![]() |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Alıntı:
|
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması gelen kagıtta yazdıgı kadar dinledim....daha dinlememi mi tavsiye ediyorsunz? bi kaç ay daHA yani? dinlemekten zarar cıkmaz herhalde? |
|
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Niodem danışın mutlaka benim bildiğim kadarı ile.. Önce ücretsiz telkinlerden suçluluk ve ego güveni 2-3 hafta dinleyin. Telkin başı 80 saati doldurun. Sonra çekirdek inanç cdlerinize tekrar dönün. Durumunuza göre dinleme sürenizi 10 ar günler halinde 3-5 tur olarak tamamlayın.. Sevgiler... |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Niodem ücretsizlere depresyon dünde kaldı, kendini sevmek, koruma kalkanı da ekleyebilirsin teker teker.. Bunun için bilgi al.. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması ben 12 mart pztesi yaptırdım çalışmayı. bugün tam bi hafta oldu ama telkin cd'im gelmedi. bi sorayım dedim sorun yoktur di mi? gelmesi zaman alabilir sanırım?? :D |
Telkin cd'n geldi mi???? |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Arkadaşlar bu çekirdek inanç çalışmasını yaptırırken gitti gidiyordan satın alma işini ne zaman yapıyoruz bilen varsa lütfen cevaplasın |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Arkadaşlar gitti gidiyordan satın alma işini ne zaman yapıyoruz 5 dk lık görüşmeden sonra mı |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:18 AM. |