleştirdiğiniz durumları yazın derim. Sonra sorarım bu yazdıklarınızın ne kadarı sizde var. Katılımcıların yüz ifadesi değişi...r ve kendilerine hayret ederler. Eleştirdikleri tarafların birçoğu onlarda da vardır. Örneğin bunun en bariz örneği kız çocukları babalarından yeterince sevgi ve güç alamadıklarını hissediyorlarsa ve birde üstüne üstük babalarını eleştiriyorlarsa karakter yapısı ya da fiziksel yapı olarak babalarına benzer birini yaşamlarına çekerler. Bazen insanlara sorarım anne ve babanızın farklı olmasını ister miydiniz diye evet diyenler hayatta hep zorluk çekenler olur. Hayır oldukları haliyle kabul ediyorum diyenler ise hayatları çoğunlukla yolunda ve güzel gider. Babayı reddedenler içindeki gücü reddederler. Buda demektir ki karar vermede, bir işe başlamada, işleri sürdürmede ve tamamlamada zorluk yaşarlar. Babayı olduğu gibi yüreğine alamayanlar parayı elinde tutmakta zorlanırlar. Baba enerjisinden yoksun birinin duruşu genelde kamburdur ve omuzlar düşüktür. Yine babayla problemli olan kişiler ruhsal konularda aşırı uçlara giderler. Ya ateist olurlar ya da aşırı dindar. Fanatik dindar insanların yaptığı baba arayışıdır. Ya da gözünde bir insanı sıra dışı gören kişilerde de babayı hiçe sayıp yerine başka baba figürleri koyma arayışı vardır. Erkek çocuklarının en çok yaptığı babayla güç mücadelesidir. Bakalım sen mi daha güçlüsün yoksa ben mi daha güçlüyüm. Sana güçlü olduğumu kanıtlayacağım ve sana kendimi ispat edeceğim inancı vardır bilinçaltlarında. Bu tarz insanlar genelde biraz ukela yapıda her şeyi bilen karakteristik özelliğini sergilerler ve burunlarından kıl aldırmazlar. Anneyi kabul etmeyenler içindeki sevgiyi reddedenlerdir. Nefes problemleri anneyle ilişkinizde gizli olabilir. Huzursuz bacak sendromu baba desteği olmayanlarda olabilir. Yine baba desteği olmayan çocuklarda hiperaktivitenin sebebi olabileceğini görürsünüz. Hiperaktivitede ölen kardeşler ve annenin kürtajları da etkilidir. Dolayısıyla yaşamımızla ilgili çok kritik bir bilgi ortaya çıkıyor. İlki çocuk yetiştirmek çok önemli ve bilgili olmamız gereken bir konu. İkincisi anne babamız nasıl olursa olsun onları oldukları haliyle kabul edip kendi işimize bakabilmek.Bunun için kendimize güvenmeliyiz. http://www.cekirdekinanc.com/ Abdullah Canıtez

neseli 25-02-2011 09:15 AM

Arkadaşlar Merhaba,

Çekirdek inanç konusunda bu sayfaları okuyup da henüz karar veremediyseniz bu msjımı sizler için yazmak istiyorum.Ben de buradaki msjlardan yola çıkarak karar aldım açıkçası..

Bu siteyi uzun yıllardır bir dönem aktif uzun bir dönemde de pasif olarak izliyordum.Site üzerinden isimlerine aşina olduğum kişiler vardı.Bir şekilde telkinlerin faydasını görmüştüm ve hala da dinlerim zaman zaman.Ama bir şeylerin eksik olduğunu hep hissettim bir nokta vardı bıraktığında hemen büyümeye hazır müdahale ettikçe de yok olmayan ama stabil kalan bir şey..

Bir gün yolum tekrar buraya düştü.Çekirdek inancı denemiş üyelerin yorumlarının da etkisiyle ben de katıldım.25 dk kadar bir konuşma yaptık Abdullah Bey'le.Gün içerisinde yaşadığım tüm olayları analiz edebildik.Bazıları benim kendi kendime de şahit olduğum ama anlamını bilmediğim şeylerdi bazılarını da yeni keşfetmiştik.Konuşurken bir şeyleri keşfetmenin heyecanı ve yüzleşmenin korkusuyla karışık iç gıcıklaması yaşadım.Basit ama etkili cümleleri her tekrarımda içimdeki (içimdekini alev olarak tanımlıyorum ) sönüşü hissetmeye başladım.Ya da daha farklı anlatmaya çalışayım hepimiz küçükken ufak kazalar geçirmişizdir.Kolumuzda bacağımızda yara vardır.Ben küçükken hep üzerine bastırırdım mesela tam ortasına burada da aynısı oldu işte tam ortasına bastırtıyor cümleler içinizde tatlı sert bir hissiyat oluşuyor. Atakan Bey'de bir kaç saat içinde telkin mp3ünü gönderdi onu da dinlemeye başladım.

