Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekirdek İnanç Bulma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/)
-   -   Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/617509-telefonla-cekirdek-inanc-bulma-calismasi.html)

kuzeygüney 19-08-2011 07:59 PM

Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

happy6Pozitif egomu seviyorum Sayuricim. İyi şeyler yapmıyor değilkahvesmiley
Ama şu negatif kalıplar var yaa... Evet hepsi plutona mümkünse...smil56uy897cilgin897

hayallerimgerçekleşiyor 31-08-2011 07:18 PM

Teşekkürler canım, ama oradaki numaraları kaç kere aradım ama açan olmadı:( bayram diye mi acaba. Hemen gittigidiyordan da alacaktım ama önce bir arayım dedim kimse çıkmadı telefona:( tamda karar vermişken. Öyle çok ihtiyacım varki, bugün r etme girişiminde bulundum.

hayallerimgerçekleşiyor 31-08-2011 07:41 PM

Satın aldım gittigigiyordan randevuyuda alıcam, yalnız taksit yaptıracaktım aceleden hemen satın alınca peşin çektirmişim neyse bunda da bir hayır vardır.

kuzeygüney 01-09-2011 01:05 PM

bayram sebebiyle ulşamamışsın.
Çok verilmli bir çalışma olacak

ELPARANOID 02-09-2011 07:11 AM

Sanırım çekirdek inanç telkinlerini dinlememin 28-ci günündeyim. (3 günlük araları saymıyorum tabii). Çekirdek inanç telkinlerini ağırlıklı olarak uyurken dinliyorum. Özellikle 3 günlük aralarda akrabalarımı, arkadaşlarımı, eski arkadaşlarımı rüyalarımda görmeye başladım. Sanırım telkinler bilinçaltında bir iç hesaplaşmayı tetikledi. Şimdi somut etkilerini söyleyeceğim.

1-En büyük sorunum erteleme alışkanlığımdı: Çekirdek inanç telkinlerini dinlemeden önce erteleme alışkanlığım 10 üzerinden 10-du. Telkinlerin 2-ci haftasından sonra bu problemim neredeyse kayboldu. Önceleri 2-3 haftada yaptığım işleri 2-3 günde bitirmeyi başardım. İşlerim gözümde dağ gibi büyümüyor artık. Önceleri neden bu kadar zor işler beni buluyor diye düşünürken şimdi zorlukların üstesinden en iyi şekilde nasıl gele bilirim diye düşünüyorum. Sonuç olarak erteleme alışkanlığım 10 üzerinden 3-e indi diye bilirim.

2-En büyük fobim telefonla konuşma fobimdi:Yine 10 üzerinden değerlendirecek olursak esaslı bir 10-du. Daha kötüsü bu fobimi yenmek bana çok zor geliyordu. Çekirdek inanç telkinlerini dinledikten sonra telefonla çok daha rahat konuşa biliyorum. Aslında önceleri işlerimi ertelememdeki sebeplerden biri de telefonla konuşma fobimdi. Şimdi telefonla konuşma fobim 10 üzerinden 2.

Devamı var. Zamanım olunca belirteceğim.

silgiler 02-09-2011 11:23 AM

Sonuç itibari ile herkes memnun gibi görünüyor. Bende çok istiyorum çekirdek inancımı bulmak ve kurtulmak....

kuzeygüney 02-09-2011 01:53 PM

Bende çekirdek inanç çalışması yaptırdım ilk birkaç günde bile bir şeyler farketti.
Benimde hayatımın merkezinde erteleme alışkanlığı ve her şeye karşı ciddi bir isteksizlik var.
Yalnız cdlerimi doğru dürüst dinleyemedim. 5,5 saat sürüyor.
Zaman mekan bir türlü uyduramadım işte :( İçime hiççç sinmedi bu iş baştan alacağım.

Şimdi bir müzikçalar alayım diyorum. Ona atıp yatarken dinleyeyim en iyisi başka çare yok!
Ücretsiz olan telkinler içinde ayrı bir cd. gönderilmiş. Çalışmayı çok beğendim ama erteleme başlığı altında bir şey yok.
10*3 toplamda 30 gün dinledikten(her 10 günde bir 3 gün ara verilecek) sonra suçluluk ve ego güçlendiriciyi ve kendime uygun bulduklarımı dinleyeceğim bence telkinler gerçekten çok faydalı görünüyor.

kuzeygüney 02-09-2011 08:18 PM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805888)
Satın aldım gittigigiyordan randevuyuda alıcam, yalnız taksit yaptıracaktım aceleden hemen satın alınca peşin çektirmişim neyse bunda da bir hayır vardır.

Randevu alabildin mi?

hayallerimgerçekleşiyor 05-09-2011 05:25 PM

Alıntı:

kuzeygüney Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805988)
Randevu alabildin mi?

Evet bir iki saat sonra kayıt yaptırdım ve >Özlem hanımla yaklaşık 1 saat 5 dakikalık bir seansımız oldu telefonda, gerçekten süperdi şimdi verilen ödevlerimi yapıyorum, henüz cdlerim gelmedi, onları dinledikten sonra ve çalışmalarımı yaptıktan sonra sağlıklı bir şekilde sizleri bilgilendirebileceğim. Şu an için şunu söyleyebilirim. Güvenilir insanlar bence ve bu yüzden de gerçekten işe yarayacağını biliyorum. Hayatım iyi yönde hızla değişecek buna inanıyorum. Herkes çekirdek inaç yaptırsın benim ana bir tane olacak şekilde toplamda 4-5 tane çekirdek inancımın yanısıra başka durumlarımda var, çalışmaları, görevlerimi inanarak, severek, büyük bir hevesle yapıyorum.Özlem hanım çok teşekkürler, iyiki varsınız.actionsmile

kuzeygüney 05-09-2011 11:49 PM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806231)
Evet bir iki saat sonra kayıt yaptırdım ve >Özlem hanımla yaklaşık 1 saat 5 dakikalık bir seansımız oldu telefonda, gerçekten süperdi şimdi verilen ödevlerimi yapıyorum, henüz cdlerim gelmedi, onları dinledikten sonra ve çalışmalarımı yaptıktan sonra sağlıklı bir şekilde sizleri bilgilendirebileceğim. Şu an için şunu söyleyebilirim. Güvenilir insanlar bence ve bu yüzden de gerçekten işe yarayacağını biliyorum. Hayatım iyi yönde hızla değişecek buna inanıyorum. Herkes çekirdek inaç yaptırsın benim ana bir tane olacak şekilde toplamda 4-5 tane çekirdek inancımın yanısıra başka durumlarımda var, çalışmaları, görevlerimi inanarak, severek, büyük bir hevesle yapıyorum.Özlem hanım çok teşekkürler, iyiki varsınız.actionsmile

Süpersin cdler gerçekten işe yarıyor.
O kadar az dinleyebildim ama süper.
Uyurken dinlemek daha iyi hem yaşantını etkilemiyor hemde zihnin rahatcacık...
İcat edenden bin kez razı olsun Allah
Ben kendimde bazı şeyler gözlemliyorum şaşıyorum Allah allah diyorum ne zaman böyle bir karar aldım ben.y789
Sonra gülümsüyorum cdler yapıyor bu işi..
Ollllllllleyyyyyyyy
Ama daha durrr diyorum kendime daha yolun başındayımmmblissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:37 PM.