Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekirdek İnanç Bulma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/)
-   -   Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/617509-telefonla-cekirdek-inanc-bulma-calismasi.html)

Neptün 20-01-2012 08:50 PM

Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

Alıntı:

niobem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817994)
çekirdek inanç.... cdlerimin dinleme sürelerini tamamladım....ve onları dinledigim süre içersinde iiyim.... onları dinlemedim mi dagınıgım... başarılı olmadı sanırım bende?

neyapmam gerek bilmiyorum????

Ne kadar süre dinlediniz? Bence dinlemeye devam edin. O hali artık benimseyene kadar dinlemeye devam edin.

niobem 20-01-2012 11:23 PM

gelen kagıtta yazdıgı kadar dinledim....daha dinlememi mi tavsiye ediyorsunz? bi kaç ay daHA yani? dinlemekten zarar cıkmaz herhalde?

nympa 21-01-2012 10:29 AM

Alıntı:

niobem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818010)
gelen kagıtta yazdıgı kadar dinledim....daha dinlememi mi tavsiye ediyorsunz? bi kaç ay daHA yani? dinlemekten zarar cıkmaz herhalde?

neden arayıp Abdullah beye sormuyorsun mutlaka bir yanıt verecektir sanaA

kuzeygüney 21-01-2012 11:36 AM

Niodem danışın mutlaka benim bildiğim kadarı ile..
Önce ücretsiz telkinlerden suçluluk ve ego güveni 2-3 hafta dinleyin.
Telkin başı 80 saati doldurun.
Sonra çekirdek inanç cdlerinize tekrar dönün.
Durumunuza göre dinleme sürenizi 10 ar günler halinde 3-5 tur olarak tamamlayın..

Sevgiler...

kuzeygüney 21-01-2012 11:40 AM

Niodem ücretsizlere depresyon dünde kaldı, kendini sevmek, koruma kalkanı da ekleyebilirsin teker teker..
Bunun için bilgi al..

ryan91 19-03-2012 02:36 PM

ben 12 mart pztesi yaptırdım çalışmayı. bugün tam bi hafta oldu ama telkin cd'im gelmedi. bi sorayım dedim sorun yoktur di mi? gelmesi zaman alabilir sanırım?? :D

YESHAPPY 24-03-2012 05:13 PM

Alıntı:

ryan91 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821919)
ben 12 mart pztesi yaptırdım çalışmayı. bugün tam bi hafta oldu ama telkin cd'im gelmedi. bi sorayım dedim sorun yoktur di mi? gelmesi zaman alabilir sanırım?? :D

Telkin cd'n geldi mi????

minuse 24-03-2012 08:26 PM

Arkadaşlar bu çekirdek inanç çalışmasını yaptırırken gitti gidiyordan satın alma işini ne zaman yapıyoruz bilen varsa lütfen cevaplasın

minuse 24-03-2012 08:28 PM

Arkadaşlar gitti gidiyordan satın alma işini ne zaman yapıyoruz 5 dk lık görüşmeden sonra mı

ryan91 26-03-2012 12:40 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822071)
Telkin cd'n geldi mi????

evet geldi.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:18 AM.