Dediğim gibi tespitler çok yerinde ve doğruydu.Tespitlerin doğru olması teşhisi de doğrular.Ve şimdi kendimi izlemeye aldım henüz çok yeni ve gerçekten yoğun bir çalışma temposunda da çalıştığım için şimdilik farkına vardıklarım bunlar.

Buraya kadar gelmişseniz mutlaka bu çalışmayı yapın derim.

Just V

hayatimdegisti 28-02-2011 01:45 PM

Abdullah Canıtez ile Hedef 101 çalışması Tv programi

ipekibrisim 28-02-2011 03:55 PM

keşke önceden haber verilse idi canlı yayından izlerdik belki...

Işıldayan Safir 28-02-2011 04:02 PM

Haber verilmiştir muhtemelen. Bu yayın zaten Mayıs ya da Haziran ayında olmuştu sanıyorum. Baya oldu yani.

Sevgiler. actionsmile

nazendem 28-02-2011 05:32 PM

Zerynthiacım sen buldurdun mu çekirdek inancını ? :)

Işıldayan Safir 28-02-2011 05:57 PM

Geçen sene yapmıştı Abdullah abi bana sağolsun. :zpzp:

Hepinizden önce bana yaptı. nihahahahaaha :DDD khkh56

Bu ara yine konuşucaz bu konu hakkında inşallah. Telkinle filan desteklemek istiyorum. :zpzp:

sarıgül 07-03-2011 12:09 PM

Çok farklı bir deneyim.
Ben ilk defa kendim hakkında ilginç, bir o kadarda doğru şeyler duydum.
Kesinlikle deneyin derim.
Abdullah Beye ve Atakan Beye böyle bir vesile oluşturdukları için kuçak dolusu teşekkürler.
Heyecanla telkinleri bekliyorum.............

huzurun kokusu 07-03-2011 01:24 PM

kitap ne zaman çıkıyor acaba ?

YESHAPPY 07-03-2011 11:42 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788547)
[FONT=Tahoma]

Telefonla Çekirdek İnanç Bulma ortalama 30-40 dakikadır ücreti 75 tl dir.
Bu olumlamaların subliminal ritmotrans haline getirilimesi 75 tl dir.

Çekirdek İnaç Çalışması Yaptırmak isterseniz:0539 559 64 22 den ulaşabilirsiniz.

Bende deneyimlemeliyim muhakkak. Umarım faydasını görürüm.
Yalnız gitti gidiyorda fiyat farklı. Net bir fiyat alabilirsem memnun olurum.Bir de niçin yüzyüze değilde telefonda? Böyle bir görüşmeyi yüzyüze yapmak daha iyi olur gibi geliyor bana.İnsanların yüz ifadelerini görmek isterim konuşurken.

arca 08-03-2011 12:19 AM

Sanırım uzakta olanlar için telefonla yapılıyor yani zorunluluğu yok. Eğer istersen yüzyüze de yapabilirsin YESHAPPY.....

hayatimdegisti 08-03-2011 01:08 AM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792398)
Bende deneyimlemeliyim muhakkak. Umarım faydasını görürüm.
Yalnız gitti gidiyorda fiyat farklı. Net bir fiyat alabilirsem memnun olurum.Bir de niçin yüzyüze değilde telefonda? Böyle bir görüşmeyi yüzyüze yapmak daha iyi olur gibi geliyor bana.İnsanların yüz ifadelerini görmek isterim konuşurken.

