Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/464244-pozitif-enerjimizi-yayalim-faydasini-yakalayalim.html)

cadi_bm 10-04-2010 02:00 PM

Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım

Değişik bir deneyim oldu çok huzurlu hissettim teşekkürler ;))

Belgin ∞ 10-04-2010 05:43 PM

Merhabalar tekrardan sevincli

Dün akşam için yeniden teşekkür etmekle beraber bu akşam çalışmamızı yarına odaklamayı teklif etmek istedim. Malum yarın ygs sınav günü :) forumdan bir çok arkadaşımız sınava hazırlanıyorlar. Sınava girecek olan, tanıdığımız veya tanımadığımız herkes için pozitif bir dalga oluşturalım ve yayalım ne dersiniz?

Saat 23:00 herkes için uygun mudur?

melis_88 10-04-2010 06:28 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 622357)

Dün akşam için yeniden teşekkür etmekle beraber bu akşam çalışmamızı yarına odaklamayı teklif etmek istedim. Malum yarın ygs sınav günü :) forumdan bir çok arkadaşımız sınava hazırlanıyorlar. Sınava girecek olan, tanıdığımız veya tanımadığımız herkes için pozitif bir dalga oluşturalım ve yayalım ne dersiniz?

çok çok süper olur, hatta nolur kesin yapın yarın şöle huzurr içinde enerjiniz sayesinde bir sınav geçirelim 89778977yatmadanda adil mavişin sınavla ilgili hipnozunu dinleyerek uyudummu iyi geçer inşallahhh walla dualarınızı bekliyorum mesajı gören şöle küçük bir duacık okusun
nolurr (duanın büyüğü küçüğü olmaz gerçi :D ) .kendinize iyi bakınnn 956ksevinclidertytüm sınava girceklere başarılar diliyorummmpartysmileyO0

Belgin ∞ 10-04-2010 06:40 PM

Melis'cim yarın sınava girmeden önce ufak bir gevşeme tekniği uygula kendine :)

Önce içindeki tüm nefesi boşalt, ardından deriiiiiin ve yavaş bir nefes al ve 4 e kadar say içinden nefesini tutarken. Bu arada 'bilincimi bilinçaltımdaki tüm doğru cevaplara açıyorum, tüm soruların doğru cevaplarını kolaylıkla hatırlıyorum, elim en doğru olan şıkkı işaretliyor.' de ve nefesini serbest bırak.

Heyecanlanacak gibi olursan nefes ver 4 tut, 4 de kadar say nefes al 4 tut. Kısa sürede olmak istediğin duruma geleceksindir.

Sınavda herkese başarılar diliyorum, Allah zihin açıklığı versin arkadaşlar sevincli

melis_88 10-04-2010 06:44 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 622521)
Melis'cim yarın sınava girmeden önce ufak bir gevşeme tekniği uygula kendine :)

Önce içindeki tüm nefesi boşalt, ardından deriiiiiin ve yavaş bir nefes al ve 4 e kadar say içinden nefesini tutarken. Bu arada 'bilincimi bilinçaltımdaki tüm doğru cevaplara açıyorum, tüm soruların doğru cevaplarını kolaylıkla hatırlıyorum, elim en doğru olan şıkkı işaretliyor.' de ve nefesini serbest bırak.

Heyecanlanacak gibi olursan nefes ver 4 tut, 4 de kadar say nefes al 4 tut. Kısa sürede olmak istediğin duruma geleceksindir.

Sınavda herkese başarılar diliyorum, Allah zihin açıklığı versin arkadaşlar sevincli

çok teşekkür ederim redflowers iyiki varsın kesinlikle uygulayacağım 8977

Müşfik 10-04-2010 07:06 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 622357)

Çok iyi olur gerçekten herkesa teşekkürler şimdidensmil56

Belgin ∞ 10-04-2010 11:00 PM

Evet kimler bu akşam çalışmamıza katılıyorlar bakalım sevincli

11 Nisan 2010 tarihinde YGS sınavına girecek olan bilinçli olarak tanıdığım veya tanımadığım herkes için bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde iyileştirici ve güçlendirici şifa çalışmasını bana katılacak olan tüm yüce ruhlarla birlikte gerçekleştirmeye niyet ediyorum.

cymbella 10-04-2010 11:02 PM

sıradaki pozitif enerjim yarın sınava girecek tüm arkadaşlara gelsin y789

gunesim 10-04-2010 11:26 PM

bende varım

Müşfik 11-04-2010 01:58 PM

katılan herkese teşekkürler gerçekten saat 23.oo de o enerjiyi hissettim uyuyamıyordum ve başım çok ağrıyordu,birden içime bi huzur geldi neden diye düşünürken siz aklıma geldiniz:)gerçekten merak ediyorum bunu nasıl yaptınız..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:35 AM.