![]() |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması gnclllllllllllll |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması cd oncesi ve cd sonrası nıobeyı değerlendircek olsam? daha ıyı gıbıyım:) cok net anladıgım olaylar var...teşekkürler atakan bey-süracı tamamlamama az kaldı ama dewam etmek ıstıyorum sanırım zararı olmaz? |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması ben bir ara lustral kullanmıştım.. niobe.... telkinlerden sonra artık antidepresanlardan nefret ediyorum... senden rica etsem.. o resmi değiştireiblir misin... tabiii ki değiştirmemek en doğal tercihin..... bu arada yolun açık olsun.... umarım bomba gibi olursun.... telkinlerin insanlarda yaptığı etkileri dinlemek bile güzel ve ilham verici hatta cesaret verici... teşekkürler... |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Sevgili Niobe, Kesinlikle devam etmeni oneriyorum.... |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması bambaşka bi enerji bu ya....inanılmaz.... |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması bu çalışmayı yaptım bildiğimi zannettiğim aslında hiç tahmin etmediğim sonuçlar çıktı 20 gündür adıma düzenlenen cd leri dinliyorum 23 adet şu anda net ve kesin sonuç beklemek biraz abes olur ama bendeki ilk ve en beğendiğim etkisi şu oldu BU KISMI MUTLAKA OKUYUN : ne gibi bir sorunum olursa olsun kafaya 5 dk dan fazla takamıyorum eskiden günlerce etkisinden çıkamazdım en sonunda da verem oldum ve 6 aydır tedavi görüyorum keşke 7-8 ay önce olsaydı bu tanışma ben akrep burcuyum mistik olaylara çok meraklıyım ÇEKİRDEK İNANÇ TEMİZLİĞİ bana müthiş fantastik gizemli bir hazine keşif yolculuğuna çıkmışlık hissi veriyor :)) yani ben keyif alıyorum |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Saatlerdir bu konuda yazılanları okuyorum ve ben de bir gazla Atakan Bey'den randevu aldım Pazar için. Bakalım neler olacak?derty Gelişmeleri paylaşacağımu859 |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Merhaba, Bende başından itibaren paylaşımları okudum.Yaptırmam gerektiği fikrine vardım.Bundan eminimki bir den fazla olumsuz çekirdek inancım çıkacak.Yaşadıklarımı sizinede paylaşacağım.Umarım böyle mutlu hoplaya zıplaya paylaşırım. blissy |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Alıntı:
|
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması çok merak ettim çekirdek inancın ne olduğunu ve anadığım kadarıyla çok iyi bir teknik. umarım en kısa zamanda bende yaptırırım.çüünkü çok ihtiyacmın olduğunu hissediyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:25 PM. |