Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekirdek İnanç Bulma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/)
-   -   Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/617509-telefonla-cekirdek-inanc-bulma-calismasi.html)

hayatimdegisti 22-07-2011 12:05 PM

Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

Çekirdek inanç çalışması sonrası verilen cd ler ücrete dahildir.Çalışma için Özlem hn ve Abdullah bey arasında tercih yapabiliyorsunuz.

maxmax1978 22-07-2011 12:12 PM

bu çekirdek inanç cd leri insanlardaki bazı davranışlarımı değiştiriyor yoksa ruhsal piskolojik hastalıklar ve negatif enerji yi de
tedavi edebiliyormu

hayatimdegisti 22-07-2011 12:54 PM

Çekirdek inanç çalışmasını tedavi olarak adlandırmıyoruz.
Ancak bir çok rahatsızlığın temelinde psikolojik etkenler vardır.Çekirdek inancı tespit edilip cd ler ile dönüştükten sonra bu konularda da çok iyi gelişmeler yaşayan bir çok kişi oldu.

maxmax1978 22-07-2011 04:13 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803292)
Çekirdek inanç çalışmasını tedavi olarak adlandırmıyoruz.
Ancak bir çok rahatsızlığın temelinde psikolojik etkenler vardır.Çekirdek inancı tespit edilip cd ler ile dönüştükten sonra bu konularda da çok iyi gelişmeler yaşayan bir çok kişi oldu.

peki negatif enerji kirliliğini nasıl atabiliriz yani üzerimdeki enerji kirliliğini nasıl temizleyebilirim

hayallerimgerçekleşiyor 18-08-2011 03:58 PM

Ben de çekirdek inanç çalışması yaptırmayı düşünüyor ve istiyorum.Ben Özlem hanıma yaptırma istiyorum ama onun telefonu yazmıyor, nasıl olacak?

nurbanu25 18-08-2011 10:19 PM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805036)
Ben de çekirdek inanç çalışması yaptırmayı düşünüyor ve istiyorum.Ben Özlem hanıma yaptırma istiyorum ama onun telefonu yazmıyor, nasıl olacak?

sevgili hayallerimgerçekleşiyor,
ben de çekirdek inanç tespitimi özlem hanıma yaptırdım.çok tatlı,anlayışlı bir tarzı var kesinlikle tavsiye ederim.ayrıca tespitleri de doğru. www.cekirdekinanc.com burdan tüm iletişim bilgilerine ulaşabilirsin sevgiler...

YESHAPPY 18-08-2011 11:50 PM

Çekirdek inanç çalışmamızın telefon kaydını alabiliyor muyuz?

kuzeygüney 19-08-2011 01:13 PM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805036)

Bende düşünüyorum arkadaşım. Sadece kafamı toparlama ve konuşacak ortamı ayarlama konusunda nasıl olur diye düşünüyorum. Etrafımdakiler anlayışsız ve basmakalıp. Tlfda konuşurken tepemde dikilebilirler. Çocuğum var onu bırakıp bir yerede çıkamıyorum. En çok randevu konusunda sıkışıp kaldım.

kuzeygüney 19-08-2011 03:06 PM

yrl78Çok şükür randevumuda aldım. Düşün düşün nereye kadar... Cesur olmak gerek.y789 O gün başımı alıp dışarı çıkacağım. cilgin897 Uygun bir yerde konuşacağım Abdullah beyle.. İnşallah bende kurtulacağım beni sürekli durduran ego kalıplarımdan blissyblissy

sayuri 19-08-2011 05:20 PM

e hadı kolay gelsın kuzeyguneycım. egonun canı cehennemedl78

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:25 AM.