Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekirdek İnanç Bulma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/)
-   -   Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/617509-telefonla-cekirdek-inanc-bulma-calismasi.html)

mesa 29-02-2016 02:22 PM

Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

[QUOTE=firdevsi ala;857403]http://m.youtube.com/watch?v=E2oGI1jtSgs

Bu sanirim

evet bu ben çok etkilendim bundan

mesa 29-02-2016 02:23 PM

https://www.youtube.com/watch?v=YXhuxj48Gzw

bunuda çok beğendim

firdevsi ala 29-02-2016 02:43 PM

Sizin gibi cocuklugumu gorunce cok aglamistim:(

KıpçakBeyi 03-03-2016 09:47 PM

Alıntı:

firdevsi ala Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 857398)
Aynaya bakarak buldum
Kendimi neyin mutlu ettigini ve ben sorunlarimi nasil cozecegim
Beden dili ile
Yani uzulunce ne yapsrim
anne sevgisi eksikligini buldum
Sizde beden dilini en cok yaptiginiz mimik hareket nedir bunlari cozerek bulabilirsiniz
Benim hareketim elimle yuzumu surmek anne eli sefkati anlaminda

Ben burasını anlayamadım.Ben genelde çok aşırı sinirliysem elimdekini fırlatırım , tekme atmakta olabilir.Her zaman olan şeyler değil.Mimiklere mi dikkat etmek lazım.İşin açıkçası mimiklerin anlamını pek bilmiyorum.Arada bende elimi yüzüme sürerim ama sinirlenince veya üzülünce değil.Sanırım buna çalışmak veya okumak lazım.

Alıntı:

Nurkann Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 857406)
Çekirdek inanç çalışması yaptırmaya karar vermiştim 5 ay önce..O ara öylesine bir yaşam kocuna da bilgi amaçlı mesaj yazdım.
Seçimimi yaşam kocundan yana kullandım.
Gerçekten çok faydalı oldu.Tam istediğim gibi arkadaş gibi görüşüyorduk..
Benim düşüncem; yaşam kocuyla çalışmak bana bir çok şey kattı ve zamanı geldiğinde hepsinin mevyelerini topladım..

Kısa süre önce yaşam kocuyla çalışmama gerek kalmadığını hissettim.Karar vermekte zorlanan ben..Bu konuda kararırımı çok kolay almıştım

Konuya dönecek olursak çekirdek inanc çalışmasına tekrar sıcak bakmaya başladım..
Kıpcakbeyi gelişmeleri çok anlaşılır ifade ediyorsun teşekkürler

Ben teşekkür ediyorum.Zaten benim en başında amacım etkileri insanlarla paylaşmaktı.Pozitif düşünce telkini var mesela.Evet çok pozitifim her şey olacağına varır diyorum takma diyorum.Yararsız düşüncelerin yararsız olduğunu bilip yine düşünürdüm.Bir konu var bana özel.Bütün seçenekleri değerlendiriyorum.Aslında belki milyonlarca alternatif var.Hangisi doğru.Bilemeyince üzülüyorum.Bunun zaman kaybı olduğunu ve beni üzdüğünü söylüyordum.Çekirdek inancı yaptırmadan önce ama yine kendi mi düşünürken buluyordum.Şimdi ben kendi sözümü daha çok dinliyorum evet bazı konularda iradem zayıftır mesela.

Rahmetli Cem Karaca'nın dediği gibi yüz bin kere tövbe edip şarap içmek gibi.Dalgalanmalar oluyor.Arada bu konu delik çoraptan çıkan parmak gibi patlıyor.Bu gün yine oldu.Havalarda yağışlı öncesinde müdür yine bizi azarladı ama o kadar üzülüp sinirlenmedim.

Adamın ne dediğini anlayamıyorum zaten hızlı konuşanlar tez canlı olurlar.İş yapılıp bitmeyince kükrerler.Kendime yapmam gerekenin işi yanlış yapmak değil üç kere sormak olduğunu söyledim.Aslında çok iyi adam babacandır.

Öğle arası yine aynı düşünce beni biraz hırpaladı ama akşam kendimi düzeltebildim.Uzun soluklu olmadı.