Gitti gidiyor komisyon aldiği için bunun bir kısmı yansitilmakta..
Telefonla yapilan çalişmada kişiler daha rahat ifade ediyorlar kendilerini.
Bu çalışmaları gerek yurt içinde gerek yurtdışında oldukça yüksek ücretlerle bireysel yaptiranlar tekrar yaptirdi.Abdullah bey'in yaptiği çalişmanin çok daha verimli olduğunu söylediler.
Telefonla yapılan çalışmanın bu kadar verimli olmasını bizde beklemiyorduk ancak oldukça iyi verim aliniyor.
Eğer yapan kişi deneyimliyse Abdullah bey gibi şimdiye kadar bine yakın kişi ile çalıştıysa zaten net bir şekilde telefondan da tespit edebiliyor çekirdek inancınızı.

YESHAPPY 08-03-2011 12:45 PM

Cevaplar için teşekkür ederim.

jaimemiamor 21-03-2011 07:09 PM

Herkese merhaba;
Ben de çekirdek inanç çalışması yaptırmak istiyorum beni engelleyen bişey var ama ne bir türlü bulamadım çok aradım ama bulamadım.Atakan Bey iletişim formu doldurup gönderdim ama henüz bir cevap alamadım havaleyihangi hesaba yapacağız veya kredi kartıyla tek çekim ödemede olur ben bir an önce çekirdek inancımı bulmak ve iyileşmek istiyorum.Cevabınızı bekliyorum.

Işıldayan Safir 21-03-2011 07:36 PM

Sevgili jaimemiamor,

Atakan bey ile telefonla iletişim kurarsanız çok daha hızlı yanıt alırsınız. Bu sıralar yoğun çünkü. Mailinizi görememiş olabilir. Kendisine 05395596422 numaralı telefondan ulaşabilir, ayrıntılı bilgi ve randevu alabilirsiniz.

Sevgiler. actionsmile

jaimemiamor 22-03-2011 08:46 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793921)
Sevgili jaimemiamor,

Atakan bey ile telefonla iletişim kurarsanız çok daha hızlı yanıt alırsınız. Bu sıralar yoğun çünkü. Mailinizi görememiş olabilir. Kendisine 05395596422 numaralı telefondan ulaşabilir, ayrıntılı bilgi ve randevu alabilirsiniz.

Sevgiler. actionsmile

Zerynthia merhaba Atakan Bey'i aradım kaydımı aldı inşallah yaptırıcam çekirdek inanç çalışmasını telefona Abdullah Bey çıktı ama ne bileyim biraz soğuk geldi konuşması bana.Halbuki ben bu işle uğraşan bi insanın ses tonunun hem de onunla çalışma yapmak isteyen bi insana daha sıcak yaklaşmasını beklerdim ben böyle heyecanlı heyecanlı aradım böyle biraz ilgisiz bir ses tonuyla karşılaşınca biraz hayal kırıklığına uğradım doğrusu ama bakalım inşallah faydası olur çok merak ediyorum.Bugün de Cem tv de yaşam Mimarı'nı izleyeceğim Abdullah bey'i daha önceden izlemiştim yine yaşam mimarında ama Atakan Bey'i ilk göreceğim.İnşallah vınnım doğru düzgün çekerse tabiiiy789y789

Işıldayan Safir 22-03-2011 11:00 PM

Alıntı:

jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794042)
Zerynthia merhaba Atakan Bey'i aradım kaydımı aldı inşallah yaptırıcam çekirdek inanç çalışmasını telefona Abdullah Bey çıktı ama ne bileyim biraz soğuk geldi konuşması bana.Halbuki ben bu işle uğraşan bi insanın ses tonunun hem de onunla çalışma yapmak isteyen bi insana daha sıcak yaklaşmasını beklerdim ben böyle heyecanlı heyecanlı aradım böyle biraz ilgisiz bir ses tonuyla karşılaşınca biraz hayal kırıklığına uğradım doğrusu ama bakalım inşallah faydası olur çok merak ediyorum.Bugün de Cem tv de yaşam Mimarı'nı izleyeceğim Abdullah bey'i daha önceden izlemiştim yine yaşam mimarında ama Atakan Bey'i ilk göreceğim.İnşallah vınnım doğru düzgün çekerse tabiiiy789y789

Sevgili jaimemiamor,

İlgisiz olduğunu nereden çıkardın ki? Sana öyle gelmiş bence. Çok şaşırdım böyle düşünmene... Bu aralar çok yoğunlar. Üstelik daha yeni döndüler İstanbul'a. Yorgun olabilir belki ama ilgisiz biri değildir. Orada gereksiz olarak kişisel algılamışsın sanırım. Kendisine söyleseydin daha iyi olurdu. Ancak randevu almışsın. Uzunca konuştuğunuz zaman ilgisinin görüştüğü kişide olduğunu anlarsın. Yine aynı şekilde düşünürsen bir daha görüşmemeyi tercih edebilirsin.

