Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekirdek İnanç Bulma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/)
-   -   Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/617509-telefonla-cekirdek-inanc-bulma-calismasi.html)

YESHAPPY 28-05-2012 10:09 PM

Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

Alıntı:

BURRR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824562)
Daha önce isme özel telkinlerle fobimi aşmaya çalışmıştım ancak başarılı olamadım ya da olamadı son şans olarak 22.05.2012 tarihinde özlem hanımla bir çekirdek çalışması yaptık. henüz cdlerim gelmedi ama iyi ve kötü renklerim üzerinde çalışmalara başladım olumlamalar yapıoyrum aynı zamanda olumsuzlamalar yani özlem hanımın bana söylediklerini tek tek yapıyorum. bugün bana tavsiye ettiği kitaplarda elime ulaşacak. Çekirdek inançlarımı kırmak için elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım.Umarım başarılı olurum. detayları bilgi sahibi olmanız açıısndan buradan paylaşacağım:)

Ben calismayi Ozlem hanimla yapmamistim. Kendi secimimdi. Renk calismasi gibi bahsettigin seylerden de bi haberim dogal olarak. Herkesin teknigi farkli sonucta. Yalniz sunu anladim ki, bir seyleri farketmemi saglayacak tek kisi benim. Belki de baska kisilerle calismayi dusunmeliyim bu konuda. Simdilik kendime kendimle yardim edebilirim.
Yasar misin farklilik bilmem;ama muhakkak yaz. Hem merak ederim degisimlerini hem de Belki teknige ihtiyacim vardir ve senin sayende farketmis olurum.

gzlm 12-06-2012 11:39 PM

Herkese slmlar ... bende çekirdek inanç çalışması yaptırmıştım ve bugün telkinlerimin dinleme peryodu bitti 4 peryot olarak değişimler var gibi az da olsa ama tam anlamıyla çözümleyemiyorum farkında değilim yada artık inş. yakın zamanda farkında olurum .... arkadaşlar bu çalışmadan sonra kendisinde değişiklik hissedenler kendilerini nasıl gözlemliyorlar acaba soru mu soruyorsunuz kendinize yada ne bilim herkesi başkası mı farkediyor değiştin sen diye bana henüz kimse birşey demedi :) artık düzelmek istiyorum yeter :D düzelicem düzeliyorum inanıyorum olucak bişeyler :) bu arada arkadaşlar çekirdek inanç konuları nedense çok pasif kalıyor asıl sitenin can alıcı kısmı pasif kalmış lütfen destek paylaşım yapalım bilgilendirelim bilgilenelim... saygılar...

nurbanu25 13-06-2012 12:19 PM

merhaba.ben geçen yıl yaptırmıştım özlem hanıma.ama düzenli dinleyemedim.bugün 10 günlük 2. periyot bitiyor.yani toplam 23 gün oldu.henüz belirgin bir fark yok.müthiş derecede başağrısı var.sabırla dinlemeye ve olumlamalara devam.sevgiler...art56art56

dilek79 31-07-2012 03:28 PM

Herkese merhabalar, 5 martta özlem hanım ile çekirdek inanç çalışması yaptık.o tarihten bu yana 5 ay geçti.çok düzenli cdlerimi dinledim.olumlamalarımı yaptım.Özlem hanımın bana önerdiği tavsiye ettiği bütün kitapları okudum.Ancak hehangi bir değişikliklik oluşmadı.Tabi değişiklikten kastım; somut değişiklik, psikolojik,ruhsal duygusal değişikliklerdi.Ama bunları hiç biri olmadı.Özlem hanıma cdleri doğru dinleyip dinlemediğim ile ilgili bir mail attım.Hemen mailime cevap yazdı ilgilendi ve bilgilendirdi.Cd deki telkinleri dinleme ile ilgili bir sıkıntı da yok.
Açıkçası hayal kırıklığı içerisindeyim.Hiçbişey olmasa bile iç huzuru ve kendini mutlu hissetmeyi yakalamayı çok istemiştim.CD deki telkinleri dinlemeye devam etmekteyim,hala ümidim var.

