Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekirdek İnanç Bulma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/)
-   -   Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/617509-telefonla-cekirdek-inanc-bulma-calismasi.html)

nurbanu25 02-06-2011 12:11 AM

Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

2 gün önce özlem şahin e çekirdek inanç tespitimi yaptırdım.65 dakika konuştuk.güzel geçti. 3 tane çekirdek inancım çıktı.bana hotmailden ödevler yolluyor ben de cevaplayıp geri yolluyorum. 2 gün sonra cdlerim gelecek.merakla bekliyorum.iyi geleceğini umuyorum...

hanikk 03-06-2011 09:57 AM

bende kısmet olursa bu gün abdullah beyle çekirrdek inanç çalışması yapacağım.ilk önce özlem hanımla görüştüm. tatlı sempatik bi ses tonuyla çok güzel ilgilendi benimle sağolsun.

kendimi bildim bileli kendii geliştirmek için uğraşırım.çekingen bir yapıyla büyüdüm.ablam da aynı durumdan şikayetçiydi.ablamın sayesinde öğrendim ki sosyal fobiymiş bu.o kitaplar okurdu bende okumaya başladım.öğrendim ki bu durumun üzerine gitmem lazım kendimi zorlamam lazım.böyle böyle kendi çabalarımla aşama kaydettim ama bi noktadan sonra ne yapsamda kendime birşeyler katamadım.yapıyor uğraşıyordum ama bi olumsuz olayda herşey yerle bir oluyordu.mutsuz ve sevgisiz geçen çocukluğum beni hep içine çekip duruyordu.ben sorunun bu olduğunu düşünüyordum ama belki içimde beni engelleyen başka kalıplarım vardı.bunları hep bilmek bulmak ve değiştirmek istedim.olumlamalar yapmaya başladım işe yaramadığınıı düşündüm bir süre sonra.sonra bu sitede çekirdek inanç çalışmasını gördüm ve randevu aldım.aradığımın bu olduğunu düşündüm.çalışmayı telefonla yapma olayı beni biraz teredddüte düşürdü ama siteye inancım benim bu tereddütümüü giderdi.inşallah yararlı bir çalışma olur benim için.görüşmeden sonrada gelişmeleri yine buraya yazıcam inşallah

yaseminist 03-06-2011 10:12 AM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799717)
2 gün önce özlem şahin e çekirdek inanç tespitimi yaptırdım.65 dakika konuştuk.güzel geçti. 3 tane çekirdek inancım çıktı.bana hotmailden ödevler yolluyor ben de cevaplayıp geri yolluyorum. 2 gün sonra cdlerim gelecek.merakla bekliyorum.iyi geleceğini umuyorum...

Çekirdek inanç bulma çalışmasını Abdullah bey mi Özlem hanım mı yapıyor, onu anlayamadım dusun2

hanikk 03-06-2011 10:14 AM

ikiside yapıyormuş bende arayınca öğrendim

hanikk 15-06-2011 12:08 PM

abdullah beyle çekidek inanç çalışmamızı yaptık.oldukça eğlenceli geçti çalışma.iki gün sonra cd m de geldi.cd deki konu başlıkları büyüme korkusu, otorite korkusu, düzen ve garanticilik,sinmekten özgürleşmek(yani çekirdek inançlarım).dinlemeye başlayalı 1 hafta kadar oldu.günde 5-6 saat dinleyebildim.kendimce gün içinde nefes çalışması da yapıyorum.nefes çalışması beni rahatlattığı için telkinleri daha iyi özümsediğimii düşünüyorum. sabırla dinliyorum. şimdilik belirgin bir fark yok zaten beklemek için de bence daha erken.inşallah herşey daha güzel olacak.

telefonla da bu çalışma yapılır mı derseniz bence olur. gayet güzel verimli bir çalışma oluyor.kendimle ilgilii bildiğimm şeyler vardı ama bilmediklerim de varmış.bir uzman gözüyle ve yönlendirmesiyle daha bilinçli olarak kendimi gözlemledim.

