![]() |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması ben de yarın çekirdek inanç bulma çalışması yapacağız.... da başka bir arkadaş istanbuldan yapacak.. ona göre yine de size bilgi verirsem çekirdek inanç telkin cdsi bana hazırlar mısınız... |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması cd geldi.....:)) çok heyecanlıyım ama bir hafta daha dinleyeceğim suçluluk ve ego yu ben bu durumun anlatılmayacak yaşanacak bi durum olduğunu düşünüyorum.... şimdi olan bişeyi anlatayım ben her fırsatta olumlu olumsuz:) her durumda kendimi sabote edebilecek bir yapıdaydım ama şimdiişyerinde bişey oldu ve alnım gayet dik ve açık evet böyke bir hata yaptım,yapabilirim önemli olan hatanın geri dönülemez olması dedim geçtim...geçebiliyorum.... sevgilerimle.... |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması gncl................................ |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması azonce Atakan beyle görüşüp randevu aldımm....yarın sabah abdullah beyle konusucaz bakalım:S şaşkın bir ruh hali mevcut... herşeyın guzel olmasıyla.... |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Alıntı:
Nasıl geçti görüşmen? sevgilerimle, |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Görüşmen nasıl geçti.? |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması merhaba arkadaşlar, çekirdek inanç çalışması yaptıranlar bilir 10 günlük periyodlarla 3 tur dinlenşyo ilk başta bende 2. turumu bitirdim 3 gün ara verip tekrar dinlicem ve aşırı derece asabiyet , eski olayları hatırlayıp öfke duyma var , bide sivilcelenme oluştu birden bire, iç sıkıntısı geliyo aradabir ve ne yapıcağımı bilemiyorum o anda bu belirtiler olan var mı?? ve daha önceki bi kaç meseleyide bu şekilde hatrlayıp bağırp çağırdığım oldu şimdi o konuyu unuttum ama diğer olumsuz anılar ve olayların yaşattığı duygular arada nüksediyo.. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması olan var mı değil, herkese oluyor. bu duygularınla son kez yüzleşip onlara elveda diyeceksin. bu tür reaksiyonlar her şeyin iyiye gittiğini gösteriyor. aynen devam :) |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması görüşmeyi yaptık dedigim gibi.... pztesi elimde olucak Cd 'im....bayram fln girdi ya araya ondan geç geliyor....biran önce gelsin sabırsızlanıyorum.... abdullah beyle goruşmem cok guzel geçti....sanki beni daha onceden tanıyor gibiydi....soyledikleri karşısında şaşırıp kaldım.... her soyledigine dogru ya, gerçekten ben oyleyim fln... oldum....olumlamalar verdi bide....bian once pztesi olsun:) |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Arkadaşın yaşadığı dalgalanmayı bende yaşadım dedim ki yok olmayacak herhalde kaç yıllık düşünceler nasıl değişecek birkaç ayda ve ilginçtir o gece Abdullah bey rüyama girdi, ben kendisiyle konuşmuyorum güya odamdayım adam benimle kapı ardından konuştu yumuşacık bir sesle.. Dedim Allah Allah boyut mu değiştiriyoruz ne :) Sonra cd.lere devam ettim. Yine de edecektim ama belki bir hafta olacaktı ara rüya ile 1 gün oldu :)))))))))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:34 PM. |