hayatimdegisti 01-08-2012 02:22 PM

Çekirdek inançla ilgili tüm sorularınız ve destek almak için 0539 559 64 22 den bana ulaşabilirsiniz....
İletisim için 0212 481 66 45 ya da yukarida verdiğim cep numarasını kullanınız...

yaseminist 03-08-2012 04:15 PM

Telkin metni çevirisi karşılığında çekirdek inanç çalışması yapıtrabilir miyim?

fiesta 04-09-2012 04:37 PM

yahuuu çok pasiff kalmış ciddenn konular,uzun zamandır takip ediyodum bu konuyu baktım kimse paylaşımda bulunmuo bulunsada dewamı gelmioo,hayırdır tesptten sonra ya bulutlara uştular yada öldüler diorum nerde bu millet :D we nihayetinde bende cuma gunu yaptrdım abdullah beye çok guzel tespitlerde bulundu hakkını yiyemem aa diip şaşırdıklarım oldu.tlde pek kendimi ifade edemedimm bana sorular sormasa konuşmicam o derece şoklandım :D kendimi rahat ifade edemediğimi düşünüorum olumlama we olumsuzlama werdi,olumlamalarımı yapiorum fakat olumsuzlamayı anlamadım bana tekrar ettirdi bi kaç olumsuzlama neolduğunu sormayı unuttum hımm hımm hıımm dedim durdum halbuki normal şartlarda dilim papuç ama konuşamadım :D tli kapatrken sormak istediğin warmı dedi unuttum dedim ay sinir oldum kendime okadar konuşma yapmıştım yazılar yazdım soyliceklerime dair yalan oldu :D birde hoponopop dan bahsetti o kitapı almayı düşünüorum.ses kaydı yapıcaktım korktum onuda yapamadım:D neysetlini werdi problemolursa ara die arıyıp soylıcem ama utanıyorum anlamadım mı dicem neyse cekirdekk inancım,ben buyumeyle ilgili birde insanlardan sewgimi şirinlik yaparak alıcamı sanıyomuşum yani şirinlik yaparsam sewilirim modu korunmaya muhtaç bi sewgi almaya çalışiomusum sanırım zeka yaşım 5 :D gelişmeleri yazarım dicem kimse yazmassa bende sır olurum :D :D :D arkadaşlar paylaşalımm lutfennn ona göre motiwe oluruz

sweeet 04-09-2012 04:58 PM

Kimsenin öldüğü falan yoktur. Sadece bazen insanların normal hayata adapte olduklarından buralara uğramayı unuttuklarını düşünüyorum. Bazıları yoğun iş temposuna kapılıyor ve bazıları da söylenenleri tam olarak yerine getiremediği için pes ediyor da olabiliyor. Belki de bunların hepsi önyargı.

Malesef bazı arkadaşlarımız da birilerine ya da birbirlerine kızdığı için foruma uğramayı bırakıyor. Kimisi forum kültürüne yabancı. Şimdi sosyal medya siteleri daha revaşta. Falan filan ayy bir sürü içimi döktüm. Ama burada bilgi kaynağı ve tecrübe kaynağı bir çok paylaşım var. Ve ben bunun yerine tutacak başka bir şey olduğunu sanmıyorum şimdilik. Eski teknoloji ile devam. Bazen alışkanlık meselesi. Kimi alışıp kopamıyor, kimisi de gitmeyi seçiyor. :)

Anlatmak veya anlatmamak, kalmak veya gitmek bunların hepsi seçim meselesi. Ama hala paylaşım yapan üyelerimiz var. Özellikle kendi günlükleri olanlar daha çok paylaşmaya devam ediyor. Belki siz de bir günlük açarak değişiminizi sonuna kadar anlatanlardan olursunuz. İsterseniz tabi.

O arkadaşlarımızdan birinin günlüğü işte burada:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post829355

Henüz çekirdek inanç çalışması yaptırmadım. Ama kendi keşfettiğim inançlarım var. Bir kısmını değiştirmeye çalıştığım buna reğmen imkanım olduğunda mutlaka ben de çekirdek inanç çalışması yaptırıcam.

Şimdi bir kere bence sormak istediklerini hemen şimdi bir kağıda yaz ve sonra da telefonu al ara. Ve sorularının cevaplarını öğren. Bir konuyu baştan anlamazsan nasıl en iyi şekilde sonuç alabilirsin.

