Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekirdek İnanç Bulma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/)
-   -   Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekirdek-inanc-bulma/617509-telefonla-cekirdek-inanc-bulma-calismasi.html)

hayatimdegisti 28-01-2011 08:22 PM

Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması

Alıntı:

mahperinin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788668)
bu konu beni gerçekten çok heyecanlandırdı. en kısa zamanda çekirdek inancımın ne olduğunu öğrenmek istiyorum. bunun için verilen telefon numaralarından randevu almak mı gerekiyor. yoksa direk görüşülebiliyor mu?

Randevu almak gerekiyor.Hem Abdullah bey hem de sizin uygun olduğunuz bir vakitte yapilabiliyor.
Abdullah beyi arayip randevu alabilirsiniz.

selo2951986 28-01-2011 09:19 PM

bende çekirdek inancımı merak ediyorum,peki insanın birden fazla çekirdek inancı olması olası mı?

Işıldayan Safir 28-01-2011 09:25 PM

Alıntı:

selo2951986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788672)
bende çekirdek inancımı merak ediyorum,peki insanın birden fazla çekirdek inancı olması olası mı?

Tabii ki mümkün. Farklı farklı konularda sizi kısıtlayan dirençleriniz olabilir. Bunlar da farklı çekirdek inançlardan kaynaklanabilir.

Sevgilerimle. actionsmile

selo2951986 28-01-2011 09:29 PM

teşekkür ederim ilginiz için. atakan beye sormak istiyorum ben bu çalışmayı yapmak istiyorum ve merak ettiğim bulduğumuz çekirdek inançların hepsine uygun tek bir telkin mi yapılıyor yoksa ayrı ayrı mı?

hayatimdegisti 28-01-2011 11:57 PM

Alıntı:

selo2951986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788675)
teşekkür ederim ilginiz için. atakan beye sormak istiyorum ben bu çalışmayı yapmak istiyorum ve merak ettiğim bulduğumuz çekirdek inançların hepsine uygun tek bir telkin mi yapılıyor yoksa ayrı ayrı mı?

Çekirdek inancınıza uygun olumlamalar tek bir cd içerisine kaydediliyor.

selo2951986 29-01-2011 12:42 AM

cevabınız için teşekkür ederim en kısa zamanda sizinle bu çalışmayı yapmak istiyorum.

sevgili 29-01-2011 06:34 PM

çok merak ettim. Etkisini kaç gün sonra farkedecegiz?Bende çekirdek inancımı ögrenmek isityorum..sevgiyle kalın..

yakamozuslu 29-01-2011 07:13 PM

atakan bey merhaba birşey sormak istiyorum mesela ben arayınca siz ne konuda çekirdak inancımı öğrenmek istediğimi mi? soruyorsunuz yoksa ben mi söylüyorum mesala para ile ilgili,özgüvenle ilgili vs. yada benimle tüm konularda konuşup tüm çekirdek inançlarımı mı? çıkarıyorsunuz biraz karışık oldu umarım anlaşılmışımdır.teşekkürler.

hayatimdegisti 30-01-2011 12:09 AM

Alıntı:

sevgili Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788737)
çok merak ettim. Etkisini kaç gün sonra farkedecegiz?Bende çekirdek inancımı ögrenmek isityorum..sevgiyle kalın..

İlk yapildiği andan itibaren farkı görenler olabilmekte.Tabii ki kişiye göre değişir.

hayatimdegisti 30-01-2011 12:10 AM

Alıntı:

yakamozuslu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788741)
atakan bey merhaba birşey sormak istiyorum mesela ben arayınca siz ne konuda çekirdak inancımı öğrenmek istediğimi mi? soruyorsunuz yoksa ben mi söylüyorum mesala para ile ilgili,özgüvenle ilgili vs. yada benimle tüm konularda konuşup tüm çekirdek inançlarımı mı? çıkarıyorsunuz biraz karışık oldu umarım anlaşılmışımdır.teşekkürler.

Size sorular soruluyor buna göre bulunuyor.Çeşitli konularda çekirdek inanç bulunabilir saniyorum ama bu konuda yanıtı çekirdek inanç çalışması yapan Abdullah bey'in vermesi daha doğru.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:25 AM.