eğer hayatta mutsuzsan bunun için birşeylr yapmalı bence insan.bu çalışmada benim mutsuzluğum için yaptığımm birşeydi.fiyatı bana biraz tuzlu geldi ama bana getirilerini düşününce fiyat o tuzluluğunu yitirdi.neler için paralar ödüyordum ki bunn için neden ödemeyeyim dedim.gittigidiyordan taksitle ödedim miktarı.benim için iyi bir tecrübeydi ve yaşamadan da bilemeyecektim.ben memnun kaldım inşallah herkes de memnun kalır.sevgiler herkese

kuzzen 16-06-2011 04:25 PM

bende yaptırmak istiyorum ama nedense korkurumO0

beyaz kebuter 16-06-2011 04:39 PM

bende yaptırmak istiyorum inş yüksek hayrınıza olur gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim.çok teşekkürler.

hanikk 16-06-2011 06:13 PM

valla ne diyeyim bende korktum ilk başta ama bu benim yapımdı yeni şeylere karşı hep bi korkum vardı.abdullah bey de bunu farketti garanticilik olduğunu söyledi.bununla ilgili telkinim bile var:)şöyle diyeyim olumlama be olumsuzlama veriyor.telkinleri gönderiyor ve istikrarlı bir şekilde dinlemek gerekiyor.eğer bunları ben yapamam dersen bence zaten hiç parana yazık etme.ben sonucunu bilemediğim halde denemeyi ve sabretmeyi söylenilenleri yapmayı ilk baştan kabul ettim.kendim içi birşeyler yapmam lazımdı ve yaptım.

bu kadar emek verilen hiçbirşey bence boş olamaz.bana ufak yada büyük muhakkak birşeyleri katacağına inanıyorum.

kuzzen 17-06-2011 12:12 AM

ABDULLAH BEYİN YAPTIĞI ÇALIŞMA 45 DAK SÜRÜYOR ÖZLEM HANIMIN 65 DAK ARTI BİRDE ÖDEVLERVAR MAİL YOLUYLA BU FARKLILIK NEDEN ANLAMADIM UZMANLARDAN CEVAP BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLERO0

iplik.tkmn 29-06-2011 11:43 PM

biz aryıp randevumu alıyoruz ardından bize gerimi dönüyorlar.parayı nereye yatırıcaz...cekirdek inanc bir kere mi uygulanıyor.ara ara cd yine dinlenmeli mi,30 dk tüm kişiliğimiz nasıl analiz ediliyor ki yalnızca tlfnda çekirdek inanç bulunabiliyor merakımdan ve elbette faydalanabilmek istediğim için soruyorum

aquariel 30-06-2011 12:57 AM

Alıntı:

ipekibrisim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794063)
merhaba, çocuk eğitimcisi değilim elbet, ama deneyimlerimi paylaşabilirim.
5,5 yaşında bir oğlum var ve ben ilk başlarda annemin bana davrandığı gibi davranıyordum oğluma. ama annemle benim aramda bir kaç ufak fark vardı. durup düşünüyor, sorguluyor ve değiştirtirmeye çaba gösteriyordum. görünürde ben oğlumu büyütürken aslında oğlum beni büyütüyordu. ilk başlarda çocuğu azarlayarak yasaklayarak kaşlarımı çatarak çok sıkı iletişim kurmayarak terbiye etmeye çalışıyordum. iyi sonuçlar alamadıkça bi yerde bir hata var dedim. düşündüm ki bu davranışlar bana ait değil. çocuğumla ilgilenirken kendi çocukluğumdan anılar canlanıyo hep gözümün önünde. annemin beni genelde yalnız bıraktıgını, hatalarımda çok yüksek sesle azarladığını, dövdüğünü, benimle oyun oynamadığını, beni pek çok şeyden kısıtladığını, sevdiğim şeyleri kısıtladığını vs vs vs hep böyle anlarda hatırladım buldum çıkardım. ve bütün bunları kendi oğluma da yaşatmamaya karar verdim. sonuçta benim annem anneliği o kadar biliyordu, en iyi bildigi şekilde yaşamaya çalışyordu. ama ben de bunların doğru olmadığını biliyorum. en azından çekirdek inanç hakkında bilgim var ve oğlumun herhangi bir trauma yaşamaması için elimden geleni yapacağıma inanıyorum.
hayat bir sınav.. sadece bizim için değil çocuklarımız için de öyle. her nefeste yeni bir şey öğrenerek yaşamak dileğiyle.....
gogogogogogogogogo

Alıntı:

serper Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794196)
merhaba ipekibrişim,

bende seninle aynı sorunu paylaşıyorum maalesef. aramızdaki fark sen kendini düzeltebilmişsin, iyileştirebilmişsin ne güzel. ama ben aynı annemin bana davrandığı gibi davranıyorum hala kendimi değiştirmeye çabalıyorum ama olmuyor. agl34