Hopo yöntemi iyidir. Hala o kitaba başlayamadım. Ama yöntemi anlatılan kadar uyguladım. Olumsuz enerjileri boşaltma konusunda işe yarıyor.

Gelişmelerinizi okumayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Her şey gönlünüzce olsun.

Sevgiler.

fiesta 04-09-2012 04:58 PM

arkadaşlar size bi sorum olucakk ilişkilerle alakalı cd siparişi weren oldumu yada çekirdek inanç tespitinde abdullah bey konuların içine onları koydumu??

sweeet 04-09-2012 05:03 PM

Bir başlık daha önermek istiyorum size çekirdek inanç çalışması yapan arkadaşların paylaşımda bulunduğu.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...e-sonrasi.html

azraist_24 26-11-2012 05:54 PM

Cekirdek inanc yaptirmak istiyorum ama nerden baslayacagimi bilemiyorum.

Sorularim var:)))

* Oncelikle ucretimi oduyoruz yoksa arayip once randevu alip gorusmeden sonrami oduyoruz.

* Odemesini nakit olarak yapma sansim var mi?

Bu konuda tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorum?

azraist_24 26-11-2012 07:34 PM

Kimse bu konuda tecrubeli degil mi:((((

Işıklı yol 15-01-2013 12:08 PM

Ben randevu aldım bile. Heyecanla bekliyorum. Gelişmeleri sizlerle paylaşacağım arkadaşlar12389

Işıldayan Safir 15-01-2013 01:18 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833928)
Cekirdek inanc yaptirmak istiyorum ama nerden baslayacagimi bilemiyorum.

Sorularim var:)))

* Oncelikle ucretimi oduyoruz yoksa arayip once randevu alip gorusmeden sonrami oduyoruz.

* Odemesini nakit olarak yapma sansim var mi?

Bu konuda tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorum?

Merhaba,

Ödemenin çalışmadan önce yapılmış olması gerekiyor. Görüşme, ödeme gerçekleşmediği takdirde yapılmaz. Havale yoluyla veya kredi kartıyla yapılabilir.

Sevgiler.

kutayhun 04-02-2013 03:36 AM

ben yaptırdım çok memnunum.. neden bu kadar geç yaptırdım diye kendime kızıyorum....
çekirdek inanç yaptırmadığımız her gün yaşamımızdan bir gün çalmak eksiltmek gibi bir şey bence..
abartmıyorum... yaptırın sonra 2 ay dinleyin görürsünüz etkisini... keşke 10 sene önce bilseydim de yaptırsaydım

ancasinan 04-02-2013 11:34 AM

Çekirdek inanç yaptırdığım Sayın abdullah beye vefa borcum olarak kısaca bu yorumu yazayım.
Öncelikle kendisine çok teşekkür ediyorum.

Telkinler işe yarıyormu veya arkasında tuhaf sesler var nedir bunlar diyen arkadaşlar bir kere çok rahat olsunlar içerikte ne varsa müziklerin arka planındada o var.
Arkadaşlar benim hayatımdaki 1 yıllık değişim mükemmel ötesi özellikle son 6 ay olağan üstü.
1-Sağlıklı ve çok tatlı bir çocuğum oldu.
2-Eski iş yerimi kapattım çok farklı ve en az 10 kat kazandığım sevdiğim bir iş yapıyorum.
3-Çok güzel bir semte ve güzel bir eve taşındım.
4-İlişkilerim olağan üstü sağlamlaştı ve güzel oldu.
5-Davranışlarım öz güvenli ve yaptığım ve uğraştığım her şeyden zevk alıyorum.
6-Vucudumda 6 yıldan beri kurtulamadığım alerjim yok oldu.
7--Sağ bacakta sebebi belli olmayan ağrım yok oldu.
8-Normalde 3 günde bir ağrıyan başım şimdi 1 senede toplamda 4 kere falan ağrımamıştır bile.
9-sürekli kendimi mutlu hissetme hali içerisindeyim.
10-Aile ilişkilerim sağlamlaştı.
11-6 Ayda 10 kilo verdim şuan 84 ideal kilomdayım.
Yukarıdaki yazdıklarım en bariz kısımları dır davranışlarla ilgili değişimlerimi anlatsam çok uzar mesajım.