O uzun gelen videoyu sonunda dinledim evet bende çoçukluğumda ağladım.Ayrıca bahçemde ki gülleri düşünürken birde o başarılıyım kısmında.

firdevsi ala 03-03-2016 10:54 PM

Aynaya bakarken sinirlimisiniz

Ben sahsen aynaya bakamiyorumdum
Cunku aldigim kilolari gormezden geliyordum
Hatta aldigim o kilonun ardina saklaniyordum
Aynaya uzun uzun bakamiyor agliyordum
Elimi yuzume kapatip:( gormezden geliyordum
Kendimle cok mucadele ettim
Olumlamalar yaptim
Cirkin oldugumu dusunmem sisman oldugumu dusunmem utangac oldugumu dusunmem
Hepsini anne sefkatiyle bagrima bastim
Atalarimdan ozur diledim.
Gecmisden bana gelen butun negatif baglari beyaz isiga donusturup sevgiyle ugurladim
Tesekkur ederim hepinizden
Ben dersimi aldim dedim
Hayatimdan cikin
Ve zhpopoyontemi yaptim
Ozur dilerim beni af et tesekkur ederim seno cok seviyorum
Sonra suya kodlama yaptim
Istediklerimi kagida yazdim suya yazdim
En onemlisi kalbime yazdim
Kalbimi aynada gormeyi diledim
Neye ihtiyacim var
Beni ne mutle eder
Ben cekiliyorum aradan kalir beni yaradan

Ayna bana nasil gorundugumu soyledi
Aynaya bak seni ne mutlu ediyorsa bilincalti soyluyor
Anne sevgisi uzulursen aglarsan seni kim teselli eder
Annemiz ve o sifali elleri o nurlu yuzuyle sacimizi oksar sevgi elleri yanagimizda bir sefkat merhametin bedenlesmis hali
Annemin bana sarilmasini cok istiyorum.
Dedim o yapmiyor ben sarilacagim ona
Sarildim ona simskı
Simdi bile agliyorum
Annemmmmm seni seviyorum

firdevsi ala 04-03-2016 07:52 AM

Gece aklima bir resim belirdi.
Mutlu olmayi hayal etmemek.
Hep bir eksik var gibiydi pazili tamamliyorum.
Mutlu olmayi seciyorum.
Kendimi seviyorum ve onayliyorum.
Kendimi ve ailemin degerini gormeyi seciyorum.
Ve onlari desteklemeyi seciyorum.
Mutlu olmayi hak ediyorum.
Zengin olmayi hak ediyorum.
Gibi ayrica
Kendimi anlatmak surekli onay almak zorunda degilim.
Budur.

KıpçakBeyi 04-03-2016 02:05 PM

Evet maalesef bir onaylanma isteği var.Her şeyi aile ile iştişare ederim onların fikrine uymaya çalışırım.

Şimdi şimdi ama yine de karar senin diyerek çekiliyorlar.Bende nasıl karar benim diyorum içimden.Hayatımda her şeye müdahale ettiniz , kulp buldunuz.Şimdi ister istemez onaylamayacağınız bir şeyi nasıl yapayım.

Çok kararlı olduğum şeyleri zaten sormaz yaparım ama insan o desteği hep arıyor.Sen yap biz arkandayız demesini istiyorum insanların.Hayır denilince surat yapılınca üzülüyorum ama İnş'Allah zamanla aşacağım.

Yine de şükrediyorum insan hep kendisini görüyor.Dışarıdan baktığı şeylerin zahirine kanıyor. İşin içine girince bazı şeyleri görüyor.

Beraber atandığımız bir arkadaşım var.Bize göre aşırı tutumluydu.Ben Ege'de (Maalesef böyle bir bölgemiz var.Biraz tarih bilenler Ege diye bir deniz olmadığını ve böyle bölge olamayacağını bilirler.) çalıştığım için biraz paragöz olduklarını gördüm.Ben de ona yoruyordum.

Evlenmek için para biriktiriyordu.Biz öyle biliyorduk.Hani yemek yemeyen bir arkadaş.Gerçi o başka şekilde söyleniyor ya neyse.

Bize göre en az 40000 biriktirmiş geliyor.Sonra kazın ayağının öyle olmadığı ortaya çıktı.Parayı ailesine göndermiş , ailesi parayı yemiş veya başka işler için kullanmış sadece beş bilezik parası (22 gr 22 ayar ) para biriktirebilmiş.Onları da bozdurmuş dolar almış.

