![]() |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması Alıntı:
Abdullah beyi arayip randevu alabilirsiniz. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması bende çekirdek inancımı merak ediyorum,peki insanın birden fazla çekirdek inancı olması olası mı? |
Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması teşekkür ederim ilginiz için. atakan beye sormak istiyorum ben bu çalışmayı yapmak istiyorum ve merak ettiğim bulduğumuz çekirdek inançların hepsine uygun tek bir telkin mi yapılıyor yoksa ayrı ayrı mı? |
|
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması cevabınız için teşekkür ederim en kısa zamanda sizinle bu çalışmayı yapmak istiyorum. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması çok merak ettim. Etkisini kaç gün sonra farkedecegiz?Bende çekirdek inancımı ögrenmek isityorum..sevgiyle kalın.. |
Cevap: Telefonla Çekirdek İnanç Bulma Çalışması atakan bey merhaba birşey sormak istiyorum mesela ben arayınca siz ne konuda çekirdak inancımı öğrenmek istediğimi mi? soruyorsunuz yoksa ben mi söylüyorum mesala para ile ilgili,özgüvenle ilgili vs. yada benimle tüm konularda konuşup tüm çekirdek inançlarımı mı? çıkarıyorsunuz biraz karışık oldu umarım anlaşılmışımdır.teşekkürler. |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:25 AM. |