![]() |
Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması http://the2012alliance.com/wordpress...0317-core1.jpg Çekirdek inanç yurtdışında "Core belief" olarak da geçer sizi engelleyen temel nedenin bulunması ve buna göre olumlamalar verilmesi çalışmasıdır. telefonla görüşerek çekirdek inancınınız bulunuyor. Ardından size özel çekirdek inancınıza yönelik olumlamalar veriliyor. Bu olumlamar isterseniz subliminal ritmotrans cd haline getirilebiliyor. Bu çalışmadan memnun kalmamanız durumunda ücret iadesi garantisi vardır. Daha önce bu çalışmayı yapan üyelerimizin yorumları bu bölümde yayinlanacaktır. Öncelikle size çok teşekkür ediyorum ilginizden ve yardımlarınızdan dolayı. yaptığımız çekirdek inanç çalışmasından sonra üzerimden tonlarca ağırlıkta yük kalkmış gibiydi ve inanın ortaya çıkarmış olduğu gerçek inancım şu yaşıma kadar aklımın ucundan dahi geçmemişti. Ama çalışmadan sonraki günlerde- ki ben çok çabuk sinirlenen sürekli gerginlik içinde olan ben- şaşırtıcı şekilde daha az sinirleniyorum ve inanın dua ederken kullandığım ifadeler bile çok değişti..Şu an daha büyük inançla, istediğim şeyin olduğunu bilerek ve kendime güvenerek dua ediyorum ve hayata güvenle bakıyorum:) Tekrar teşekkür ediyorum.. Çekirdek İnaç Çalışması Yaptırmak isterseniz:0539 559 64 22 den ulaşabilirsiniz. [/FONT] |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Bütün arkadaşlara tavsiye ediyorum.Bende bu çalışmadan çok faydalandım.Çekirdek inancın değiştirilmesinin yaşamınız üzerindeki etkilerine inanamayacaksınız. :) |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Alıntı:
Çekirdek inanç çalışması yaptırmak isteyenler oldukça faydasını görecekler. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Bende gelişmeler çok hızlı oldu.Artık yetişemiyorum yeniliklere . :) |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Bende istiyorum.1 kereye mahsus bir şeymi peki bu yani 1 kere teld ekonuşuluyor sonra olumlamalrımı uygulanıyor bu eğitimi alıp deneyim yaşayanlar bizimlede paylaşırsanız çok mutlu olurum Sevgiyle Kalın |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması şu anda tam da keşke çekirdek inancımı saptıycak kolay bi yol bulsam diye aklımdan geçirirken bunu buldum :) aradığımı buldum işte bu :) süpeeeerrrr.. harikasınız siz var ya atakan bey.. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Çekirdek İnanç Çalışması karakterimizi oluşturan bilinçaltı kalıbımızı fark edip değiştirmeye dönük olumlamalar ve basit eylemlerden oluşur. Çekirdek inancını fark edip değişimi yaşayan danışanlarımızı ve dostlarımızı bir kez daha kutluyorum. Yaptığımız çalışmalarda oldukça başarı kaydediyoruz.Genelde yarım saatlik bir görüşme çekirdek inancın ortaya çıkması için ve uygun telkin metinin hazırlanması için yeterli olmaktadır.Atakan bey bu kişinin kişilik yapısına özel çıkardığımız bu telkinleri özel ritmotrans tekniği ile subliminal cd haline getirmektedir. Detaylı bilgi için Atakan beyi ya da beni arayabilirsiniz Abdullah Canıtez-Cep tel :0506 738 60 58 Atakan Sönmez-Cep tel:0539 559 64 22 |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Nazendem özel olmazsa çekirdek inanç neymiş merak ettim :) |
|
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması bu konu beni gerçekten çok heyecanlandırdı. en kısa zamanda çekirdek inancımın ne olduğunu öğrenmek istiyorum. bunun için verilen telefon numaralarından randevu almak mı gerekiyor. yoksa direk görüşülebiliyor mu? |
Abdullah beyi arayip randevu alabilirsiniz. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması bende çekirdek inancımı merak ediyorum,peki insanın birden fazla çekirdek inancı olması olası mı? |
Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması teşekkür ederim ilginiz için. atakan beye sormak istiyorum ben bu çalışmayı yapmak istiyorum ve merak ettiğim bulduğumuz çekirdek inançların hepsine uygun tek bir telkin mi yapılıyor yoksa ayrı ayrı mı? |
