![]() |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Alıntı:
Alıntı:
Mesela dagittigimiz odayi toplamamizi istedigi zaman "size misafirlige geliyorum, ama cayimi, pastami beraber getirecegim derdi. Bizde kizkardesimle odayi toparlardik misafir gelecek diye y789 Fakat liseye giderken benim hic hoslanmadigim bir aile gelmisti yemege. Onlar gittikten sonra kadinin terbiyesizligi, cocuklarinin simarikliligi yuzunden sinirlerim bozulmustu. Bulasiklari ben yikayacaktim. Tabii o sinirle yalap salap is yaptim. Annem geldi ve cacik kasesindeki yogurdu gorunce sesini cikarmadan yikadigim tum bulasiklari lavaboya koydu. Saskinlikla ne yaptigini anlamaya calisirken annem sicak suya deterjan koyup yikadigim bulasiklari yikamaya basladi. Bu sefer annemden ozur dilemeye basladim. "Sen birak ben tekrar yikarim" dedim ama annem bulasiklar bitene kadar hic konusmadi. Ben sessizce bulasiklarin bitmesini bekledim. Annem bulasiklari bitirdikten sonra yavasca yuzumu oksadi ve cenemden tutup basimi kaldirdi. Gozlerime bakip "ben bulasiklari yikayabilirim. Sen isi kendin icin ogreniyorsun, benim icin degil. Ama sen sevmedigin insanlari gordukce isini yarim yaparsan ileride uzulebilecegin sonuclarla karsilasabilirsin. Sana kizmadim. Cunku sen kendine yeterince kizdin." dedi. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Çok hoş... :) |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması evet çok hoş bi anne sözü :) |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Cekirdek inancimi bulmak icin bu gun randevu aldim, bakalim ne gibi faydalari olacak)) |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Merhaba herkese, Bir hafta önce Abdullah Bey çekirdek inançlarımı buldu. Tahmin bile etmediğim -bana olağan gelen- ama tüm hayatımı sabote eden, engelleyen, öyle enteresan inançlarım çıktı ki... Keşke çok daha önce yaptırsaymışım veya yıllar önce bu çalışma olsaymış ve kendi kendimi yıllarca bu kadar sabote etmeseymişim. Zararın neresinden dönülürse kardır diyerek, şükrediyorum. Bana özel gelen cd.leri dinliyorum üç gündür. İlk gelişmeleri anlatayım hemen. Üzerime inanılmaz bir rahatlık, ferahlık geldi..... Yılların ağır yükleri bir anda üzerimden kalktı, ferahladım. Benim korkularım neydi diye ara ara kendime soruyorum :) Çok şükür. Sonuç itibariyle, herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Benden hemen sonra 2 arkadaşım daha yaptırdı, onlarda da şok edici gelişmeler yaşandı birden. Burdan Abdullah Canıtez beye, ilgisi, alakası, telefondaki samimiyeti, iyi niyeti ve çabası için bir kez daha yürekten teşekkür etmek istiyorum, kendisine minettarım. 2006 yılında bu site açıldığında üye olmuş ve tüm gelişmeleri takip etmiştim. İyi ki üye olmuşum ve iyi ki sizleri tanımışım. Başta Abdullah Canıtez ve Atakan Sönmez Bey'e ve bu siteye emeği geçen herkese sonsuz sevgi ve saygılarımı sunmak istiyorum. İyi ki varsınız ve iyi ki sizleri tanıdım. Yürekten teşekkürler. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması bende merak ettim çekirdek inancımısevincli..ilk yapılması gerekeni sona bırakmışız Abdullah bey'den Allah razı olsun böyle bir çalışmada bulunduğu için.... |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması bu gun Abdullah bey beni aradi ve cekirdek inanc tespiti ile ilgili konusmamizi yaptik. Gercekten aklimin ucundan bile gecmeyen bir hususun benim hayatimi ne kadar cok etkiledigini anladim. Bir cok konuda yaklasik 1 saat kadar konustuk ve gercekten bana cok faydasi dokunacak seyler soyledi. Hayatimda ilk defa bir uzmandan yardim aldim ve cok memnun olduğumu rahatlikla soyleye bilirim. Telkin mp3-lerimin de bir kac gune hazir olacagini dusunuyorum. Abdullah beyin soylediklerini yapacagim ve bundan sonraki gelismeleri sizinle paylasacagim. Abdullah beye ve Atakan beye cok tesekkur ediyorum. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Bu gun cekirdek inancimla ilgili telkinler geldi. Hemen dinlemeye baslayip gelismeleri yazacagim. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Alıntı:
|
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Bende istiyorum bu çalışmayı.. Artık zamanı geldi de geçiyor bile. Kendi başıma oturup kara kara düşünüp sorunların üstesinden gelmeye ( yada gelememeye ) çalışıp bir sürü zaman kaybetmektense, bir uzmandan yardım almak çok daha iyi olacaktır. Özlem hocanın mı yoksa Abdullah beyin mi yapacağını nerden bileceğiz? Seçme imkanımız varmı.? Daha sonra verilen cd ler de bu ücretin içinde mi peki? Yoksa ekstra onlarada mı ücret ödeyeceğiz.... hy789 Bilgisi olan var mı arkadaşlar.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:51 AM. |