Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekirdek İnanç Bulma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/)
-   -   Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/617509-telefonla-cekirdek-inanc-bulma-calismasi.html)

niobem 11-12-2011 12:15 AM

Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

gnclllllllllllll

niobem 22-12-2011 11:57 PM

cd oncesi ve cd sonrası nıobeyı değerlendircek olsam? daha ıyı gıbıyım:) cok net anladıgım olaylar var...teşekkürler atakan bey-süracı tamamlamama az kaldı ama dewam etmek ıstıyorum sanırım zararı olmaz?

kutayhun 23-12-2011 12:31 AM

ben bir ara lustral kullanmıştım.. niobe.... telkinlerden sonra artık antidepresanlardan nefret ediyorum... senden rica etsem.. o resmi değiştireiblir misin... tabiii ki değiştirmemek en doğal tercihin..... bu arada yolun açık olsun.... umarım bomba gibi olursun.... telkinlerin insanlarda yaptığı etkileri dinlemek bile güzel ve ilham verici hatta cesaret verici... teşekkürler...

azraist_24 23-12-2011 08:46 AM

Sevgili Niobe,

Kesinlikle devam etmeni oneriyorum....

niobem 25-12-2011 11:51 PM

bambaşka bi enerji bu ya....inanılmaz....

ronemuen 01-01-2012 02:37 AM

bu çalışmayı yaptım bildiğimi zannettiğim aslında hiç tahmin etmediğim sonuçlar çıktı 20 gündür adıma düzenlenen cd leri dinliyorum 23 adet şu anda net ve kesin sonuç beklemek biraz abes olur ama bendeki ilk ve en beğendiğim etkisi şu oldu BU KISMI MUTLAKA OKUYUN : ne gibi bir sorunum olursa olsun kafaya 5 dk dan fazla takamıyorum eskiden günlerce etkisinden çıkamazdım en sonunda da verem oldum ve 6 aydır tedavi görüyorum keşke 7-8 ay önce olsaydı bu tanışma
ben akrep burcuyum mistik olaylara çok meraklıyım ÇEKİRDEK İNANÇ TEMİZLİĞİ bana müthiş fantastik gizemli bir hazine keşif yolculuğuna çıkmışlık hissi veriyor :)) yani ben keyif alıyorum

filo100 05-01-2012 11:43 PM

Saatlerdir bu konuda yazılanları okuyorum ve ben de bir gazla Atakan Bey'den randevu aldım Pazar için. Bakalım neler olacak?derty Gelişmeleri paylaşacağımu859

_pretty_ 06-01-2012 12:22 PM

Merhaba, Bende başından itibaren paylaşımları okudum.Yaptırmam gerektiği fikrine vardım.Bundan eminimki bir den fazla olumsuz çekirdek inancım çıkacak.Yaşadıklarımı sizinede paylaşacağım.Umarım böyle mutlu hoplaya zıplaya paylaşırım. blissy

ronemuen 07-01-2012 05:09 AM

Alıntı:

filo100 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815739)
Saatlerdir bu konuda yazılanları okuyorum ve ben de bir gazla Atakan Bey'den randevu aldım Pazar için. Bakalım neler olacak?derty Gelişmeleri paylaşacağımu859

görüşme yapmadan önce düşüncelerini ve sıkıntılarını bir yere not et heyacan verici bir deneyim olacak bazı konuları unutabilirsin :))

hale-can 07-01-2012 03:42 PM

çok merak ettim çekirdek inancın ne olduğunu ve anadığım kadarıyla çok iyi bir teknik. umarım en kısa zamanda bende yaptırırım.çüünkü çok ihtiyacmın olduğunu hissediyorum

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:25 PM.