Yazilarinizi okurken ne kadar sansli oldugumu bir kez daha fark ettim. Benim annem inanilmaz sabirli, anlayisli bir kadindi. Bazi konularda otoriterdi ama bunu bizi rahatsiz edecek sekilde yapmadi hic.
Mesela dagittigimiz odayi toplamamizi istedigi zaman "size misafirlige geliyorum, ama cayimi, pastami beraber getirecegim derdi. Bizde kizkardesimle odayi toparlardik misafir gelecek diye y789
Fakat liseye giderken benim hic hoslanmadigim bir aile gelmisti yemege. Onlar gittikten sonra kadinin terbiyesizligi, cocuklarinin simarikliligi yuzunden sinirlerim bozulmustu. Bulasiklari ben yikayacaktim. Tabii o sinirle yalap salap is yaptim. Annem geldi ve cacik kasesindeki yogurdu gorunce sesini cikarmadan yikadigim tum bulasiklari lavaboya koydu. Saskinlikla ne yaptigini anlamaya calisirken annem sicak suya deterjan koyup yikadigim bulasiklari yikamaya basladi. Bu sefer annemden ozur dilemeye basladim. "Sen birak ben tekrar yikarim" dedim ama annem bulasiklar bitene kadar hic konusmadi. Ben sessizce bulasiklarin bitmesini bekledim.
Annem bulasiklari bitirdikten sonra yavasca yuzumu oksadi ve cenemden tutup basimi kaldirdi. Gozlerime bakip "ben bulasiklari yikayabilirim. Sen isi kendin icin ogreniyorsun, benim icin degil. Ama sen sevmedigin insanlari gordukce isini yarim yaparsan ileride uzulebilecegin sonuclarla karsilasabilirsin. Sana kizmadim. Cunku sen kendine yeterince kizdin." dedi.

Işıldayan Safir 30-06-2011 01:27 AM

Çok hoş... :)

ginka 30-06-2011 01:49 AM

evet çok hoş bi anne sözü :)

ELPARANOID 15-07-2011 11:28 PM

Cekirdek inancimi bulmak icin bu gun randevu aldim, bakalim ne gibi faydalari olacak))

aprilrose 16-07-2011 10:34 AM

Merhaba herkese,

Bir hafta önce Abdullah Bey çekirdek inançlarımı buldu.

Tahmin bile etmediğim -bana olağan gelen- ama tüm hayatımı sabote eden, engelleyen, öyle enteresan inançlarım çıktı ki...

Keşke çok daha önce yaptırsaymışım veya yıllar önce bu çalışma olsaymış ve kendi kendimi yıllarca bu kadar sabote etmeseymişim.

Zararın neresinden dönülürse kardır diyerek, şükrediyorum.

Bana özel gelen cd.leri dinliyorum üç gündür.

İlk gelişmeleri anlatayım hemen.

Üzerime inanılmaz bir rahatlık, ferahlık geldi..... Yılların ağır yükleri bir anda üzerimden kalktı, ferahladım. Benim korkularım neydi diye ara ara kendime soruyorum :) Çok şükür.

Sonuç itibariyle, herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Benden hemen sonra 2 arkadaşım daha yaptırdı, onlarda da şok edici gelişmeler yaşandı birden.

Burdan Abdullah Canıtez beye, ilgisi, alakası, telefondaki samimiyeti, iyi niyeti ve çabası için bir kez daha yürekten teşekkür etmek istiyorum, kendisine minettarım.

2006 yılında bu site açıldığında üye olmuş ve tüm gelişmeleri takip etmiştim. İyi ki üye olmuşum ve iyi ki sizleri tanımışım.

Başta Abdullah Canıtez ve Atakan Sönmez Bey'e ve bu siteye emeği geçen herkese sonsuz sevgi ve saygılarımı sunmak istiyorum. İyi ki varsınız ve iyi ki sizleri tanıdım.

Yürekten teşekkürler.

japongülü 16-07-2011 02:36 PM

bende merak ettim çekirdek inancımısevincli..ilk yapılması gerekeni sona bırakmışız Abdullah bey'den Allah razı olsun böyle bir çalışmada bulunduğu için....