|
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması cevabınız için teşekkür ederim en kısa zamanda sizinle bu çalışmayı yapmak istiyorum. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması çok merak ettim. Etkisini kaç gün sonra farkedecegiz?Bende çekirdek inancımı ögrenmek isityorum..sevgiyle kalın.. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması atakan bey merhaba birşey sormak istiyorum mesela ben arayınca siz ne konuda çekirdak inancımı öğrenmek istediğimi mi? soruyorsunuz yoksa ben mi söylüyorum mesala para ile ilgili,özgüvenle ilgili vs. yada benimle tüm konularda konuşup tüm çekirdek inançlarımı mı? çıkarıyorsunuz biraz karışık oldu umarım anlaşılmışımdır.teşekkürler. |
|
|
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Çekirdek inanç tek bir yapıdır.Bazıları çok dallandığı için sorunları büyütmüş ve yaşamlarında birçok alanda sıkıntı çekiyor olabilirler. Örneğin kötü evlilik,parasızlık,hastalıklar gibi aynı anda birden fazla alanda hasar görmüşlerdir.Dolayısıyla çekirdek inanç çözümlemesi bazılarında çok hızlı sonuç verirken,bazılarında dalları budayıp kök inancı yok etmek gerekebiliyor.Ama özellikle Atakan beyle beraber hazırlayacağımız çekirdek inancı kıran subliminal telkinle beraber yaşamlarında çok iyi sonuçlar elde edeceklerdir.Çok ağır durumlar yaşayanların ve daha hızlı gelişmek isteyenlerin ise çekirdek inanç çalışmasının yanında mutlaka birebir kişisel gelişim danışmanlığı almaları tavsiye etmekteyiz. Özetle çekirdek inanç genelde tektir. Ama bu inanca bağlı ortaya çıkan sorunlarıda ele alıp hayatın birçok alanındaki aksaklıkları tespit edip ona uygun tespitler yapıp telkinler hazırlıyoruz. Kişiye belli olumsuzlamalar ve olumlamalar veriyoruz. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Merhabalar.. Telefonla çekirdek inanç bulma konusu daha önceki msjımda söylediğim gibi beni çok heyecanlandırdı. Bugün Abdullah beyle telefonda görüştük. ilk başta telefonla böyle bir görüşmenin benim için faydalı olup olmayacağına karşı tereddütlüydüm. fakat konuşmanın sonunda tam olarak farkındalığım artmıştı kendime dair. bilmediğim, farketmediğim ne çok düşüncelerim varmış. nelerden nasıl etkilenmişim meğer.. öncelikle olumsuz duygularımın ve düşüncelerimin yok olması için cümlelerimi uyguluyorum. bu bir kaç gün boyunca devam edecek. sonra olumlamalarıma başlicam. bugüne dair en basit örneğim otobüse bindiğimde kollarım gergin değildi.önceden kollarımı sımsıkı tutardım. sanki dışardan bir tehlike varmış gibi. bugün o kadar rahattım ki.sanki evimde çalışma sandalyemde oturur gibi. üstüne bir de şoföre ''orta kapıyı açarmısınız'' die bağırdım bilecilgin897 evet bunu önceden düşünmesi bile benim kıpkırmızı olmam ver yerin dibine girmek istemem demekti.. daha yolun başındayım. olumlamalara geçtiğimde daha güzel gelişmeler olacağına inanıyorum.Abdullah beyin verdiği diğer ödevleri de uygulicam. çok güzel olacak çoookk!! kendimi tanıma,çekirdek düşüncelerimi ortaya çıkarma konusunda bana yardımcı olduğu için Abdullah beye çok çok teşekkür ederim. Şimdi Atakan beyin hazırlayacağı telkin cd mi bekliyorum.umuyorum ki korkularımdan,kaygılarımdan,zincirlerimden eser kalmicak :) bence herkes çekirdek inancını bulmalı bence.. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Harika! Böyle güzel deneyimlerinizin çoğalmasını dilerim. Başlangıç için çok güzel bir haber oldu bu. ttli3 Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması çok teşekkürler Zerynthia blissy |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Bugün Abdullah bey ile çekirdek inanç bulma çalışması için telefonda görüştük. Gerçekten hiç farkında olmadığımız yerlerden kilit noktaları bulup en derindeki soruna gidebiliyor. Bu konuda oldukça profesyonel. Tavsiyeleri etkisini hemen gösterdi. Her geçen gün daha da mükemmel olacağına inanıyorum. Sevgiler |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Merhabalar, sitenize kısa bir süre önce üye oldum. Size teşekkürlerimi sunuyorum, çünkü az evvel Abdullah bey ile çekirdek inancımı bulduk ve etkileyici sonuçlarını görmeye başladım. Forumdaki konular ve benzeri konular ile ilgim uzun süreden beri var, ancak biraz daha derine inmek istedim ve harekete geçerek Abdullah bey'e ulaştım. Kendisi ile yaptığımız yarım saat gibi kısa bir süre içerisinde; hayatımda bildiğim, ancak, "bu olay/durum, bundan kaynaklanamaz" dediğim durumu, bu kısa telefon görüşmesi neticesinde kolaylıkla çözümledik ve etkileri telefonu kapattığım andan itibaren hissetmeye başladım. Sizlere teşekkür ederim Atakan bey ve Abdullah bey, iyi ki varsınız. 25889 |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Sizler adına çok sevindim. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması çok merak ettim mutlaka arayacağım:) |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Çekirdek inanç çok önemli.Temel inanç, asıl kök inanç da diyebiliriz. Bir ağacın, toprağın altında kalan kökü temel, çekirdek inançsa, ağacın gelişimi, dalların oluşumu, meyveleri, çürükleri de buna göre şekillenecektir.Ağaç bu köke göre oluşacaktır. Ağacın dallarını, meyvelerini; korkular, endişeler, fobiler, huzursuzluk mutsuzluk, sorunlar vb.gibi düşünürsek bu dallarla ya da üst taraflarda uğraşmak uzun ve temelsiz bir değişim gerçekleştirecektir. Bunu yerine esas tüm ağaca şekil ve yaşam veren kök ile ilgilenirsek ağacın bütünü değişim ve dönüşüme uğrar. İnsanın toprak altında kalmış kökü de bilinçaltı olduğuna göre, bilinçaltındaki bize yön ve yaşam tarzı oluşturmuş çekirdek inancı ve buna bağlı inançları tespit edip çözmek büyük bir dönüşüm ve değişim getirir. Abdullah Bey bu konuda çok başarılıdır. Tavsiye ediyorum.superxy Sonrasında dinleyeceğiniz, sizin çekirdek inancınıza göre yapılan subliminal telkin de dolaylı yollardan değil de direkt temel sorununuza hitap edeceği için oldukça faydalı ve kalıcı bir çözüm olacaktır.superxy |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Bu konuda cekirdekinanc.com isimli yeni sitemiz cok yakinda acilacaktir.Bu sitede hem cekirdek inanç ile ilgili bilgiler hemde yorumlar yer alacak. Abdullah bey çekirdek inanç çalışmasını yaparken bir çok teknik kullaniyor.Aile dizilimi de dahil olmak üzere. Ben de her ne kadar bir çok şeyi aşmışsam da onunla yaptiğim çalişma sonrasi ayrica bir farklilik değişim hissettim. Mutlaka deneyimlemenizi öneriyorum. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması bende çekirdek inancımı bulmak istiyorum ama kafama takılan bişey var. ben telkinleri dinlemeye yeni başladım.önce telkinleri dinleyip bir kaç hafta sonra yada ay sonra yapmam mı gerekir? yoksa şimdide çekirdek inancımı bulup düzeltebilirmiyim? hangisi benim için daha iyi olur?dusun2 |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Çekirdek inancınızı bulmanız için telkinleri dinlemenize gerek yok. Ancak çekirdek inanç telkini dinleyecekseniz öncelikle ego-suçluluk telkinlerinin önerilen sürelerde dinlenmesi tavsiye edilir. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması cevanız için teşekkür ederim ama sanırım yanlış anlaşıldım.çekirdek inancımı bulmak için telkinleri dinlemek istiyorum demedimki. çekirdek inanç çalışması yaptırmak istiyodum erkenmi olur diye ,önce telkinlerimi dinlemeliyim diye sordum? yoksa bu çekirdek inanç çalışması yaptırmanın bi zamanı yokmu şimdi yada sonra yaptırmam bişey değiştirirmi? sevgiler...O0 |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Her ikisini de yanıtladım. Çekirdek inancınızı bulmanız için telkin dinlemeniz gerekmez. Sevgiler. |
Arkadaşlar, benim tavsiyem kişisel gelişim adına her ne yapıyor ya da yapacaksanız; eft,reiki,olumlama,telkin ve daha adını koyamadığım pekçok yöntemden önce,bu yolculuğa çekirdek inancınızı bularak başlayın..Bilinçaltınızdaki bu nedeni farkettikten sonra diğer yöntemleri bu bina üzerine inşa edin..Daha sağlam olacaktır.Yoksa en ufak artçıda kaybedebiliriz herşeyimizi:) |