Evlenmiyorsun sana kız bulamadılar mı dedim.Bir ara düşünüyordum şimdi vazgeçtim dedi.Babama araba almayı düşünüyorum.Altına sıfır golf çekeceğim dedi.Ailesi yanında çok para bulunmasın diyor o da neredeyse beş-on lirayla geziyor.Bizde onu yaptık ama ben 30-40 lira aşağısında para taşımam.Alışık değilim ama genelde elli-elli veya yüz-yüz çekerim.O na acil para gerekebileceğini söyledim ve zaman beni haklı çıkardı.

Şimdi bu arkadaş para hesabı yapabiliyor ama para kullanmasını bilmiyor.Yirmi yedi veya yirmi sekiz yaşında.Üç sene sonra evlense (bu gidişle zor) tamamen şok yaşayacak.Bağımsız karar veremiyor kız iyi huylu değilse çok çektirir.Her şeyin en ucuzunu alacağım diye uğraşacak.

Ev arkadaşı olan arkadaş evlendi o kadarını söyleyeyim.Elma almayalım ne gerek var ben elma yemiyorum.Diğer arkadaş ben yiyorum diyemiyor.

Ha bende para kullanmasını bilmiyorum sadece biriktiriyorum.Para harcarken elli kere düşünüyorum ama kimseye sormuyorum.Bu parayla ne yapacağım ki modundayım.Hiç ihtiyacım olmadı o kadar meblağa.

Düşünüyorum da şimdi şimdi.Ben bu şartlarda nasıl bağımsız karar verebilirim diye.Neredeyse her şey hazır geldi.Yap dediler yaptık ye dediler yedik.Yanlarında olsam yine müdahale ederler ama o kadar müdahale etmiyorlar ama o çocuklukta yaşadığımız deneyimler hakikaten bugünümüzü şekillendiriyor.

Nurkann 04-03-2016 03:05 PM

Re: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

Aslında buna öğrenilmiş öğrenilmiş çaresizlik deniyor yine dönüiştürmek bizim elimizde en azından farkındayızz ilk adımı geçtik :)

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...a-bilinci.html

Genelde erkekler daha özgür olur bizim buralarda para harcarken müdahale edilmez seçimleri onaylanır filan.
Tabiki yetistirilme tarzına bağlı oluyor
Benim abim babamla çalışıyor ve üst katimizda yaşıyor
Aynı is yeri olunca ve keseler bir olunca burda onay alma akabininde müdahele kaçınılmaz tabiki
Benim düşünceme göre her aile evladının iyiliğini ister..kendileri nasıl gorduyse öyle davranirlar..Bu durum değişmez.Kendimizde degistirmek istediğimiz bir davranışin farkına vardigimiz zaman; böyle devam edip etmeme konusunda karar almak gerekiyor
Ben hayatıma sahip cikabilirim
Kimseyi kırıp uzmemeye gayret ederek
Sahnede benim rolüm varsa istediğim şekilde oynamak isterim
Bunuda onlara kanıtları
Sonrasında onay ve müdahale ye ihtiyaç duyulmaz
Önce bu duruma karar verip inanıyoruz sonrada eyleme geçiyoruz kisacasi..

Bilindiği üzere de biz kızlar güçlü erkekler tercih ediyoruz
Kendi ayakları üzerinde durabilen.kararlarını verebilen bireyler daha çekici geliyor

Genelleme yapıyorum ama etrafimdaki insanlar böyle
Yada ben kendi babamdan bunu gördüğüm içinde böyle şekil aldı diyorum

KıpçakBeyi 06-03-2016 05:33 PM

Onaylanmanın aslında çok farklı kökenleri de olabilir hatta okuduğum kitabın birinde bir vecize vardı.Onaylanmak insan doğasının en naif özelliğidir gibi bir cümle.

Ağabeyinin durumunu anlayabiliyorum. Empati yapmaya da gerek duymuyorum çünkü ben bu durumu ömrümün üçte ikisinde yaşadım.Maddi gelirinizi bilmiyorum.Bu duruma net olarak uymuyor da olabilirsiniz ama eminim ağabeyinin keşke kendi başıma idare edebileceğim bağımsız bir gelirim olsaydı dediği an veya anlar olmuştur.