Sevgiler. actionsmile

shakti 22-03-2011 11:39 PM

peki..... çekirdek inanç yaptıranları çoğu aileleri ile sıkıntılardan meydana geliyor.. bir çok şeyin nedeni bu peki biz nasıl anne baba olacağız onu merak ediyorum.. annemden ne gördüysem babamdan ne gördüysem onu yapmayacak mıyım çocuğuma? o da sonra ben gibi olacak.. meselenin bir tarafı da bu.. biz kendi kişiliğimizi çekirdek inancımızı buldurarak sonra telkinleri dinleyerek hallettik diyelim ya çocuğumuz? ona nasıl davranalım ki o ihtiyaç bile duymasın çekirdek inancını buldurmaya???

bluegirlx 22-03-2011 11:48 PM

cem tv de şuan da program var.izleyip detaylı bilgi edinebilirsiniz.

ipekibrisim 23-03-2011 12:02 AM

Alıntı:

shakti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794058)
peki..... çekirdek inanç yaptıranları çoğu aileleri ile sıkıntılardan meydana geliyor.. bir çok şeyin nedeni bu peki biz nasıl anne baba olacağız onu merak ediyorum.. annemden ne gördüysem babamdan ne gördüysem onu yapmayacak mıyım çocuğuma? o da sonra ben gibi olacak.. meselenin bir tarafı da bu.. biz kendi kişiliğimizi çekirdek inancımızı buldurarak sonra telkinleri dinleyerek hallettik diyelim ya çocuğumuz? ona nasıl davranalım ki o ihtiyaç bile duymasın çekirdek inancını buldurmaya???

merhaba, çocuk eğitimcisi değilim elbet, ama deneyimlerimi paylaşabilirim.
5,5 yaşında bir oğlum var ve ben ilk başlarda annemin bana davrandığı gibi davranıyordum oğluma. ama annemle benim aramda bir kaç ufak fark vardı. durup düşünüyor, sorguluyor ve değiştirtirmeye çaba gösteriyordum. görünürde ben oğlumu büyütürken aslında oğlum beni büyütüyordu. ilk başlarda çocuğu azarlayarak yasaklayarak kaşlarımı çatarak çok sıkı iletişim kurmayarak terbiye etmeye çalışıyordum. iyi sonuçlar alamadıkça bi yerde bir hata var dedim. düşündüm ki bu davranışlar bana ait değil. çocuğumla ilgilenirken kendi çocukluğumdan anılar canlanıyo hep gözümün önünde. annemin beni genelde yalnız bıraktıgını, hatalarımda çok yüksek sesle azarladığını, dövdüğünü, benimle oyun oynamadığını, beni pek çok şeyden kısıtladığını, sevdiğim şeyleri kısıtladığını vs vs vs hep böyle anlarda hatırladım buldum çıkardım. ve bütün bunları kendi oğluma da yaşatmamaya karar verdim. sonuçta benim annem anneliği o kadar biliyordu, en iyi bildigi şekilde yaşamaya çalışyordu. ama ben de bunların doğru olmadığını biliyorum. en azından çekirdek inanç hakkında bilgim var ve oğlumun herhangi bir trauma yaşamaması için elimden geleni yapacağıma inanıyorum.
hayat bir sınav.. sadece bizim için değil çocuklarımız için de öyle. her nefeste yeni bir şey öğrenerek yaşamak dileğiyle.....
gogogogogogogogogo

serper 24-03-2011 12:18 PM

Alıntı:

