Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekirdek İnanç Bulma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/)
-   -   Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/617509-telefonla-cekirdek-inanc-bulma-calismasi.html)

YESHAPPY 13-11-2011 07:09 PM

Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

Son zamanlarda yaptıran var mı? Merak ettim...

azraist_24 18-11-2011 05:13 PM

Cekirdek Inanc calismasina Katilan Arkadaslara sormak istiyorum:

Acaba telefon ile randevu aldiktan sonra, inanc bulma calismasini yuz yuze mi yapiyoruz yoksa telefonda bu calismayi yapip daha sonra mi yuzyuze gorusuyoruz?

Bilgisi olan var mi acaba?

Tesekkurlergirlhaha

AYIŞIĞI 18-11-2011 08:31 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811554)
Cekirdek Inanc calismasina Katilan Arkadaslara sormak istiyorum:

Acaba telefon ile randevu aldiktan sonra, inanc bulma calismasini yuz yuze mi yapiyoruz yoksa telefonda bu calismayi yapip daha sonra mi yuzyuze gorusuyoruz?

Bilgisi olan var mi acaba?

Tesekkurlergirlhaha

telefonla randevu aldıktan sonra çalışmayı kimle yapmak istediyseniz,randevu saatinde sizi telefonla arıyor.yaklaşık 45-60 dk görüşme yapıyosunuz.yüz yüze değil yani.görüşme sırasında zaten çekirdek inancınız bulunuyor ve size uygun görülen cdler gönderiliyor.düzenli dinliyorsunuz ve hayat değişmeye başlıyor.ama az ama çok.sevgiler.

sulara 18-11-2011 09:06 PM

İlişşkiler parasal konular ailevi temalar anılarımız duyduklarımız anne karnından baslayyıp 0-6 yaşa kadar olan ve hatırlamadıgımız tum olaylar sesler dusunceler ınanclar.. Acıkcası bunun bır telefon gorusmesıyle cozulebılecegını sanmıyorum..Sadece farkındalık artabılır bence..Dıs bır gozun objektıf olaylara bakması ıyıdır ama sonucta kısının cumlelerınden yola cıkılıyor sanırım..Kıısı cekırdek ınanclarını rahatlıklaa bulabılır forumlarda ınternette yuzlerce guzel ve farkındalıgı arrttıcı yazı var.

azraist_24 18-11-2011 11:06 PM

Alıntı:

AYIŞIĞI Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811563)
telefonla randevu aldıktan sonra çalışmayı kimle yapmak istediyseniz,randevu saatinde sizi telefonla arıyor.yaklaşık 45-60 dk görüşme yapıyosunuz.yüz yüze değil yani.görüşme sırasında zaten çekirdek inancınız bulunuyor ve size uygun görülen cdler gönderiliyor.düzenli dinliyorsunuz ve hayat değişmeye başlıyor.ama az ama çok.sevgiler.

Peki siz bu calismayi yatirdiniz mi? Ve eger yaptirdiysaniz bana tecrubelerinizi anlatabilir misiniz bir mahsuru yoksa?blook

nurum 19-11-2011 04:38 AM

çekirdekinanc.com da çekirdek inanç analizi yaptırıp.hayatındaki değişikliği paylaşanlar var ordan bak istersen...bende en kısa zamanda inş.ilk işim bu olacak.tabii imkanlar el verirse :):D çünkü artık değişim zamanı :)

niobem 19-11-2011 08:39 PM

merhaba...cdlerim geldi... ve dinleyeli bugun 2.günüm.... sürekli ağlamak istıyorum... tuhaf bi ruh hali içersindeyim.... beynimin içi sokaktaki çöp kutusundan farksız....çekirdek inancımla ilgli konuştugum butun duygularımı hat safada yaşıyorum.8.8 şiddetinde.... resmen...
rüyalar deseniz ona keza... karmaşık...garip...sanki astral seyahate çıkar gibi her anıyla yaşıyrum ruyalarımı... umarım yazdıklarımla ilgili bilen birileri yorum yapar. herşey normal mi? merak içindeyim....teşekkürler.

abcçde 19-11-2011 09:28 PM

benimde öyle, 25. günümdeyim bende bi kaç tane çekirdek inanç çıktığı için telkinlerimde fazla ve tekrar sayısı düşüyo bu şekilde.. yaklaşık günde 4-5 saat dinleyebiliyorum , bazen öyle bi an geliyoki geçmişimdeki duygularımı hatsafhada yaşıyorum ve bu durumdan hiç çıkamıcak gibi geliyo o anda , gelip gidiyo bu duygular bazı sabahlar enerjik uyanmaya başladım, rüyalar zaten karışık ve arttı, ilk zamanlarda baya ağladım şimdi çok nadir oluyo.. etrafımdaki değişmelere gelirsek pek bişey yok şuan.. yada farkında değilim içimdeki yoğunluktan , biraz zaman geçsin , herkesin tepki verme süresi farklı oluyo

niobem 19-11-2011 11:24 PM

g n c l . . .

niobem 20-11-2011 08:23 PM

soruma keşke birileri daha cewplasaydı da icim rahatlasaydı...:(

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:18 AM.