Mesela ağabeyin vw golf almak istiyor ama hemen gidip alamayacak babanın yanına gelecek baba golf alalım diyecek babanda golf güzel ama biz kalabalık bir aileyiz gel bir transporter alalım diyecek.Neticede golf alınmadığı için üzülecek.

Tabi bir de bu durumun farklı varyasyonları olabilir.Bazıları sadece adet yerini bulsun diye kendisine sorulsun isterler.Ben öyleyim mesela bizimki geçmişle alakalı.Eğer ben sıkıntıya düşmeyeceksem genelde herkesin iznini vs veririm ya da sınır çizerim.Bazı insanlar ise senin ısrarını görmek isterler gerçekten isteyip istemediğini görmek isterler.Çok farklı varyasyonlar var hepsini buraya yazamam, yer yetmez.

Dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali babam benden araba kullanmayı teklif etmemi beklemiş ben de babamın hadi gel oğlum sana araba kullanmasını öğreteyim demesini bekledim.Sonra üniversiteye başladığım ilk senenin yazında burslarımdan biriktirdiğim para ile ehliyet almıştım ama araba kullanırken kendimi çok kasıyordum mesela.Kasların gücünü kesinlikle hafife almayın.

Onaylanma sadece maddi konularla sınırlı değil yeni bir proje yapmak istiyorsun heveslisin ve müdürün karşısına geçip anlatıyorsun o da sana olmaz diyor hevesin kırılıyor bu sefer daha karşısına çıkmak istemiyorsun.Elbette bu durumun öğrenilmiş çaresizlikle çok alakası var.Beklediğin tepki şu aslında : Muhteşem bir proje herkesin aklına gelmeyecek bir şey.Süpersin sen ya.

En basitinden pek çok kız üzerine giydiği için Aa ne kadar yakışmış denmesini beklerler , beklemezlerse de söylenildiği zaman hoşlarına gider.Aslında erkekler içinde aynı kravatın güzelmiş gibi bir cümle senin hoşuna gidiyor.Hele ki daha önceleri birileri sana bunu söylemediyse.

Çoçukluğunda aşırı şımartılmış olmak da iyi bir şey değil aşrı öz güven veriyor.Her yerde bunu arıyorsun ve başarılı olabilmek adına birinin sana sen dünyanın en mükemmeli değilsin karşındaki kişi senden daha iyi biri ve sen sırça köşke yaşıyorsun hadi ayakların yere bassın ve şu işe devam edelim demesi gerekiyor.

Çünkü zoru görüp burunları sürtülünce sönüyorlar balo oldukları ortaya çıkıyor.Arkadaşla arada kafelerde böylelerine çok denk geldim.Kız arkadaşı ile buluşmuş küçük dağları ben yarattım öz güveni büyük dağları Allah yaratmış olabilir(Haşa sümme haşa.)

Doksan sonrası doğan kuşağın hali böyle gerçi fikirlerine değer verdiğim emekli bir hekim ağabey buna seksenin ortasını da dahil ediyor.Her şeyi bildiğini zanneden , bencil , dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan , kimseye saygısı olmayan bir nesil türedi diyor.Katılmadan edemiyorum.Aslında bu tahlil daha uzunda ben kısalltım.

Bizim durumumuz biraz daha farklıydı annem mesela benim hep eksiklerimi söyledi sonra eleştiriye gelemediğimi söyledi.Babama göre hep savunma durumuna geçiyordum.

Kesinlikle ailelerimiz bizim için her şeyin en iyisini istiyor.Şöyle bir durum var eğer bir ailenin son çocuğu değilseniz veya gayet okumuş ve geç evlenmiş hatta annenin " biyolojik zamanının" sonlarında doğurduğu babanın belki kırklı ellili yaşlarda olduğu bir çocuk değilseniz genelde deney tahtası oluyorsunuz.Gayet imprövize bir çocukluğunuz oluyor.Pek çok şeyi kendini kendize öğrendiğinizi düşünüyorsunuz.Durum aslında öyle değil ailenizde sizinle beraber öğreniyor ebeveyn olmayı.