ipekibrisim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794063)
merhaba, çocuk eğitimcisi değilim elbet, ama deneyimlerimi paylaşabilirim.
5,5 yaşında bir oğlum var ve ben ilk başlarda annemin bana davrandığı gibi davranıyordum oğluma. ama annemle benim aramda bir kaç ufak fark vardı. durup düşünüyor, sorguluyor ve değiştirtirmeye çaba gösteriyordum. görünürde ben oğlumu büyütürken aslında oğlum beni büyütüyordu. ilk başlarda çocuğu azarlayarak yasaklayarak kaşlarımı çatarak çok sıkı iletişim kurmayarak terbiye etmeye çalışıyordum. iyi sonuçlar alamadıkça bi yerde bir hata var dedim. düşündüm ki bu davranışlar bana ait değil. çocuğumla ilgilenirken kendi çocukluğumdan anılar canlanıyo hep gözümün önünde. annemin beni genelde yalnız bıraktıgını, hatalarımda çok yüksek sesle azarladığını, dövdüğünü, benimle oyun oynamadığını, beni pek çok şeyden kısıtladığını, sevdiğim şeyleri kısıtladığını vs vs vs hep böyle anlarda hatırladım buldum çıkardım. ve bütün bunları kendi oğluma da yaşatmamaya karar verdim. sonuçta benim annem anneliği o kadar biliyordu, en iyi bildigi şekilde yaşamaya çalışyordu. ama ben de bunların doğru olmadığını biliyorum. en azından çekirdek inanç hakkında bilgim var ve oğlumun herhangi bir trauma yaşamaması için elimden geleni yapacağıma inanıyorum.
hayat bir sınav.. sadece bizim için değil çocuklarımız için de öyle. her nefeste yeni bir şey öğrenerek yaşamak dileğiyle.....
gogogogogogogogogo

merhaba ipekibrişim,

bende seninle aynı sorunu paylaşıyorum maalesef. aramızdaki fark sen kendini düzeltebilmişsin, iyileştirebilmişsin ne güzel. ama ben aynı annemin bana davrandığı gibi davranıyorum hala kendimi değiştirmeye çabalıyorum ama olmuyor. agl34

yakamozuslu 05-04-2011 10:22 AM

selam birşey sormak istiyorum çekirdek inanç yaptırmak için 2 ayrı ücret yazıyor bu sitede 75.00tl çekirdek inanç sitesinde 150.00tl hangisi doğru? acaba şaşkınx

Işıldayan Safir 05-04-2011 11:37 AM

Alıntı:

yakamozuslu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795210)
selam birşey sormak istiyorum çekirdek inanç yaptırmak için 2 ayrı ücret yazıyor bu sitede 75.00tl çekirdek inanç sitesinde 150.00tl hangisi doğru? acaba şaşkınx

Konu içinden alıntı:

"Telefonla Çekirdek İnanç Bulma ortalama 30-40 dakikadır ücreti 75 tl dir.
Bu olumlamaların subliminal ritmotrans haline getirilimesi 75 tl dir."

Çekirdek inancın bulunması için yapılan görüşme ve ardından subliminal telkinlerin hazırlanması ayrı ayrı ücretlendirilerek belirtilmiş konu içerisinde. İkisi de doğru yani sevgili yakamozuslu. Toplamda 150 TL oluyor.

Sevgilerimle. actionsmile

gülücan 05-04-2011 04:37 PM

Arkadaşlar merhaba..ne güzel paylaşımlar bunlar..özellikle çekirdek inanç bulma konusu ilgimi çekti.aramayı düşünüyorum.ama birşey merak ettim ücretlendirme konusunda .telefon görüşmesinden sonra bu 75.00 tl telefon faturasınamı yansıyacak.cep telefonuyla aradık diyelim ..oda hatlı değilse.sonraki 75 tl de cd den sonramı ödenecek..ücretlendirme konusunda ayrıntılı bilgilendirirmisiniz lütfen.teşekkürler...

hayatimdegisti 06-04-2011 12:12 AM

Çekirdek inanç çalışmasında telefona herhangi bir ücret yansımamaktadır.
Daha önce bu çalışmanın ücreti 150 tl idi..
Buna cd ve yapilan görüşme dahildi..
Çalışma ücreti yeni kayitlar için 240 tl dir.