ELPARANOID 19-07-2011 01:27 AM

bu gun Abdullah bey beni aradi ve cekirdek inanc tespiti ile ilgili konusmamizi yaptik. Gercekten aklimin ucundan bile gecmeyen bir hususun benim hayatimi ne kadar cok etkiledigini anladim. Bir cok konuda yaklasik 1 saat kadar konustuk ve gercekten bana cok faydasi dokunacak seyler soyledi. Hayatimda ilk defa bir uzmandan yardim aldim ve cok memnun olduğumu rahatlikla soyleye bilirim. Telkin mp3-lerimin de bir kac gune hazir olacagini dusunuyorum. Abdullah beyin soylediklerini yapacagim ve bundan sonraki gelismeleri sizinle paylasacagim. Abdullah beye ve Atakan beye cok tesekkur ediyorum.

ELPARANOID 22-07-2011 07:15 AM

Bu gun cekirdek inancimla ilgili telkinler geldi. Hemen dinlemeye baslayip gelismeleri yazacagim.

ELPARANOID 22-07-2011 07:44 AM

Alıntı:

kuzzen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 800745)
ABDULLAH BEYİN YAPTIĞI ÇALIŞMA 45 DAK SÜRÜYOR ÖZLEM HANIMIN 65 DAK ARTI BİRDE ÖDEVLERVAR MAİL YOLUYLA BU FARKLILIK NEDEN ANLAMADIM UZMANLARDAN CEVAP BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLERO0

Ben uzman degililm. Ama bildigim kadariyla cevap vereyim. Ben Abullah beyle yaklasik 1 saat konustum. Yani illa da 45 dakika, 25 dakika veya 65 dakika olmasi gerekmez. Siteye ortalama sure yazilmiş. Ben asagi yukari tum problemlerimi sordum ve cevap aldim bunun icin konusma suresi uzadi. Eger bir kisi benim 1-2 problemim var diyorsa surenin kisa olmasi normal.

elisya 22-07-2011 10:23 AM

Bende istiyorum bu çalışmayı.. Artık zamanı geldi de geçiyor bile.
Kendi başıma oturup kara kara düşünüp sorunların üstesinden gelmeye ( yada gelememeye ) çalışıp bir sürü zaman kaybetmektense, bir uzmandan yardım almak çok daha iyi olacaktır.
Özlem hocanın mı yoksa Abdullah beyin mi yapacağını nerden bileceğiz? Seçme imkanımız varmı.?
Daha sonra verilen cd ler de bu ücretin içinde mi peki? Yoksa ekstra onlarada mı ücret ödeyeceğiz.... hy789
Bilgisi olan var mı arkadaşlar..

hayatimdegisti 22-07-2011 12:05 PM

Çekirdek inanç çalışması sonrası verilen cd ler ücrete dahildir.Çalışma için Özlem hn ve Abdullah bey arasında tercih yapabiliyorsunuz.

maxmax1978 22-07-2011 12:12 PM

bu çekirdek inanç cd leri insanlardaki bazı davranışlarımı değiştiriyor yoksa ruhsal piskolojik hastalıklar ve negatif enerji yi de
tedavi edebiliyormu

hayatimdegisti 22-07-2011 12:54 PM

Çekirdek inanç çalışmasını tedavi olarak adlandırmıyoruz.
Ancak bir çok rahatsızlığın temelinde psikolojik etkenler vardır.Çekirdek inancı tespit edilip cd ler ile dönüştükten sonra bu konularda da çok iyi gelişmeler yaşayan bir çok kişi oldu.

maxmax1978 22-07-2011 04:13 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803292)
Çekirdek inanç çalışmasını tedavi olarak adlandırmıyoruz.
Ancak bir çok rahatsızlığın temelinde psikolojik etkenler vardır.Çekirdek inancı tespit edilip cd ler ile dönüştükten sonra bu konularda da çok iyi gelişmeler yaşayan bir çok kişi oldu.

peki negatif enerji kirliliğini nasıl atabiliriz yani üzerimdeki enerji kirliliğini nasıl temizleyebilirim

hayallerimgerçekleşiyor 18-08-2011 03:58 PM

Ben de çekirdek inanç çalışması yaptırmayı düşünüyor ve istiyorum.Ben Özlem hanıma yaptırma istiyorum ama onun telefonu yazmıyor, nasıl olacak?

nurbanu25 18-08-2011 10:19 PM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805036)
Ben de çekirdek inanç çalışması yaptırmayı düşünüyor ve istiyorum.Ben Özlem hanıma yaptırma istiyorum ama onun telefonu yazmıyor, nasıl olacak?

sevgili hayallerimgerçekleşiyor,
ben de çekirdek inanç tespitimi özlem hanıma yaptırdım.çok tatlı,anlayışlı bir tarzı var kesinlikle tavsiye ederim.ayrıca tespitleri de doğru. www.cekirdekinanc.com burdan tüm iletişim bilgilerine ulaşabilirsin sevgiler...