Bu nedenle ilk çocuklar hep biraz mahzundur , sessizdir.Genelde son çocuklar daha girişken olur hatta son çocuk hele böyle torun sevme durumunda olan bir ailede ve torun varken gelmişse ( kendinden bir-iki yaş büyük amcası dayısı halası teyzesi olan birini düşünün) daha farklı oluyor.Birde ailenin maddi imkanları zamanla genişler küçük kardeş veya kardeşler sıkıntılı dönemleri pek görmezler.İlk çocuk bunları görür.

Benim memur doğrusu memur mühendis olmamda biraz çocukluğumuzda ve süregelen senelerde yaşadığımız olayların etkisi büyük.Yoksa kendi işimiz vardı.Sadece bir adamın tek bir işten bize 45000 lira borcu var.Aynı adamın başka borçları da var.Bunları hep görünce ister istemez bir garanticilik gelişiyor.Mesela telkinlerden biri de garanticiliğe son.

Biraz memur çocuklarına imrenirim hiç bir krizde parasız kalmadılar.Maaşları hep yattı.Bir İspanya ,Yunanistan olmadık ama serbest piyasa bitti.İntihar eden zenginleri gördük.Paralarımızı alamadık sadece biriken ne varsa onu yemek zorunda kaldık ama onlar (bana göre) belki sadece biraz kemer sıktılar ve o durumları yaşamadılar.

KıpçakBeyi 11-03-2016 11:04 AM

Dört döngüyü tamamladım.Yukarıda meditasyon mudur artık nedir onu yaptım.

Z'ponopono okumaya başladım.Kantaron yağlı çaya devam ediyorum.Hangisi ne etti , bilemiyorum.Telkini çok dinlemekten mi yoksa benim burnumdan nefes alırken zorlanmamdan mı bazen üzerimden kamyon geçmiş gibi oluyor.Yumruğum sıkılı uyuyorum her halde o hala devam ediyor sabahları ellerim taş gibi uyanıyorum sanki gün boyu kil yoğurdum.

Bu dönemde ne oldu?Değişik bir kendine güven isteği geldi hani bunu çok da tarif edemem ama öyle haplanmış her şeyi yaparım modunda bir öz güven değil hala daha yolum var.Sanki biraz rahatlamış olmaktan gelen içsel öz güven gibi.Şu an wing chun'a başladım.İkinci haftam geçen gece dövüş sanatları bile bana bundan fazla öz güven veremez gibi bir laf ettim kendime.Bu arada wing chun'un en belirgin farklı rahatlama üzerine kurulu olması.Kasları rahatlatıyorsunuz ki hareketler aksın.Bunun Ying Yang'den meşhur iç içe geçmiş çember gelen felsefi bir yönü var.

https://en.wikipedia.org/wiki/Yin_and_yang

Kuvvet yumuşaklıktan , yumuşaklık kuvvetten gelir.Gece ve gündüz gibi her şey iç içedir.Neyse ben kendimi kasıyorum aslında kasıyordum. Bu durumu aşabilmek için başladım hatta.

Geçen döngülerimde bazen müdürle iş konuşurken heyecandan kekemelik vardı.Aşırı bir durum değil normalde nadiren olur.Telkinlerle başlamıştı.Şu an aşırı bir sıkıntı yok ama başka bir konu hakkında çok düşünüyor ve kendimi yoruyor , üzüyordum bu sefer o geldi.Onu çay ile aştık.

Dalgalanmaların şekli değişiyor.Biz de zaten Müzeyyen Senar'dan Dalgalandım da duruldum şarkısını dinleyebilmeyi iple çekiyoruz.

Kendimle alakalı daha fazla sorumluluk alıyormuşum gibi bir his var içimde.Vazife ile alakalı sorumluluk almaktan çekinmiyorum ama bir ayakkabımı boyamaktan çekiniyorum. Ayakkabımı boyadım. sevincli

Benim patavatsız bir arkadaşım var.Aslında çok samimiydik ama o samimiyet tez ayrılık getirdi.Biz de onun negatif yanlarını gördük.O sende bir şey mi var , bilelim ne bu mutluluk hali dedi.Cümle böyle değilde onu yazarsam farklı anlamlar çıkar.