emy 16-04-2011 08:44 PM

Çekirdek inanç testini yaptırmadan önce kafamda onca soru vardı.O sıralar siteyi keşfetme aşamasındaydım henüz.Telefondan ne kadar etkili olabilir diye düşündüm önce.Bir de insanlarla sıkıntılarımı ve eksikliklerimi paylaşmaktan hep kaçındığım için ne anlatacağım,kendimi nasıl ifade ediceğim yönünde uzun uzun düşündüm.Aynı zamanda çekirdek inanç testini yaptıranların yorumlarını okuyup kendimi türlü türlü harikalar diyarlarında yakalıyorum :) En sonunda dayanamadım aradım.30-40 dk konuştuk Abdullah beyle.Asla tahmin edemeyeceğim şeyler söyledi öyle bağlantılar kurdu ki inanıp inanmamak arasında kaldım.Telefonu tereddüt içinde kapadım sonra. Aradan en fazla 2 gün geçti öyle bir olay yaşadım ki oturup sakin kafayla düşündüğümde sanki Abdullah beyin biyerlerden beni görüp ben sana okadar dedim ama senin kalın kafana girmedi dediğini duyar gibi oldum :)
Değişimin ilk imarına kökten inşa ederek başlayacağız arkadaşlar..

gülücan 16-04-2011 08:56 PM

Merhaba emy ..ne güzel senin yazdıklarını okuyunca iyice arama isteği uyandı bendede..aynı duyguları bende hissediyorum.nasıl ifade edebilirim falan..bide göz teması beden dili olmadan çok iyi anlaşılabilirmi diye tereddütlerim var..bilemiyorum hala karar aşamasındayım yani..bide ücretlendirme biraz çok gibi..yani ben şu sıralar ödeyebilirmiyim diye..keşke kampanyadan faydalanabilseydik..tekrar kampanya fiyatı uygulanabilir mii..belki uygulanır takip edelim bari..bide sen sendeki gelişmeleri yaz lütfen..iyi olur inşallah..

emy 16-04-2011 09:19 PM

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796180)
Merhaba emy ..ne güzel senin yazdıklarını okuyunca iyice arama isteği uyandı bendede..aynı duyguları bende hissediyorum.nasıl ifade edebilirim falan..bide göz teması beden dili olmadan çok iyi anlaşılabilirmi diye tereddütlerim var..bilemiyorum hala karar aşamasındayım yani..bide ücretlendirme biraz çok gibi..yani ben şu sıralar ödeyebilirmiyim diye..keşke kampanyadan faydalanabilseydik..tekrar kampanya fiyatı uygulanabilir mii..belki uygulanır takip edelim bari..bide sen sendeki gelişmeleri yaz lütfen..iyi olur inşallah..

Hoşgeldin gülücan :) Anlatacaklarım umarım yardımcı olacak nitelikte şeylerdir.Yaklaşık 2 sene öncesine kadar hiçbir sorunum yoktu gayet sosyal ve aktiftim,şimdiki gibi yerli yersiz korkularım da yoktu.Ama oynamaz sandığım taşlar sarsılınca hayatımın bütün düzeni allak bullak oldu.Meğer bilmeden herşeyi onun üzerine kurmuşum.Bu süreçten sonra;el ve baş titremesi,kendine güvensizlik,sürekli başkalarına ihtiyaç duyma isteği,başaramama korkusu en önemlisi de toplum için de yemek yiyememe durumu kendini gösterdi.Hayattan soğumuştum resmen dışarı çıksam rahat olamıyor herkesin beni izlediğini düşünüyordum, evde kaldığımda da bunalım geçirecek gibi oluyordum.Malum çekirdek inanç testini yaptırmaya mecburdum yani.Abdullah beyle konuşunca büyüme ve sorumluluk alma korkumu,öksüz ve yetim bir kişiliğe sahip olduğumu ve dışarıdan taş kalpli gözüküp aksine hislerimi fazlasıyla yoğun yaşadığımı ama bunu insanlara belli etmeye korktuğum için kendimi bambaşka bir insan gibi gösterdiğimi söyledi.Ve bunlar üzerinde çalıştıkları telkin cd mi aldım.Hiç aksatmadan dinliyorum.Olumlamalarla destek sağlıyorum.Başım artık titremiyor,yemek yerken daha sakinim ve iş yerinde rahatça yemekhaneye çıkıp önceki gibi aç kalma sıkıntısı yaşamıyorum.İnsanlarla konuşurken daha sakin ve güven doluyum.Ama bu işin peşini bırakmayı düşünmüyorum.Daha iyisini yapabilirim..

gülücan 16-04-2011 09:27 PM

happy6harikaa..elbette başarabilirsin.karar vermek başarının yarısı değil mi:)çokk sevindim..bak güzel gelişmeleri yaz olurmu..adına sevindimm emyciimm..art56art56

emy 16-04-2011 11:56 PM

teşekkür ederim :) herşeyin yoluna girmeye başladığını hissediyorum..
Seninde güzel haberlerini almak dileğiyles456

YESHAPPY 21-04-2011 06:36 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795361)
Çekirdek inanç çalışmasında telefona herhangi bir ücret yansımamaktadır.
Daha önce bu çalışmanın ücreti 150 tl idi..
Buna cd ve yapilan görüşme dahildi..
Çalışma ücreti yeni kayitlar için 240 tl dir.