Nasıl oldu sorusunu cevaplayayım

Ana 3 telkini dinlememle başladım 1 yıl önce 3 ay dinledim kesinlikle davranışlarımın değiştiğini gördüm ama yeterli değildi bu süreç beni çekirdek inanç çalışmasına kadar götürdü 2012 nisanda bu çalışmayı kredi kartına borçlanarak yaptırdım. Değişim süreci çekirdek inanç çalışması ile başladı ama ne deişim:))Yukarıda yazdıklarımın büyük bir ölümü son altı ayda oldu.

Çekirdek inancı yaptırın arkadaşlar o zaman buzdağının görünmeyen kısmına sağolsun abdullah bey ulaşıyor oradaki kodları değiştiriyor verdiği cd lerle.Sonuç olarak ben 350 tl idi galiba bu parayı işe yaramadı diyip geri alabilirdim sorgusuz sualsiz geri veriyorlar tabi böyle etik olmayan davranışı eğerki değişim olmussa burada bulunan bir çok arkadaşımın yapmıyacağına eminim.
Şöyle bir ayrıntı var arkadaşlar biraz da olsa before- after yapmak lazım aradaki farkı görmeniz için ben kendi kardeşime yaptırdım çekirdek inanç çalışması bariz değişimleri ben kendi gözümle şahit oldum maddi manevi ama her seferinde adam dediki galiba bana bir etkisi olmadı:)) adam yurt dışından döndü geliri 5 e katlandı davranışları deişti ama işte insanın biraz kendini analiz etmesi gerekiyor tabi ben ondaki ve kendimdeki değişimleri o farkına varmasa bile gördüğüm için çok mutlu oluyorum.Bunları telkinleri dinleyipte bende işe yaramıyor diyen arkadaşlar için dikkat edilmesi gereken bir ayrıntı için yazdım.
Olumlama yapan arkadaşların şevkini kırmak istemem ama ben çok denedim hem sıkıcı hemde insan bilinç altı boyutuna inemediği için kendi bile inananası gelmiyor.Şu anki hayatımdam çok memnunum bana kalırsa 2 tane sihirli formül var yaşamımı değiştiren.
1-ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI
2-FARKINDALIK UYGULAMALARI.

Bu arada abdullah bey den bir randevuda ablam için alıcam kendisinde amansız bie hastalık var tabi siniresel şu anda kendisini psikolojik olarak görüşme sürecine hazırlıyorum bu konulara çok uzak çünkü bu Pemfigus Vulgaris hastalığı illetinden anca inançlarını değiştirerek kurtulacağına eminim.

Herkese iyi saygılar ve sevgiler.

kahraman77 13-02-2013 04:02 PM

1,5 yil evvel yaptirmistim iki ay dinleyip yararini görememistim simdi tekrar baslamak istiyordum ama ne yazikki telkinlerimin linkleri ölmüs iki kere e mail atip yardim istememe ragmen kimse ilgilenmedi bilginize...

sweeet 13-02-2013 08:57 PM

Telefon ederseniz çok daha hızlı yardım alabilirsiniz belki.

ßyKuS 29-07-2014 10:00 PM

Bende çekirdek inanç yaptırmayı düşünüyordum ama çok pahalı olmuş. Telefonla gorüşme 450 Lira Çok zor benim için. Acaba forum üyelerine indirimleri var mı merak ediyorum. Niyetliyim ama 450'de beni aşıyor. Test'e de sıcak bakmıyorum telefonla konuşup anlatmak istiyorum herşeyi. Anlatınca herşeyi üzerimden büyük bir yük kalkarcasına derinden bir ooooh çekicem.

Kararli3521 25-08-2014 09:53 PM

Bu çekirdek inanç tespiti psikologla aynı değil mi bir psikoloğa gittiğin zaman o da genellikle sorunların kaynağını bulmaya çalışır ve bu konuda tavsiye verir.Aynı gibi ama psikologlar ücretsiz?

DaybyDay 29-04-2015 10:14 AM

Abdullah Bey'e çok teşekkür ederim.
Geçtiğimiz günlerde çekirdek inanç testi yaptırdım. Ciddi manada gerekli olduğunu düşünüyorum.
Kitaplara gömülüp gittiğim yıllar geliyor aklıma ve keşke bu sistemle daha önce tanışsaydım diyorum.