Yeni geçmiş oluşturucu da var telkinlerin arasında.İlginçtir lisede hoşlandığım ama bana kötülük yapmış bir kız vardı.Çekirdek inançta bahsetmiştim Abdullah beye.Kızın ismini unuttum sanki.Hatırlamaya çalıştıkça aklıma gelmiyor.Üçüncü dördüncü düşünce ha ..... diyorum.Geçmişte ki bazı anılarım canlanıyor ama onu anılarda yaşadığımı düşünmüyorum sanki.Geçmişte daha az yaşıyor gibiyim ama bu net bir durum değil.Kendime devamlı dün dünde kaldı ve ben bugünü yaşıyorum diyorum.

Anlattığım gibi son döngüde daha az telkin vardı(new age).Sanki ana çekirdek inançlar onlar gibi.Hesaplarıma göre bana bir en az 14-15 döngü gerekiyor ki tüm telkinler etkisini tam hissettirsin.Ben dördünü bitirdim.

Dur bakalım ne olacak.Anlatmadığım bazı şeylerde var elbet ama işin bir şeyini çıkartmamak lazım.Şunu yaptım bunu ettim gibi.

KıpçakBeyi 08-04-2016 11:46 AM

Beşinci döngü yedinci gündeyken ara verip ailemin yanına gittim.Bu sefer orada dinlemedim telkinleri.Toplamda dokuz gün.

Geldiğimde ve tekrar başladığımda yeniden başlamış gibi bir his yoktu içimde.Acayip neredeyse gereksiz hatta vurdumduymaz bir halim vardı iş yerinde Sağ olsun müdür bey biz toparladı (azarlamanın kendimcesi) ilk beş dakika tamm dedim ama sonrasından gereksiz uzattığını düşündüm ama en azından bundan sonrası için yol haritası çizdim.Birimin müdüre göre bal yapmayan arısıyım. Önceden saygıdan ses etmiyordum ama kendimi izah etmezsem bu iş hep böyle gidecek bunu gördüm.

Neyse işe biraz daha odaklandım.Sanki üzerimde ki etkiler azalmış gibi hissettiğim anlar oldu hatta o eksik kalan döngüde burnum tıkandığı bir zaman sanki ağzımdan alamadığım nefes yetmeyecekmiş de boğulacakmışım gibi hissettim.Olmuyor bir türlü ama iki saat içerisinde kendimi rahatlatabildim.

Beşinci döngüde sanki etkilerin bir kısmı geçmiş gibi hissettim.Demek ki hala ihtiyacım var.Bazı şeyler tam oturmamış.Birde konuşurken dilim dönmüyor hatta klavyede bazen yanlış harflere basıyorum.Her halde loblar birbirleriyle savaşırken öyle oluyor.

Bir buçuk aydır Wing Chun İp Man geleneksel yapıyorum.Duruşum değişti arkadaş epeydir görüşemiyoruz spor mu yapıyorsun dedi evet dedim.Wing Chun da sağ sol lob dengelemede önemli bir spor dalı diye biliyorum.

Ücretli bir kaç telkin daha sipariş ettim bakalım ne olacak.

Not bu arada yarım beşi saymazsak bir döngü bitirdim ve aradayım altıya tekrar başlayacağım.

marea476 14-08-2017 07:24 AM

güncel.....

speechless 16-08-2017 02:43 PM

Çekirdek inanç çalışması yaptırdım. Telkinleri düzenli olarak dinlemeye çalışıyorum, 2. tur bitti bana gönderilen kağıtta 4 tur olacağı söylenmişti. İlk izlenimler ben farkında değilim ama duruşum değişmiş. Beni gören bir kişi noldu sana böyle çökmüşsün hayırdır bir derdin bir sıkıntınmı var dedi. Yoo gayet iyiyim bir sıkıntım yok dedim, yok dedi bambaşka gördüm seni diye ısrarla söyledi. Olumlu anlamda bir gelişme görmediğim gibi içsel sıkıntılarım daha da arttı bunu hissedebiliyorum ama dışa vurduğunu dürüst bir kişiden öğrendim şahsen farkında değildim.