Mayısta bende faydalanırım diyordum bu fiyattan. Kaçırdıkkk...

gülücan 21-04-2011 06:41 PM

Bende öyle düşünüyordum ama belki tekrar bir kampanya yapılır..biz sinerjimizi oluşturalımm:):)

aycangul 21-04-2011 07:38 PM

fiyat değişimine bende çok üzüldüm..
aslında yapılan çalışma bahsedildiği kadar etkili ve bu etki kalıcıysa fiyata çok demek ayıp olur asıl..
ancak şu var ki:burada olan herkes artık tıkanmış,yaşamak için tutunacak bir dal arayan kişiler..
bu noktaya gelen kişilerin de hayatında her şey çorap söküğü gibi ters gidiyor demektir..dolayısıyla maddi durumu da..
keşke "herşeyim vardı ama sevgi eksikti hayatımda" şeklinde cümle kurabilenlerden olsaydım diye düşünürüm zaman zaman..
çünkü herşeyiniz (paranız) varsa çözüm çok..sevgi probleminizi de çözebilirsiniz..
ama maddi yönden de tıkandıysanız çözüm size bakar, siz çözüme..bu daha da kötüdür..
aç olan birinin karşısında, kafes içinde enfes bir yemek gibidir çözüm..kokusunu alır,lezzetini tahmin edersiniz ama kafesin içindedir..
anahtarı bulana kadar açlıktan ölmemeyi diliyorum :)
umarım ihtiyacı olan herkes bu çalışmayı yaptırır..
bende dahil :)

İnsan 01-06-2011 08:26 PM

Merhabalar ! Aranıza yeni katılıyorum .. Bende telefonla çekirdek inanç bulma çalışması yaptım , sorunumun ne olduğunu biliyordum ve bildiğim gibide çıktı baba desteği eksikliği , Abdullah Bey çekirdek inanç bulma konusunda uzman birisi..
Bana günlük yapmam gereken bir olumlama ve ideal babamın sırtıma dokunarak bana destek verdiğini hayal etmem gibi 2 ödev verdi, bunları günlük yapıyorum ve telkinlerimi dinliyorum. ilk hafta ego ve sucluluk telkinleri bana çok iyi geldi kendimi daha rahat huzurlu mutlu hissediyordum , babamla zaruret miktarı konuşan ben onunla muhabbet eder oldum kendime güvenim geldi konuşmam olaylara bakış açım değişti ( bunu söylemeden geçemiycem : R.şanalın Kuantum Sıçrama adlı kitabının da çekirdek inanç üzerine bilgi edinmeme ve bakış açımı değiştirmeme yardımcı oldu.. herkese bu kitabı alıp okumayı tavsiye ediyorum ) . Geçen hafta çarşamba günü ismime özel çekirdek inanç telkinlerim geldi ( bunlar : büyüme telkini, eril enerji, hayır demek ve otorite korkusu ) yeni gelen telkinlerimi dinlemeye başlamamla beraber ilk haftadaki hissetmiş olduğum o rahatlık ve huzur yavaş yavaş kaybolur gibi oldu babamla konuşmalarım sanki eski haline döndü yani soğuk durgun .. sanki geriye eski halime döner gibi oldum . Şu an dinlemeye devam ediyorum bunun geçici bir süreç olduğunu tahmin ediyorum sabrediyorum . Bu geçiş dönemini daha kolay ve hızlı atlatabilmem için bana bildiklerinizi tavsiye ederseniz cok mutlu olurum ...

sağlıcakla kalın .

Işıldayan Safir 01-06-2011 09:09 PM

Çekirdek inanç çalışması almak isteyip de maddi imkanlar dolayısıyla alamayan arkadaşlarımız Çekirdek İnanç Çalışması hediyeli forum aktivitemize katılabilirler.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...slamistir.html

Sevgilerimle.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 PM.