![]() |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım İstek ve arzularınızı hayatınıza çekmek için kullanım klavuzunda aynı şeyi önermiştim :))yani haftada bir yerine her gün tekrarlanmasından bahsediyorum. şimdi de bu forumu buldum teşekürler Net ve katılan bütün arkadaşlarım ben de buradayım. Sağlıcakla kalın |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım evet arkadaşlar cymbella ile 23.00 ın en uygun saat olduğuna karar verdik kusura bakmayın sürekli saat konusunda sorun çıkarıyorum ama utananadam partysmileypartysmiley956kderty |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım 10 dakika sonra sıfır noktasında görüşmek üzere arkadaşlar :) |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Selam millet ben geldimmmmsevinclisevincli956kkimler var bakalım enerjimizi yaymaya başlıyalım mı ????dertyhop hop eller havayaaaaaa ben başladım kendi kendime yaymayasevinclisevinclihpm2 |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım OWWW sanırım herkes tam 23.00 ı bekliyorsevinclisevinclisevinclisevincliderty |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım ooo iyiki varım yaw yazdım okuyunca yazdıklarımı konunun başlığından sanırım pozitif enerji yüklendim iyi ki varım desem tuhaf kaçcak ama kimse yok kendim halledeceğim sanırım sevinclisevinclisevinclisevincliuy89723.00 a kadar sevinclisevincliderty |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Birisi elini verdi bana, elini tuttum, sağlık ve huzur dolu bir enerjinin bana geçmesine izin verdim. Teşekkür ederim Redflowers ve katılan arkadaşlarım. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Şifa olsun, hepimize. Ben teşekkür ederim :) |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım sevinclisüperdiniz arkadaşlar akşam saatlerinde bikaç problem yaşadım düşen enerjimi tekrardan tırmandırdınız işte böle oldumuy897dertysevinclihappy6sevinclidertyuy897 |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım hepinize teşekür ederim arkadaşlar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:44 AM. |