marea476 16-08-2017 06:44 PM

Alıntı:

speechless Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860934)
Çekirdek inanç çalışması yaptırdım. Telkinleri düzenli olarak dinlemeye çalışıyorum, 2. tur bitti bana gönderilen kağıtta 4 tur olacağı söylenmişti. İlk izlenimler ben farkında değilim ama duruşum değişmiş. Beni gören bir kişi noldu sana böyle çökmüşsün hayırdır bir derdin bir sıkıntınmı var dedi. Yoo gayet iyiyim bir sıkıntım yok dedim, yok dedi bambaşka gördüm seni diye ısrarla söyledi. Olumlu anlamda bir gelişme görmediğim gibi içsel sıkıntılarım daha da arttı bunu hissedebiliyorum ama dışa vurduğunu dürüst bir kişiden öğrendim şahsen farkında değildim.

dinlemeye devam ediyor musunuz peki..
bu sorunları telefon acıp söylediniz mi,ne dediler merak ettim ?

speechless 17-08-2017 11:49 AM

dinlemeye devam ediyorum, telefon açmadım ama mail gönderdim ona da cevap veren olmadı

speechless 17-08-2017 12:08 PM

enteresan olan bazı mp3lerde arka planda gelen sesleri duyabiliyorsunuz hatta kulak verince birkaç kelime çıkarabiliyorsunuz bazı mp3lerde ise hiçbirşey duymak mümkün olmuyor. Ne dinlediğim konusunda şüphe duysam da bir etki olduğu su götürmez bir gerçek. Yazdığım maile cevap gelseydi fikir paylaşımında bulunabilirdik. Bu sıralar ganoderma lucidum (reishi mantarı) denen bir bitki ile ilgileniyorum. Bu mucizevi bitki vücudun bağışıklık sistemini güçlendirerek bugün tıpta çaresini bulamadığımız hastlalıklar için bile şifa kaynağı olabiliyor. Yalnız bazı gözlemlediğim durumlarda mesele örnek vereyim sedef hastalığı kullanıma başladığınız ilk zamanlar hastalık daha da yaygın hale gelebiliyor. Birçok kişi bu durumdan endişe duyup ürün kullanmayı bırakıyor. Halbuki hastalık yayıldıktan sonra bile düzenli kullanmaya devam edenler bağışıklık sisteminin güçlenmesiyle birlikte hastalıklarından tamamen iyileşiyorlar. Bununla bağlantı kurup çekirdek inançların da bir nevi bizi yanlış yönlendiren hastalık olduklarını düşünüyorum. Bu bakımdan bu hastalıklardan iyileşmek belli bir süreç alabilir diye düşünüyorum. Başlangıçta böyle olumsuzlukların olabileceğini bu sebepten normal karşılıyorum.Yine de yazdığım maile cevap gelmesini ve profesyonel bir yorumu dinlemek isterdim.

marea476 19-08-2017 11:06 PM

Alıntı:

speechless Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860938)
dinlemeye devam ediyorum, telefon açmadım ama mail gönderdim ona da cevap veren olmadı

cekirdke inanc sitesinde canlı destek hattı var..oraya yazın..telefonda acın bence

ben telefon actım ,destek hattında da görüştüm.yardımcı oldular..

size katılıyorum..çekirdek inanclardan kurtulmak bir sürec ve bu kisiden
kisiye degisiyor.

KıpçakBeyi 21-08-2017 04:30 AM

Çekirdek inanç o güne çoğunluğu toplum ve yakın çevrenin telkinleriyle oluşan kötü inançlar ve kabullenmeler.Kesinlikle bir süreç.Kendinizi etrafınızı ailenizi sorguluyorsunuz.Elbette ara ara yine kendinizi kötü veya görebiliyorsunuz (özellikle depresif anlarda) ama ne zaman ki içsel konuşmalarınız değişip olumlu hale geliyor ondan sonra ilerliyorsunuz.

speechless 21-08-2017 03:13 PM

edindiğim kısa tecrübede telkinleri hiç bilmeden dinlemenin faydası daha büyük oluyor. Hiç bilmeden dinlemek> bilerek dinlemek içeriğindeki sözlerden bahsetmiyorum telkin olup olmadığını bilmeden dinleyenlerde bile etki gösteriyor, bu nasıl bir şey

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:05 PM.