YESHAPPY 18-08-2011 11:50 PM

Çekirdek inanç çalışmamızın telefon kaydını alabiliyor muyuz?

kuzeygüney 19-08-2011 01:13 PM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805036)

Bende düşünüyorum arkadaşım. Sadece kafamı toparlama ve konuşacak ortamı ayarlama konusunda nasıl olur diye düşünüyorum. Etrafımdakiler anlayışsız ve basmakalıp. Tlfda konuşurken tepemde dikilebilirler. Çocuğum var onu bırakıp bir yerede çıkamıyorum. En çok randevu konusunda sıkışıp kaldım.

kuzeygüney 19-08-2011 03:06 PM

yrl78Çok şükür randevumuda aldım. Düşün düşün nereye kadar... Cesur olmak gerek.y789 O gün başımı alıp dışarı çıkacağım. cilgin897 Uygun bir yerde konuşacağım Abdullah beyle.. İnşallah bende kurtulacağım beni sürekli durduran ego kalıplarımdan blissyblissy

sayuri 19-08-2011 05:20 PM

e hadı kolay gelsın kuzeyguneycım. egonun canı cehennemedl78

kuzeygüney 19-08-2011 07:59 PM

happy6Pozitif egomu seviyorum Sayuricim. İyi şeyler yapmıyor değilkahvesmiley
Ama şu negatif kalıplar var yaa... Evet hepsi plutona mümkünse...smil56uy897cilgin897

hayallerimgerçekleşiyor 31-08-2011 07:18 PM

Teşekkürler canım, ama oradaki numaraları kaç kere aradım ama açan olmadı:( bayram diye mi acaba. Hemen gittigidiyordan da alacaktım ama önce bir arayım dedim kimse çıkmadı telefona:( tamda karar vermişken. Öyle çok ihtiyacım varki, bugün r etme girişiminde bulundum.

hayallerimgerçekleşiyor 31-08-2011 07:41 PM

Satın aldım gittigigiyordan randevuyuda alıcam, yalnız taksit yaptıracaktım aceleden hemen satın alınca peşin çektirmişim neyse bunda da bir hayır vardır.

kuzeygüney 01-09-2011 01:05 PM

bayram sebebiyle ulşamamışsın.
Çok verilmli bir çalışma olacak

ELPARANOID 02-09-2011 07:11 AM

Sanırım çekirdek inanç telkinlerini dinlememin 28-ci günündeyim. (3 günlük araları saymıyorum tabii). Çekirdek inanç telkinlerini ağırlıklı olarak uyurken dinliyorum. Özellikle 3 günlük aralarda akrabalarımı, arkadaşlarımı, eski arkadaşlarımı rüyalarımda görmeye başladım. Sanırım telkinler bilinçaltında bir iç hesaplaşmayı tetikledi. Şimdi somut etkilerini söyleyeceğim.

1-En büyük sorunum erteleme alışkanlığımdı: Çekirdek inanç telkinlerini dinlemeden önce erteleme alışkanlığım 10 üzerinden 10-du. Telkinlerin 2-ci haftasından sonra bu problemim neredeyse kayboldu. Önceleri 2-3 haftada yaptığım işleri 2-3 günde bitirmeyi başardım. İşlerim gözümde dağ gibi büyümüyor artık. Önceleri neden bu kadar zor işler beni buluyor diye düşünürken şimdi zorlukların üstesinden en iyi şekilde nasıl gele bilirim diye düşünüyorum. Sonuç olarak erteleme alışkanlığım 10 üzerinden 3-e indi diye bilirim.

2-En büyük fobim telefonla konuşma fobimdi:Yine 10 üzerinden değerlendirecek olursak esaslı bir 10-du. Daha kötüsü bu fobimi yenmek bana çok zor geliyordu. Çekirdek inanç telkinlerini dinledikten sonra telefonla çok daha rahat konuşa biliyorum. Aslında önceleri işlerimi ertelememdeki sebeplerden biri de telefonla konuşma fobimdi. Şimdi telefonla konuşma fobim 10 üzerinden 2.