Sevgiler.

dtl 16-09-2015 12:28 PM

Calısmayı yaptırdım, bugun 8. günüm. Bir günde 12 saati aşkın dinliyorum. Değişim inanılmaz. Kendime güvenim geldi.
21 günü tamamlamayı merakla bekliyorum. Tek negatif yönü evde yalnız dinlerken nedensiz bir korku duyuyorum, daha önce asla tek başıma kalmaktan korkmazdım. birçok rüya görüyorum fakat hiçbirini hatırlamıyorum. Daha dinç uyanıyorum. bir yandan da halen, bir cd'nin sorunlarımı çözmeye başladığına inanamıyorum. Sosyal fobim gün geçtikçe düzeliyor.

nessss 08-11-2015 01:13 PM

Bnde cekirdek inanc calismasi yaptirdim abdullah beyin bahsettigi olumlama ve olumsuzlamalari tam olarak nasil yapicamizi anlamadim ve surekli olarak yapicakmiyiz onuda bilmiyorum yaptiran arkadaslar yardimci olirsa sevinriim

DaybyDay 10-12-2015 05:21 PM

Olumlamaları ben yapmadım hiç, sadece dinleyerek çok faydasını gördüm.
Ama olumlamaları yaparsan çok daha faydalı olacağı da bir gerçek..

KıpçakBeyi 13-01-2016 09:04 AM

Ben de dün gece telefonla yaptırdım çekirdek inanç çalışmasını.Abdullah beyle geç saatlerde uzun bir sohbet muhabbet yaptık. İnş'Allah sıra telkinlerde.

Aslında aklımda hiç yoktu ama belki telkinlerden ziyade ihtiyacım olan şey çekirdek inançtır dedim.Hızlı bir araştırma ve video izleme safhasının ardından karar verdim.

Biraz tahmin ettiğim biraz da aklıma gelmeyen şeylerdi çekirdek inançlarım.Kolay bir vaka olduğumu iddia etmiyorum muhtemelen orjinal bir vakayım.

art56art56

Temelde olgun ama büyüyememiş birisiyim.Bunun böyle çıkacağını tahmin edebiliyordum.Lüzumsuz şekilde lisede takılı kalmışım.

Bu arada son bir ay kendimi kozada hisseden bir tırtıl gibiyim ya o kozadan kelebek olarak gelişip çıkacağım ya çıkacağım.Artık o kozanın farkına vardığım için bunalmaya başlamıştım.Sıkışmışlık hissi eski kendimin ve eski dar dünyamın bana yetmeyeceğinin farkına varmıştım.

Çok merak edenler için sabırlı ve bir şeyin arkasında duran bir insanım.Gün gün olmasa da etkileri paylaşacağım.

Bu arada şunu eklemek isterim.Çekirdek inanç çalışması ile sadece bir telefon görüşmesi yapılıp çekirdek inanç bulunmuyor.Bu inançlara özel telkinler de hazırlanıyor.Ortalama 8-10 telkin hazırlanıyor.İsme özel 10 telkinlik bir cd 413 tl kdv dahil.

Baştan bu yanılgıya bende düştüm ama telkinleri hesap edince ücret çok uçuk gelmiyor.Elbette alım gücü olmayan bir insan için bu meblağ önemli bir meblağdır.Bunun kesinlikle farkındayım.

KıpçakBeyi 15-01-2016 07:13 PM

Telkin cd bugün geldi.Geldi demeyelim.Ben kargodan aldım.Kargoyu bekleseydim ancak h.içi alabilirdim.Çarşıda işim olmasının avantajları oldu.

Maalesef kırsalın bu sıkıntıları var.Yanlış saymadıysam bir 13 adet farklı telkin var.Hepsinin toplam versiyonlarıyla birlikte 33 adet.

Telkinlerle alakalı gelişmeleri yazmaya devam edeceğim.

KıpçakBeyi 27-01-2016 11:51 AM

İlk 10 günlük döngüyü bitirdim ve üç günlük dinlenme sürecine girdim.Uykuda bazen hafifleme sabahları uykudan başını zor kaldırma hali mevcut.İlk dinlediğim zamanlarda ki gibi değilim.