Hatta bu, yeni bir ego yaratmamıza ve inşa etmemize neden olacaktır.Ego, sahte bir benlik olduğu için, onun üzerine artık değiştiriyorum diye yeni gibi görünen ama önceki kalıplara dayanan, yeni yatırımlar yapıyor olacağız.Yani aslında hala temeli sağlam olmayan binanın üzerine, lüx görünen gösterişli ve süslü 20 kat daha çıkmış olacağız. Ama temel hasarlı olduğu için ve biz temele değil de 2. kata yatırım yapıp üzerine ilave ettiğimiz için, bina çabucak tekrar yıkılacak ve bütün o lüx ve gösterişli yatırım da çökmüş olacak. Bir çok kişi, bu nedenle hayal kırıklığına uğruyor ve geri adım atıyor. Değişmiyorum gelişmiyorum öyleyse bende bir şeyler var demeye başlıyor ve bırakıyor.Tekrar başlarsa gene aynı şeyler oluyor. İşte bu bakımdan, temele yani çekirdek inançlara inmek oldukça etkili bir dönüşüm olacak.Yatırımları, temel inançlara göre yapmak daha kalıcı ve istenilen sonucu verecektir. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması sevgili yeni bir hayat cevap için teşekkürler.sonunda kendimi anlatabildim.anlayışın için ayrıca teşekkürler 25889 bende çekirdek inanç çalışması yaptırmaya karar verdim.yazdıklarınız benim için önemli."bu yolculuğa çekirdek inancınızı bularak başlayın" demişsin ya beynimde ampül yandı sanki cilgin897 bu arada umarım annenizlede yaşadığınız sorun her ne ise halleder,bu yüktende kurtulursunuz.çekirdek inanç çalışması bu konuda yardımcı olmadımı size? yoksa onun için yenidenmi bi çalışma yapmanız lazım? bide bi sorum daha olucak:her sorun için farklı farklı mı çalışma yaptırmak lazım yoksa tek bi sefer yeterli oluyomu? şimdiden teşekkürler... sevgiler... girlhaha |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması çekirdek inancınızın bulunmasıyla hayatınızdan birçok preblem düzelecektir..örneğin güven probleminizin çözülmesiyle maddiyatla ilgili problemleriniz sosyal yaşantınızla yada ailenizle ilgili problemleriniz çözülebilir..yani hepsi aynı sebepten kaynaklanıyor olabilir...sevgiler.. bu konuda abdullah beyin yorumu şöylee.. Çekirdek inanç tek bir yapıdır.Bazıları çok dallandığı için sorunları büyütmüş ve yaşamlarında birçok alanda sıkıntı çekiyor olabilirler. Örneğin kötü evlilik,parasızlık,hastalıklar gibi aynı anda birden fazla alanda hasar görmüşlerdir.Dolayısıyla çekirdek inanç çözümlemesi bazılarında çok hızlı sonuç verirken,bazılarında dalları budayıp kök inancı yok etmek gerekebiliyor.Ama özellikle Atakan beyle beraber hazırlayacağımız çekirdek inancı kıran subliminal telkinle beraber yaşamlarında çok iyi sonuçlar elde edeceklerdir.Çok ağır durumlar yaşayanların ve daha hızlı gelişmek isteyenlerin ise çekirdek inanç çalışmasının yanında mutlaka birebir kişisel gelişim danışmanlığı almaları tavsiye etmekteyiz. Özetle çekirdek inanç genelde tektir. Ama bu inanca bağlı ortaya çıkan sorunlarıda ele alıp hayatın birçok alanındaki aksaklıkları tespit edip ona uygun tespitler yapıp telkinler hazırlıyoruz. Kişiye belli olumsuzlamalar ve olumlamalar veriyoruz. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması merhaba bluegirlx cevabın için teşekkürler...merak ettim sende yaptırdınmı bu çalışmayı? sevgili yeni bir hayat,annenle ilgili çekirdek inancını bulmana ve temizlemeye başlamana çok sevindim... bende yaptırıcam bu çalışmayı ama önce maaşımı almam lazım :)kim bilir çekirdek inancım ne çıkıcak çok merak ediyorum.çok berbat bi çocukluk geçirdim.kesin korkunç bişeydir ağla2 sevgiler ikinizede...girlhaha |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Ben de böyle ilgileniyorum önce, sonra bi güvensizlik sarıyor site sakinleri yanlış anlmayın. Sanırım benim güven duygum ile ilgili sorunlarım var.. Dünyanın en güvenilir adamına bile sen kimsin nesin diyebiliyorum.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:15 AM. |