![]() |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması happy6Pozitif egomu seviyorum Sayuricim. İyi şeyler yapmıyor değilkahvesmiley Ama şu negatif kalıplar var yaa... Evet hepsi plutona mümkünse...smil56uy897cilgin897 |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Teşekkürler canım, ama oradaki numaraları kaç kere aradım ama açan olmadı:( bayram diye mi acaba. Hemen gittigidiyordan da alacaktım ama önce bir arayım dedim kimse çıkmadı telefona:( tamda karar vermişken. Öyle çok ihtiyacım varki, bugün r etme girişiminde bulundum. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Satın aldım gittigigiyordan randevuyuda alıcam, yalnız taksit yaptıracaktım aceleden hemen satın alınca peşin çektirmişim neyse bunda da bir hayır vardır. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması bayram sebebiyle ulşamamışsın. Çok verilmli bir çalışma olacak |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Sanırım çekirdek inanç telkinlerini dinlememin 28-ci günündeyim. (3 günlük araları saymıyorum tabii). Çekirdek inanç telkinlerini ağırlıklı olarak uyurken dinliyorum. Özellikle 3 günlük aralarda akrabalarımı, arkadaşlarımı, eski arkadaşlarımı rüyalarımda görmeye başladım. Sanırım telkinler bilinçaltında bir iç hesaplaşmayı tetikledi. Şimdi somut etkilerini söyleyeceğim. 1-En büyük sorunum erteleme alışkanlığımdı: Çekirdek inanç telkinlerini dinlemeden önce erteleme alışkanlığım 10 üzerinden 10-du. Telkinlerin 2-ci haftasından sonra bu problemim neredeyse kayboldu. Önceleri 2-3 haftada yaptığım işleri 2-3 günde bitirmeyi başardım. İşlerim gözümde dağ gibi büyümüyor artık. Önceleri neden bu kadar zor işler beni buluyor diye düşünürken şimdi zorlukların üstesinden en iyi şekilde nasıl gele bilirim diye düşünüyorum. Sonuç olarak erteleme alışkanlığım 10 üzerinden 3-e indi diye bilirim. 2-En büyük fobim telefonla konuşma fobimdi:Yine 10 üzerinden değerlendirecek olursak esaslı bir 10-du. Daha kötüsü bu fobimi yenmek bana çok zor geliyordu. Çekirdek inanç telkinlerini dinledikten sonra telefonla çok daha rahat konuşa biliyorum. Aslında önceleri işlerimi ertelememdeki sebeplerden biri de telefonla konuşma fobimdi. Şimdi telefonla konuşma fobim 10 üzerinden 2. Devamı var. Zamanım olunca belirteceğim. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Sonuç itibari ile herkes memnun gibi görünüyor. Bende çok istiyorum çekirdek inancımı bulmak ve kurtulmak.... |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Bende çekirdek inanç çalışması yaptırdım ilk birkaç günde bile bir şeyler farketti. Benimde hayatımın merkezinde erteleme alışkanlığı ve her şeye karşı ciddi bir isteksizlik var. Yalnız cdlerimi doğru dürüst dinleyemedim. 5,5 saat sürüyor. Zaman mekan bir türlü uyduramadım işte :( İçime hiççç sinmedi bu iş baştan alacağım. Şimdi bir müzikçalar alayım diyorum. Ona atıp yatarken dinleyeyim en iyisi başka çare yok! Ücretsiz olan telkinler içinde ayrı bir cd. gönderilmiş. Çalışmayı çok beğendim ama erteleme başlığı altında bir şey yok. 10*3 toplamda 30 gün dinledikten(her 10 günde bir 3 gün ara verilecek) sonra suçluluk ve ego güçlendiriciyi ve kendime uygun bulduklarımı dinleyeceğim bence telkinler gerçekten çok faydalı görünüyor. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Alıntı:
|
|
O kadar az dinleyebildim ama süper. Uyurken dinlemek daha iyi hem yaşantını etkilemiyor hemde zihnin rahatcacık... İcat edenden bin kez razı olsun Allah Ben kendimde bazı şeyler gözlemliyorum şaşıyorum Allah allah diyorum ne zaman böyle bir karar aldım ben.y789 Sonra gülümsüyorum cdler yapıyor bu işi.. Ollllllllleyyyyyyyy Ama daha durrr diyorum kendime daha yolun başındayımmmblissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:37 PM. |