Farkındalıklarda bir artış yaşanıyor o kesin hani bir kulağınızdan girip öbüründen çıkan bir öğüt gibi değil.Ben mesela ilk dinlediğim sabah ki büyüme telkini de var uyanır uyanmaz neredeyse alakasız bir an sesli bir şekilde büyü artık KıpçakBeyi dedim.

İçinizden sizi biraz daha destekleyen bir yaşam koçu gibi destek olan bir iç sesiniz oluşuyor.Ha o iç ses hep vardı ama az az konuşurdu ve en sıkıntılı zamanlarda teskin etmek için devreye girerdi.Ha kendi kendime hep yapamayacağım edemeyeceğim demezdim ama olumsuz sözler arada söylerdim.

Bu biraz şey gibi hep birinin size söylenmesini istediğiniz cümleleri söyleyen bir ses gibi.Anneniz ,arkadaşınız , sevgiliniz size olumlu şeyler söyleyen biri gibi.Anlattığım gibi 0-18 yaş grubum olumlu cümlelerle ve evet cevabı ile geçmedi.Sonrasında benle beraber büyüyen ailem yaparsın , başarırsın , sen zekisin gibi cümleler kurdu hatta 18 imden sonra matematik öğrendim biraz yavaş ve sancılıydı ama kpss matemetikte matematikçe kardeşimden yüksek net yapar seviyeye gelmiştim.

Yani öyle sihirli değnekle kimse sizi sör ilan etmiyor.Telkini dinledim smaç bastım hop olmuyor.Belki basketbolcuydunuz ve sizin için psikolojik bir eşikti gizli gizli antreman yaptınız ama yapamam diye zorlamadınız.Telkini dinlediysen o psikolojik önyargı gidiyor.Bir daha denesem ne çıkar ki en fazla kimsenin görmediği bir başarızlığım olur ama ya yaparsam.Böyle düşünmek lazım.

Deneyeceğiz göreceğiz başka bir şey bulursam Evreka diye bağırırım.

KıpçakBeyi 16-02-2016 04:49 PM

Aslında bunu Abdullah beyde söylemişti.Bazı hüzünlü şarkılarda gözüm yaşarırdı.Acayip duygulanırdım.Bunun telkinlerle azaldığından bahsetmiştim çekirdek inanç yapılırken.Abdullah beyde sol lobun devreye girdiğini telkinlerin yavaş yavaş işe yaramaya başladığını belirtmişti.

Bu durum filmlerde de gerçekleşirdi hele birde fona Hans Zimmer müziği verdin mi tamam.Öyle sulu göz değilim belki hep bir şeyleri biriktirdiğimiz için aslında vücut patlamak istiyor.Bizde ona izin vermiyorduk.

Çekirdek inançtan sonra izlediğim filmlerde ölü ozanlar derneği , son mohikan gibi hüzünlü ve etkileyici sahnelerde duygu patlaması yaşamıyorum.Sadece etkileniyorum ama yazık oldu çocuğadan çok vay adamlar ne sahne çekmiş etkileyici bir moda giriyorum.Hüzünlensem bile bu diğer sahne ile değişiyor.

Kötü tarafı elime pek gitar almak istememem.Sağ-sol dengesi yavaş yavaş oturacak her halde diye düşünüyorum.

Üçüncü döngünün ortasındayım.

KıpçakBeyi 26-02-2016 11:39 PM

Dördüncü döngüye başladım.Bu sefer ilk defa new age dinledim.Sadece beş telkinin doğa ,piyano ve new age versiyonu vardı.Tahminim bunlar ana çekirdek inançlarım.

Ben de türü değiştirmeyi düşünüyordum ver bu sefer sadece beş telkini koydum daha etkili olsun diye.Bir de böyle deneyelim.Daha etkili olacağını düşünüyorum.

Nasıl oldu pek iyi ilk gün uykum hafifledi.(Pİyano da da olmuştu)Karman çormanlık dozu az rüyalar gördüm.Sabah biraz zor uyandım ama genelde yarım saat içerisinde maksimum kendime geliyorum.

