![]() |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Alıntı:
|
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Aynaya bakarak buldum Kendimi neyin mutlu ettigini ve ben sorunlarimi nasil cozecegim Beden dili ile Yani uzulunce ne yapsrim anne sevgisi eksikligini buldum Sizde beden dilini en cok yaptiginiz mimik hareket nedir bunlari cozerek bulabilirsiniz Benim hareketim elimle yuzumu surmek anne eli sefkati anlaminda |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Ben bulamam.tebrikler firdevs ala |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Bende buldum altta linkini paylaştığım bilinç altı temizleme videosunu dinlerken bir yerde karşıdan küçük bir çocuk sana doğru koşuyor kendi çocukluğun sarıl ve sev deyince baya bir ağlayarak sarıldım benim çekirdek inancım sevgisizlik ve değersizlik |
mesa linki göremedim tekrar yazar mısın |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması y789 editlerden alintilamisimhappy6 |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması [QUOTE=firdevsi ala;857404]Ruyamda arapca ma yazisi gordum ma anne demekmis Birde not vardi ruyamda Bu kadar cok mu uzuluyorsun Ma hastaligin ismi yazilmisti Olumsuz edat olarak dusunuyorum. Sabah namazimi kilarken aniden basimin sag tarafi acildi Halam agliyordu bende Bende ondan bana gelen dnamdaki etkisini sildim Tesekkur ederim hepinizden diyerek aradaki negativ bagi kestim Bir anda oldu Kulagima dogru bir sivi akti Ilac almayacagim bugun Insaallah iyi olacagim |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Çekirdek inanç çalışması yaptırmaya karar vermiştim 5 ay önce..O ara öylesine bir yaşam kocuna da bilgi amaçlı mesaj yazdım. Seçimimi yaşam kocundan yana kullandım. Gerçekten çok faydalı oldu.Tam istediğim gibi arkadaş gibi görüşüyorduk.. Benim düşüncem; yaşam kocuyla çalışmak bana bir çok şey kattı ve zamanı geldiğinde hepsinin mevyelerini topladım.. Kısa süre önce yaşam kocuyla çalışmama gerek kalmadığını hissettim.Karar vermekte zorlanan ben..Bu konuda kararırımı çok kolay almıştım Konuya dönecek olursak çekirdek inanc çalışmasına tekrar sıcak bakmaya başladım.. Kıpcakbeyi gelişmeleri çok anlaşılır ifade ediyorsun teşekkürler |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:25 PM. |