Devamı var. Zamanım olunca belirteceğim.

silgiler 02-09-2011 11:23 AM

Sonuç itibari ile herkes memnun gibi görünüyor. Bende çok istiyorum çekirdek inancımı bulmak ve kurtulmak....

kuzeygüney 02-09-2011 01:53 PM

Bende çekirdek inanç çalışması yaptırdım ilk birkaç günde bile bir şeyler farketti.
Benimde hayatımın merkezinde erteleme alışkanlığı ve her şeye karşı ciddi bir isteksizlik var.
Yalnız cdlerimi doğru dürüst dinleyemedim. 5,5 saat sürüyor.
Zaman mekan bir türlü uyduramadım işte :( İçime hiççç sinmedi bu iş baştan alacağım.

Şimdi bir müzikçalar alayım diyorum. Ona atıp yatarken dinleyeyim en iyisi başka çare yok!
Ücretsiz olan telkinler içinde ayrı bir cd. gönderilmiş. Çalışmayı çok beğendim ama erteleme başlığı altında bir şey yok.
10*3 toplamda 30 gün dinledikten(her 10 günde bir 3 gün ara verilecek) sonra suçluluk ve ego güçlendiriciyi ve kendime uygun bulduklarımı dinleyeceğim bence telkinler gerçekten çok faydalı görünüyor.

kuzeygüney 02-09-2011 08:18 PM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805888)
Satın aldım gittigigiyordan randevuyuda alıcam, yalnız taksit yaptıracaktım aceleden hemen satın alınca peşin çektirmişim neyse bunda da bir hayır vardır.

Randevu alabildin mi?

hayallerimgerçekleşiyor 05-09-2011 05:25 PM

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805988)
Randevu alabildin mi?

Evet bir iki saat sonra kayıt yaptırdım ve >Özlem hanımla yaklaşık 1 saat 5 dakikalık bir seansımız oldu telefonda, gerçekten süperdi şimdi verilen ödevlerimi yapıyorum, henüz cdlerim gelmedi, onları dinledikten sonra ve çalışmalarımı yaptıktan sonra sağlıklı bir şekilde sizleri bilgilendirebileceğim. Şu an için şunu söyleyebilirim. Güvenilir insanlar bence ve bu yüzden de gerçekten işe yarayacağını biliyorum. Hayatım iyi yönde hızla değişecek buna inanıyorum. Herkes çekirdek inaç yaptırsın benim ana bir tane olacak şekilde toplamda 4-5 tane çekirdek inancımın yanısıra başka durumlarımda var, çalışmaları, görevlerimi inanarak, severek, büyük bir hevesle yapıyorum.Özlem hanım çok teşekkürler, iyiki varsınız.actionsmile

kuzeygüney 05-09-2011 11:49 PM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806231)
Evet bir iki saat sonra kayıt yaptırdım ve >Özlem hanımla yaklaşık 1 saat 5 dakikalık bir seansımız oldu telefonda, gerçekten süperdi şimdi verilen ödevlerimi yapıyorum, henüz cdlerim gelmedi, onları dinledikten sonra ve çalışmalarımı yaptıktan sonra sağlıklı bir şekilde sizleri bilgilendirebileceğim. Şu an için şunu söyleyebilirim. Güvenilir insanlar bence ve bu yüzden de gerçekten işe yarayacağını biliyorum. Hayatım iyi yönde hızla değişecek buna inanıyorum. Herkes çekirdek inaç yaptırsın benim ana bir tane olacak şekilde toplamda 4-5 tane çekirdek inancımın yanısıra başka durumlarımda var, çalışmaları, görevlerimi inanarak, severek, büyük bir hevesle yapıyorum.Özlem hanım çok teşekkürler, iyiki varsınız.actionsmile

Süpersin cdler gerçekten işe yarıyor.
O kadar az dinleyebildim ama süper.
Uyurken dinlemek daha iyi hem yaşantını etkilemiyor hemde zihnin rahatcacık...
İcat edenden bin kez razı olsun Allah
Ben kendimde bazı şeyler gözlemliyorum şaşıyorum Allah allah diyorum ne zaman böyle bir karar aldım ben.y789
Sonra gülümsüyorum cdler yapıyor bu işi..
Ollllllllleyyyyyyyy
Ama daha durrr diyorum kendime daha yolun başındayımmmblissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:21 PM.