Birde bazı telkinlerim plus plus yani ++ şeklinde nedenini merak ediyorum.

firdevsi ala 27-02-2016 09:15 AM

Cekirdek inancimi buldum :) simdi ona gore temizleme calismasi yapiyorm ayna onunde kendimi gorerek cok etkili bana sifa oldu
Hayirli olsun

dktrlr2008 27-02-2016 08:47 PM

Alıntı:

firdevsi ala Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 857387)
Cekirdek inancimi buldum :) simdi ona gore temizleme calismasi yapiyorm ayna onunde kendimi gorerek cok etkili bana sifa oldu
Hayirli olsun

Çekirdek inancinizi nasil buldunuz.benimkinide bulur musunuz

firdevsi ala 28-02-2016 09:22 PM

Aynaya bakarak buldum
Kendimi neyin mutlu ettigini ve ben sorunlarimi nasil cozecegim
Beden dili ile
Yani uzulunce ne yapsrim
anne sevgisi eksikligini buldum
Sizde beden dilini en cok yaptiginiz mimik hareket nedir bunlari cozerek bulabilirsiniz
Benim hareketim elimle yuzumu surmek anne eli sefkati anlaminda

dktrlr2008 28-02-2016 11:38 PM

Ben bulamam.tebrikler firdevs ala

mesa 29-02-2016 11:40 AM

Bende buldum altta linkini paylaştığım bilinç altı temizleme videosunu dinlerken bir yerde karşıdan küçük bir çocuk sana doğru koşuyor kendi çocukluğun sarıl ve sev deyince baya bir ağlayarak sarıldım benim çekirdek inancım sevgisizlik ve değersizlik

Nurkann 29-02-2016 12:59 PM

Alıntı:

mesa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 857400)
Bende buldum altta linkini paylaştığım bilinç altı temizleme videosunu dinlerken bir yerde karşıdan küçük bir çocuk sana doğru koşuyor kendi çocukluğun sarıl ve sev deyince baya bir ağlayarak sarıldım benim çekirdek inancım sevgisizlik ve değersizlik

mesa linki göremedim tekrar yazar mısın

firdevsi ala 29-02-2016 01:11 PM

http://m.youtube.com/watch?v=E2oGI1jtSgs

Bu sanirim

firdevsi ala 29-02-2016 01:20 PM

y789 editlerden alintilamisimhappy6

firdevsi ala 29-02-2016 01:23 PM

[QUOTE=firdevsi ala;857404]Ruyamda arapca ma yazisi gordum ma anne demekmis
Birde not vardi ruyamda
Bu kadar cok mu uzuluyorsun
Ma hastaligin ismi yazilmisti
Olumsuz edat olarak dusunuyorum.
Sabah namazimi kilarken aniden basimin sag tarafi acildi
Halam agliyordu bende
Bende ondan bana gelen dnamdaki etkisini sildim
Tesekkur ederim hepinizden diyerek aradaki negativ bagi kestim
Bir anda oldu
Kulagima dogru bir sivi akti
Ilac almayacagim bugun
Insaallah iyi olacagim

Nurkann 29-02-2016 01:25 PM

Çekirdek inanç çalışması yaptırmaya karar vermiştim 5 ay önce..O ara öylesine bir yaşam kocuna da bilgi amaçlı mesaj yazdım.
Seçimimi yaşam kocundan yana kullandım.
Gerçekten çok faydalı oldu.Tam istediğim gibi arkadaş gibi görüşüyorduk..
Benim düşüncem; yaşam kocuyla çalışmak bana bir çok şey kattı ve zamanı geldiğinde hepsinin mevyelerini topladım..

Kısa süre önce yaşam kocuyla çalışmama gerek kalmadığını hissettim.Karar vermekte zorlanan ben..Bu konuda kararırımı çok kolay almıştım

Konuya dönecek olursak çekirdek inanc çalışmasına tekrar sıcak bakmaya başladım..
Kıpcakbeyi gelişmeleri çok anlaşılır ifade ediyorsun teşekkürler

Nurkann 29-02-2016 01:28 PM

Alıntı:

firdevsi ala Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 857404)
y789 editlerden alintilamisimhappy6

teşekkür ederim firdevsi ala 956k

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:55 PM.